Nek malo smire dozivljaje,nema vise voza koji ce bit glavni i niko mu ne moze nista,sad je samo guranje, i odma Cavendish ne moze svaki sprint uzet'
joj jesu dosadne ove ravne etape, zaspat uz njih
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I sutra ravnica sa završnim sprintom. Tek u subotu dolaze prva brda.SaltBoY je napisao/la:Dosadne su ali eto ja mislim da od sutra pocinju brda ..... zao mi dns onih momaka u bijegu stigose ih zadnjih 200 m .......
Ne ucestvuje , povrijedio seemir18 je napisao/la:nego ucestvuje li Endi Slek na ovom turu hebemu prosle godine mu tur izmace u zadnjoj etapi
e hebemu nema covjek srece nikako 3 puta zaredom 2, ove godine bi najvjerovatnije uzeo tour sa vakvim Kancelarom al stas sudbina...Maestro^^ je napisao/la:Ne ucestvuje , povrijedio seemir18 je napisao/la:nego ucestvuje li Endi Slek na ovom turu hebemu prosle godine mu tur izmace u zadnjoj etapi.
emir18 je napisao/la: e hebemu nema covjek srece nikako 3 puta zaredom 2, ove godine bi najvjerovatnije uzeo tour sa vakvim Kancelarom al stas sudbina...

E, jbga sad i ti, pa ne moze Alpe d'Huez svake godine da bude u programu.MElloo je napisao/la:Haj bar su nasli mini varijantu kad nisu uvrstili Alpe'd Huez ni Ventoux, samo ne znam ima li Tourmalea ove godine. Vidio sam La Toussoire da imaVec je jucerasnja etapa dala prave gubitnike a to su Gesink i Hesjedal. Oni polu-gubitnici od jucer danas imaju priliku da vrate vrijeme

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.