nime_tm87 je napisao/la:Ja se sjecam mozda prije godinu da se semjon milosevic bukvalno nudio nama preko novina... u pitanju su novine sport avazov, ali ne mogu clanak nikako da nađem. Ako neko moze da nadje, cisto da se vidi da ni semjon nije cvjecka...kako on kaze.
Jel ono on u finalu kupa bacio onu medalju među publiku ?
Isrkeno on je kao igrac isfuran, forma nikakva nekada davno u Sarajevu je bio odlican sad nista posebno.
nime_tm87 je napisao/la:Ja se sjecam mozda prije godinu da se semjon milosevic bukvalno nudio nama preko novina... u pitanju su novine sport avazov, ali ne mogu clanak nikako da nađem. Ako neko moze da nadje, cisto da se vidi da ni semjon nije cvjecka...kako on kaze.
Nakon sto su nam ovi sa Malte poslali 2 prazna DVD-a,tu su naravno trebale biti njihove utakmice,takodjer i od predstavnika Levskog smo dobili isto,tj poslana su dva DVD-a na kojima nista nije bilo
Mozda kod nasih nemoze da ocita,pa kontaju prazni
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Nakon sto su nam ovi sa Malte poslali 2 prazna DVD-a,tu su naravno trebale biti njihove utakmice,takodjer i od predstavnika Levskog smo dobili isto,tj poslana su dva DVD-a na kojima nista nije bilo
Mozda kod nasih nemoze da ocita,pa kontaju prazni
Čekaj malo, nisam upućen. Zar trebaju klubovi svojim protivnicima slati DVD svojih utakmica??? Nekako mi to nelogično.