M4kaveli je napisao/la:Jeste se vi navukli na taj FB.
Ja ga i nemam nit sam ga kad imao, niti cu imati ..
To je najnovija bolest.
Volio bi da ga oni Anonymusi, ako je ikako moguce, obore za sva vremena
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Facebook ;)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ne laži ljude.Nekad si ga imao,a onda...Nail for Real je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Jeste se vi navukli na taj FB.
Ja ga i nemam nit sam ga kad imao, niti cu imati ..
To je najnovija bolest.
Volio bi da ga oni Anonymusi, ako je ikako moguce, obore za sva vremena
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- harebianconero
- Kontakt:
Kad bi se svi vratili na MSN bilo bi dobro.
Al opet dobro je na fejsu upoznaš neke dobre osobe.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nisam nikad imao.
A sta ti hera samo trebe gledas ( virtualno )
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Mislio sam na NailaM4kaveli je napisao/la:Nisam nikad imao.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nemoj ga sad izdavat 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Tako je, ja bi sad izbriso fb samo da ima raje na msn-u, ali udjem na msn 2-3 onlineharebianconero je napisao/la:Kad bi se svi vratili na MSN bilo bi dobro.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Eh jos kad bi mi neko vratio MSN bilo bi dobro
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- rastafarian
- Kontakt:
Veća je furka na msn-u 
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
- harebianconero
- Kontakt:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
ti si kod mene bio glavni lik
Ima na mom MSN-u raje al nije ko na Facebookuharebianconero je napisao/la:Kad bi se svi vratili na MSN bilo bi dobro.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Pa sta bi vi i na MSN-u da imate po 5.000 prijatelja ?
.. i da mozete citat svakakve gluposti ( komentare ), pogotovo one ljubavne od djece i gledat slike.
.. i da mozete citat svakakve gluposti ( komentare ), pogotovo one ljubavne od djece i gledat slike.
Jel zna ko sto mi vise poruke koje dobijam na face u inbox ne dolaze na e-mail ili sam nesto zeznuo ili oni vise o tome ne obavjestavaju preko e-maila.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
ti si dok gledaš svoj e-mail, kad otvoriš mail od Facebooka, mogao odabrati opciju da ti više takve poruke ne dolaze na mail, možda si (nehotice) odabrao to
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
mislim da sam jednom dobio mail u kojem stoji da vise nece slati mailove korisnicima za svaku notifikaciju , poruku ili tag
Thomas Müller - Fußballgott
- Centre forward
- Kontakt:
Cirkus 
Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 06 jan 2013, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Moguce je sve ali ja ne znam da sam to uradio da li mozda znas gdje se to moze vratiti.Ipak ja mislim da su to ukinuli ali opet mozda je moguce da moze i dalje.anonimni je napisao/la:ti si dok gledaš svoj e-mail, kad otvoriš mail od Facebooka, mogao odabrati opciju da ti više takve poruke ne dolaze na mail, možda si (nehotice) odabrao to
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
otiđi na svoj e-mail, otvori neki stari mail od Facebooka i valjda još imaš u njemu tu opciju koju sam gore spomenuo i provjeri jesi li to odabrao
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nisam listao prošle stranice, jer stvarno nemam vremena. 
Inače, ako neko može da mi pomogne, timeline je instaliran, ali ono kada se instalira ima opcija da ga isprobamo na ne znam sad tačno koliko dana, prije nego li ga cijela javnost mogne vidjeti. E sad, ta opcija je slučajno kliknuta, pa zanima me, da li postoji mogućnost da se to sad ubrza, da se odma timeline vidi za sve korisnike, sve sam sve moguće pretražio, ali ne mogu napraviti.. :S
Eto ako neko zna...
Inače, ako neko može da mi pomogne, timeline je instaliran, ali ono kada se instalira ima opcija da ga isprobamo na ne znam sad tačno koliko dana, prije nego li ga cijela javnost mogne vidjeti. E sad, ta opcija je slučajno kliknuta, pa zanima me, da li postoji mogućnost da se to sad ubrza, da se odma timeline vidi za sve korisnike, sve sam sve moguće pretražio, ali ne mogu napraviti.. :S
Eto ako neko zna...
Jedan grb, jedan tim, jedna boja, samo je jedna ljubav moja.
♥ FC BAYERN ♥
♥ FC BAYERN ♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 393 gosta.