Nisam bio u mogucnosti da pogledam ijednu utakmicu. Cestitke Sarajevu na pobjedi na koju se baca mrlja bez razloga. 5-2 je velika pobjeda i cisto sumnjam da ce ovi uspit pobjedit s 3-0 tamo. Maltezani su napredovali u zadnjh 3-4 sezone, to nije osjetno na ostatku Europe, al tko prati svake godine cijeli europski nogomet zna o cemu pricam. Cak sam i nedavno gledao jednu emisiju o Valletti koja je za Maltezanske prilike dosta ozbiljan klub sto su i pokazali kad su u prvom predkolu napucali prvaka Andorre 8-0, a mi svi Maltu, San Marino, Andorru, Farske Otoke i Luksemburg stavljamo u isti kos, al Maltezani su se malo digli iznad ostalih, pa je ova pobjeda i veca nego sto neki misle. Malteska liga je sad i ispred Estonske i Velske. Istina da ove dvije nisu neke sile, al tko bi rekao da ce oni bit iza Malte, a ni Albanija nije puno ispred njih, ni 0.2 bodova. Pa prije 2 sezone je Birkirkara dobila jednu Zilinu kuci, iste sezone je Sliema namucila Sibenika, a Valleta ispala od predstavnika Poljske zbog golova u gostima, a mi nismo zadovoljni s 5-2. Vec iduce sezone Maltezani ce igrat LP od drugog predkola, a ne od prvog kao do sad, tako da oni sigurno vise ne spadaju medju one koji od nasih timova moraju primit 15 komada u zbiru. Nije fer da se blati ta pobjeda, pa i Dinamo je zabio 2 Realu na Bernabeu, pa su ovi dosli u polufinale LP. Ne kazem da ce Sarajevo daleko dogurat, al ljudi su pobijedili i proci ce. Pobjeda od 1-0, 5-2, 10-0 je ista, pise se pobjeda i isto klupskog koeficijenta, tako da je bitno samo da se pobijedi. Logicno da su se igraci Sarajeva i opustili sto je i logicno, al momci su pobijedili i cestitam im i zelim puno uspjeha u daljnje takmicenju.
Sto se tice Borca, nism gledao, kao sto i rekoh. Po pisanjima vidim da je Borac bio bolji, al da su gosti podcijenjeni. Drago mi je da ih je Borac nadigrao, al ne znam koji je k* njima, cemu opustanje protiv Crnogoraca, nisu oni za nas San Marino da se mozemo zezat. Oni su jako blizu PL BiH. Sta da je bila Buducnost? Pa 0-5 bi zavrsilo

. Hajduk se s njima mucio prije koju sezonu (1-1;1-0), a svi misle da ako su iz CG da ce se lako. Jesu oni tek dosli iz 2.lige, al de malo mozganja. Osvojili su Kup, sto znaci da ljudi znaju. Ludogorec je tek usao u 1.ligu Bugarske i osvojio, mozda ce i ovi sad u CG, tako da se nije za zezat. Svojedobno je isto napravio i K'lautern. Sad se malo pribrat, skupit snage i hrabrosti, otic u Niksic i donijet povoljan rezultat, jer je ispadanje u prvom prekolu sramota, to bi bilo dno dna nebitno s kim se igra, to se mora proc.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!