znaci onako kako mi je trener i rekaoedo_malesak je napisao/la:Fatko je napisao/la:I sta pise u sportu za Husica
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Jeste,ovo je forum a ne otpad,idi sabiri zeljezo,nema razlike pijaca i forum zbog takvih kao ti,samo lazi i dezinformacijeastra1922 je napisao/la:pa care ovo je forum a to ti je isto kao pijaca nema puno razlike sta mislis da ostali pisu samo istinu i samo provjerene stvari.svoje misljenje zadrzi za sebe a mene vise ne uzimaj usta.kada vidis moj post ne citaj ga vise i gotovo.ja sam na ovom forumu iz zabave nista drugo..i boze sacuvaj da cu se ja prepirat stobom
valjda nam ko noge ne polomiemir_dj je napisao/la:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam zadovoljan porazom 2-0 od vasastra1922 je napisao/la:valjda nam ko noge ne polomiemir_dj je napisao/la:bice zanimljiva utakmica sa gradinom,kad nas ljudi sad otresu
mislim da ću ići u klokotnicu, samo da ne pozalim na kraju, da bude dobar fudbal
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- edo_malesak
Super za nas ako je potpisao a ako nije fakat nema smisla da nas ložiš.elemental je napisao/la:Savic potpisao za Zvijezdu!!!!
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Raci nam je li to 100% tacna vijest, ili su to neka tvoja nagdjanja.edo_malesak je napisao/la:Super za nas ako je potpisao a ako nije fakat nema smisla da nas ložiš.elemental je napisao/la:Savic potpisao za Zvijezdu!!!!
Ako je potpisao, to je super vijest.
da ne bude da ja samo lozim raju hehe,ovo bi mogla biti bomba al ona malo manja kasikara 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Eh to je vec druga stvar, samo reci nam kad je to potpisao danas ili ????elemental je napisao/la:Ako laze Savic lazem i ja.
jea to je dobro veoma dobro.pojacanje bas kako nam treba.savic jedino moze zamijeniti hamzu 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Valjda ce nasi to potvrditi na sluzbenoj stranici.Samo se nadam da Sava ne laze 
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
haha, a ja baš čuo prije 1h da je Savić potpisao za Slaviju
.. ali ništa zvanično
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
mozda i laze iz inata,mislim da ima razloga i slagati tako nesto

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- admir_ze1982
- Kontakt:
a ja cuo za Celik
...salim se,i ja mislim da je zavrsio sa Slavijom
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Pa od koga si ti cuo da je potpisao za Slaviju, je li informacija iz prve,druge,trece ruke,....Benjo_AFC86 je napisao/la:haha, a ja baš čuo prije 1h da je Savić potpisao za Slaviju.. ali ništa zvanično
ovdje malo prca lud zbunjenog
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
hm, ja Savića nisam vidio da je dolazio na fejsbuk, od Jutros kad sam pričao sa njim. Tad mi je rekao da ništa ne zna, te da bi danas trebao završiti sve .. Ima dosta punuda, i rekao sam mu da mi javi. Ali eto još ga nisam vidio na fb online.
a ovaj jedan mi reče da je završio sa Slavijom, hm pa osoba koja mi je javila mogu reći da je informacija iz prve ruke, bar je tako do sada bivalo.. ali ne drži me za riječ!
a ovaj jedan mi reče da je završio sa Slavijom, hm pa osoba koja mi je javila mogu reći da je informacija iz prve ruke, bar je tako do sada bivalo.. ali ne drži me za riječ!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.