Momak je igrao dvije godine za amatere Bochuma, nije vidio očima prvog tima, a ti bi ga u reprezentaciju ?AzRimiRzA je napisao/la:Nurdin Hrustic bi trebao dobiti sansu da zaigra za repku. Momak se moze drzati u odbrani sa svima trenutno u repki a jaci je sigurno od vecine.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
DRUG NEBI TI PUNCA
Kako znam jos igra tamo. Vise sam mislio da bi ga trebalo forsirati.
A jel on ima neke probleme sa papirima,oko promjene njemackog drzavljanstva,mislim da ga je JAgodić zvao u mladu sad ove kval pa nije mogao igrati zbog toga ???Principatus je napisao/la:Kicker je Bicackica proglasio 3. najboljim stoperom njemacke 2. lige. Ovi ispred njega su 4 godine stariji.
i imal šta za HAdžića iz Rieda hocel sredit drzavljanstvo ?
Imal šta novo za NUsmira Fajića iz Mure,negdje sam citao da ima ponudu iz REd bull Saalzburga ??
jagodic ga je zvao za prijateljsku protiv srbije.zgembo89 je napisao/la:A jel on ima neke probleme sa papirima,oko promjene njemackog drzavljanstva,mislim da ga je JAgodić zvao u mladu sad ove kval pa nije mogao igrati zbog toga ???Principatus je napisao/la:Kicker je Bicackica proglasio 3. najboljim stoperom njemacke 2. lige. Ovi ispred njega su 4 godine stariji.
i imal šta za HAdžića iz Rieda hocel sredit drzavljanstvo ?
zar nije on odigrao par utakmica za nasu u-19, jel zna neko?
...
Informisite se malo. Momak se odrekao drzavljanstva da bi uzeo pasos Njemacke, i onda kasnije upalio mozak i skuzio da ne moze zaigrat ni za E-ekipu Njemacke, a da za BiH ne moze bez drzavljanstva. Zato ne moze igrat. Valjda sad ganja drzavljanstvo opet. Momak je ocito nesto mutio ili je nevjerovatno glup, vjerovatno i jedno i drugo. A jest igrao za U19 repku i moguce da je odigrao utakmicu ili dvije za mladu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Koliko znam, da je igrao vec za nasu U19, i za Njemacke U reprezentacije. Bio je cak pozvan za Njemacku U21, pa je selektor povukao poziv kada je skontao, da on vise nemoze za njih da nastupa. Napravio je izgleda nekakvu glupost sa drzavljanstvom, kako, zasto, niko nezna. Odmah kad dobije pravo da igra za nas, treba ga pozvati. Jer on je mlad sa 22 godine, a pruza izgleda veoma dobre partije u 2. Bundesligi, sto ce ga vjerovatno ubrzo odvesti u 1. BL.
Hadzic ce valjda zaigrati protiv Wales.
Hadzic ce valjda zaigrati protiv Wales.
To za Kolasinca samo moze strucni stab saznati ili novinari. U Schalke U19 igra jos jedan Bosanac, preko njega su nasi neki sa foruma dosli do informacije, da je Kolasinac porijeklom iz Mostara. To je Omerbasic Adis, U17 reprezentativac. Ali to je sve cula kazala, treba ga kontaktirati. Jedno je jasno: Ako postoji i najmanja sansa da ga dovedemo u repku, moramo je iskoristiti.Zekoo je napisao/la:pa sad jel bosanac, crnogorac, sandzaklija ???
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- bistrikboy
- Kontakt:
Kolasinci su Sandzaklije porijeklom iz podrucja Sjenice
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- legenda reala
- Kontakt:
Samo da Bičakčić nije napravio kakvu glupost ko Jakupović onda, da nije šta potpisao 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Principatus
- Kontakt:
Moze biti, a moze biti da je iz Mostara, valjda ce njegov drugar iz mlade ekipe Schalke-a to znati.bistrikboy je napisao/la:Kolasinci su Sandzaklije porijeklom iz podrucja Sjenice
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- bistrikboy
- Kontakt:
Moja bivsa se tako prezivala pa sam silom prilika upoznao tu familiju,elem neka ga nasi zovnu pa neka decko onda skonta sta jePrincipatus je napisao/la:Moze biti, a moze biti da je iz Mostara, valjda ce njegov drugar iz mlade ekipe Schalke-a to znati.bistrikboy je napisao/la:Kolasinci su Sandzaklije porijeklom iz podrucja Sjenice
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Cincinnatus
- Kontakt:
Momak je iz Plava. Kolasinac je dole velika familija.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Kad vec ide u off....bistrikboy je napisao/la:Kolasinci su Sandzaklije porijeklom iz podrucja Sjenice
Moze da bude Crnogorac,Sandzaklija ,Bosanac....
Ejup Musovic
˝Najmanje pedesetak muslimanskih i nesto srpskih porodica zivi u Novom Pazaru a svi su doseljeni u drugoj polovini XIX veka iz Kolasina u Crnoj Gori.Prema Giljferdingu ,kolasinski muslimani su poreklu Sloveni 'najzesci su i najsuroviji u celoj Bosni i Hercegovini''
- Principatus
- Kontakt:
Pa nista ne govori protiv toga, da su mu roditelji Mostarci porijeklom iz Sandzaka. 
Jedino je vazno da ima roditelje ili roditelje roditelja iz BiH, a sve ostalo je manje vazno. Jer ako ispunjava taj uslov, moze igrat za BiH i to je jedino vazno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Lazio želi Seferovića
Potencijalni fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Haris Seferović, nalazi se na meti rimskog Lazija, čije boje brani i Senad Lulić.
Prema pisanju italijanskih medija Lazio je zainteresovan za Seferovića i od Fiorentine, s kojom inače ovaj napadač ima ugovor do ljeta 2015. godine, će ga pokušati kupiti.
Podsjetimo, Seferović je u prošloj sezoni nastupao za Xamax i Lecce kao pozajmljen igrač Fiorentine.
Bilo bi odlično kad bi prešao u Lazio, jer bi sigurno više šanse dobio kod Petkovića.Moglo bi ovo biti zanimljivo ljeto što se tiče transfera.
Potencijalni fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Haris Seferović, nalazi se na meti rimskog Lazija, čije boje brani i Senad Lulić.
Prema pisanju italijanskih medija Lazio je zainteresovan za Seferovića i od Fiorentine, s kojom inače ovaj napadač ima ugovor do ljeta 2015. godine, će ga pokušati kupiti.
Podsjetimo, Seferović je u prošloj sezoni nastupao za Xamax i Lecce kao pozajmljen igrač Fiorentine.
Bilo bi odlično kad bi prešao u Lazio, jer bi sigurno više šanse dobio kod Petkovića.Moglo bi ovo biti zanimljivo ljeto što se tiče transfera.
DRUG NEBI TI PUNCA
Seferović u Lazio ? ..nema ovdje istine niti sekunde.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ko je ovaj Mario BArić igra za belgijski Gent ??? koliko ima godina,valjal šta 
Porijeklom je iz Travnika.Igra na poziciji desnog bocnog,a moze igrati po potrebi i lijevog beka.Ima 27 godina i kazu da nije los.Ja sam ga gledao jedan put i bio je sasvim okzgembo89 je napisao/la:Ko je ovaj Mario BArić igra za belgijski Gent ??? koliko ima godina,valjal šta
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Principatus
- Kontakt:
Denni Avdic je zabio 3 gola u pripremama Werder Bremen protiv nizeligasa.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], Bing [Bot], greenwood, guadalupe, napapijri1987, rukometubih23 i 83 gosta.