Boston Celtics

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: Boston Celtics

Post Postao/la NEZALAGANJE » 07 jul 2012, 12:31

Kako sam i ocekivao,Ray prihvatio ponudu MIA...Po meni,mnogo sebicno od njega,s obzirom koliko mu je BOS dao plus im ode u najveceg rivala...Pokazao je svoje pravo lice...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 jul 2012, 14:01

Ne shvatate rotaciju.Terry će odraditi možda 5 minuta na playu dok se Rondo odmara i Bradley drugih 5.Prevest loptu i dat je Piercu ili spustit KG-u nije neki zahtjevan posao.Uostalom ne vidim na rosteru nikog ko bi to mogao bolje uraditi :?

Ray izabrao prsten jbg očekivano.Ne mogu da vjerujem da ga je Heat dobio za 3 miliona? po sezoni takvog igrača.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 jul 2012, 14:08

LBJ MVP je napisao/la:Ne shvatate rotaciju.Terry će odraditi možda 5 minuta na playu dok se Rondo odmara i Bradley drugih 5.Prevest loptu i dat je Piercu ili spustit KG-u nije neki zahtjevan posao.Uostalom ne vidim na rosteru nikog ko bi to mogao bolje uraditi :?

Ray izabrao prsten jbg očekivano.Ne mogu da vjerujem da ga je Heat dobio za 3 miliona? po sezoni takvog igrača.
ucjene barate osladila se titula ebiga :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 07 jul 2012, 14:12

SaltCityAttack je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ne shvatate rotaciju.Terry će odraditi možda 5 minuta na playu dok se Rondo odmara i Bradley drugih 5.Prevest loptu i dat je Piercu ili spustit KG-u nije neki zahtjevan posao.Uostalom ne vidim na rosteru nikog ko bi to mogao bolje uraditi :?

ucjene barate osladila se titula ebiga :)
A meni je Ray uvijek bio p.ickica,uzivao sam kad ga je Bowen mlatio u njegovim danima iz Supersonicsa....Mislim ko u ovim godinama ostavi ekipu koja mu je dala titulu,koju mozda ne bi nikad ni osvojio,da bi presao u najveceg rivala trenutno,pri cemu se njegova dosadasnja ekipa pojacala tj. nije se raspala,naprotiv!!???

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 07 jul 2012, 14:28

Ray, izdajice
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 07 jul 2012, 14:46

Pi.čka velika je ispao, fuj ba, kleo sam se u njega...
YNWA

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 07 jul 2012, 15:36

Nema poreza na Floridi pa nije tolika razlika ;)

Posto Heat ima para poptisom zvjezda , mogu mu ponuditi i neke sponzorske ugovore tako da se to poklopi , a vamo mu bolje za titulu , a nije on nikad bio karakteran igrac kao Pirce ili Garnett, on jeste jedan od najboljih sutera , definitivno najljepsi skok sut u NBA .

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 jul 2012, 17:21

Franceski
boston se osvećuje za potpisivanje raya allena. potpisat će eddieja currya. in your face!
:lol:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 jul 2012, 18:04

Razglog zbog kojeg je Allen napustio Celticse je navodni sukob sa Rondo-om - bar tako pisu novinari preko svojih twitter profila.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 07 jul 2012, 18:12

Nema veze, idemo dalje.

Pare mozemo korisiti na Green, Pietrus, Wilcox, i Stiemsma i onda neki veteran player kasno u free agency, uvjiek ima neko.

Mozda i Krstica dovesti nazad, jos uvjiek drzimo njegove Bird rights.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 07 jul 2012, 19:36

Kako je smijesno ovo citati. Ray izdajica, a covjek im donio titulu zajedno sa KG-om i Piercom, ali sada otisao i onda je izdajica bla bla bla. Kada neko kaze James izdajica itd. onda odmah ti navijaci nisu normalni, oni su hejteri, Gilbert nije normalan, stanovnici Clevelanda nisu normalni, svi su nezahvalni, sve hejter do hejter od Bosne pa do Australije :lol: . Ray, covjek koji je dosao kao afirmisan igrac, osvojio je tu titulu u Bostonu, ali dao je isto onoliko koliko su dali i KG i Pierce da se dodje do titule, tako da on nikome nista ne duguje. Prije bih rekao da Boston duguje njemu, ali oni su ga pokusali trejdati kada je bio trade deadline prosle sezone i valjda od tog momenta Ray zeli da ode. Ako nekog hoces da trejdas, pa onda da ga ostavis, to je vec nepostovanje prema igracu. Boston treba da ima vise postovanja prema Rayu nego Cavsi prema Jamesu, jer James nama nije dao nista, ponajmanje nam je dao titulu, a Ray je vama dao sve sto je mogao, tj. ucestvovao je u njenom osvajanju. Bostona dugo nije bilo nigdje prije dolaska Garnetta i Raya, tj. Pierce je ne bi nikada osvojio da ova dva nisu dosla u Boston.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 07 jul 2012, 19:47

Po meni James je uradio dvije lose odluke, a to je prva ne to sto je otisao iz Clevelanda nego sto nije javio da odlazi nego je zavlacio citav svijet par dana i onda u zadnji trenutak rekao eto ja sam u Miamiju :lol: Koji potez...pa mogao je makar reci par dana prije da nadju ljudi zamjenu kakvu, a ne da krecu u sezonu bez ikoga...

Druga losa odluka je ta sto je trazio Jamisona... :lol:

Cleveland je sve ostalo lose uradio, nisu mogli sastaviti tim tih 6 godina...i ono sto je bilo u timu maksimum je izvuceno. Tako nesto radi i Chicago sa Roseom....misle da im jedan covjek osvoji titulu...

A na Allena nema ko biti ljut, uzeli su titulu s njima...a Boston je nasao Terryja koji ce imati mozda i bolje statistike od Allena sljedecu sezonu...Allena je obradovao ovaj poziv Miamija kao malo dijete, pozelio da uradi nesto novo...to bi se desilo kod svih ljudi vjerujte mi, pozeli covjek, dosadi mu i hoce novi izazov...izgubis motivaciju i mijenjas sredinu. Sasvim logicno..

Boston nema sta zaliti...imaju sad bolji tim nego proslu sezonu. Ocekujem da Sullinger bude zvijer ;) Jedan od boljih rookie igraca ;) Problemi su samo paravan...nema tu nikakvih problema, to je glupost.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 jul 2012, 20:01

delpiero20 je napisao/la:Po meni James je uradio dvije lose odluke, a to je prva ne to sto je otisao iz Clevelanda nego sto nije javio da odlazi nego je zavlacio citav svijet par dana i onda u zadnji trenutak rekao eto ja sam u Miamiju :lol: Koji potez...pa mogao je makar reci par dana prije da nadju ljudi zamjenu kakvu, a ne da krecu u sezonu bez ikoga...
I ne bas, prvi dan free agencya je rekao da ide u Heat. :mrgreen:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 07 jul 2012, 20:05

Donnie Darko je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:Po meni James je uradio dvije lose odluke, a to je prva ne to sto je otisao iz Clevelanda nego sto nije javio da odlazi nego je zavlacio citav svijet par dana i onda u zadnji trenutak rekao eto ja sam u Miamiju :lol: Koji potez...pa mogao je makar reci par dana prije da nadju ljudi zamjenu kakvu, a ne da krecu u sezonu bez ikoga...
Ne, nego posljednji dan :? .

Mes Que Un Club!

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 07 jul 2012, 20:28

Judas Shuttlesworth, umri.
YNWA

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 jul 2012, 20:56

adriano_leite je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
Ne, nego posljednji dan :? .
8. jula je tada bio prvi dan potpisivanja ugovora, istu noc se desila famozna odluka. Dakle, prvi dan. James je sluzbeno potpisao za heat 10. jula.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 07 jul 2012, 21:47

Donnie Darko je napisao/la: 8. jula je tada bio prvi dan potpisivanja ugovora, istu noc se desila famozna odluka. Dakle, prvi dan. James je sluzbeno potpisao za heat 10. jula.
http://www.nba.com/news/july_fa_moratorium.html" onclick="window.open(this.href);return false; sad ne znam jesam li ja to dobro skontao ili ne, ali evo sta kaze na NBA.com. Znaci za tu godinu je bilo do 7. jula pregovaranje za ugovore, kada su vec svi free agenti koji su kvalitetni obecali potpis za nekoga. Znaci nije dao ni mogucnost sign and trade, nije dao nikakvu mogucnost, a kada vidim ko je sve za Mela otisao, ko se nudi za Howarda, mi smo mogli mnogo bolje proci, ali ne treba covjek biti pohlepan, ja sam prezadovoljan i sa Irvingom. Poenta je da je on citav taj period pregovaranja cutio, onda bub kao grom iz vedra neba da nosi svoj talenat u South Beach :lol: . Da je rekao prvog dana, gospodo dovedite mi tog i tog igraca, moglo se dovesti, da je rekao odlazim, hocu sign and trade da vas ne ostavim gologuze, mi bismo uzeli Beasleya i jos nekog igraca ili pickove. Medjutim, on je posljednji dan pred free agency, kada su svi vec otisli, rekao kako odlazi. Da je uradio kao Allen, znalo bi se da na njega ne racunamo i doveo bi se neko.

Mes Que Un Club!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 jul 2012, 17:14

Ja ne znam kakve veze ima LeBron sa ovom temom :roll:

A Doc i Ainge su se odmah bacili na posao nakon odlaska RayRaya, i Doc je vec obavio razgovor sa Courtney Lee-em iz Rocketsa koji je bio u posjeti ;)

Iako nemamo dovoljno cap-space da ga odmah potpisemo, Rocketsi su dali do znanja da bi bili voljni ucestvovati u
sign-and-trade dealu ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 10 jul 2012, 14:43

slika

[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 jul 2012, 23:11

Lee izjavio da zeli igrati u Bostonu, prvenstveno zbog odlicnog odnosa sa Docom i njegovom porodicom i uzajamnog razumijevanja ;) :mrgreen:

Sad je sve na Aingu, agentu Lee-a i Houstonu, najrealniji je sign & trade deal, ili da Lee pristane na 4.1 mil$ na 2 god sto je max koji mu mozemo ponuditi, sto je smanjenje za njegov ugovor od prosle sezone kada je zaradio 2.3 mil$ ;)
Me and Doc, we’ve always had a relationship since I’ve been in the NBA,” he said. “I’m a friend of both of his kids, Austin and Jeremiah. We work out together, always see each other. Me and Doc always speak. There’s interest there, but there was no verbal agreement or anything, just hearing each other out. He expressed his interest. I expressed my interest.

“It’s not basketball-wise that needs to be discussed, it’s the front office and my agent that needs to communicate and go from there.”
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []