NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Dok većina drugih završava poslove oko pojačavanja igračkim kadrom i mi po forumu sami sebe pojačavamo,ajd bar se zabavljamo.Jel stigao onaj dvojac maskiranih napadača,,neko jučer nesto pisa o tome 

-
- Moderator
- Kontakt:
baš, ovde se ne zna ko pije ko plaćazvjezdas je napisao/la:Dok većina drugih završava poslove oko pojačavanja igračkim kadrom i mi po forumu sami sebe pojačavamo,ajd bar se zabavljamo.Jel stigao onaj dvojac maskiranih napadača,,neko jučer nesto pisa o tome

jedni izmisle, drugi su kobiva naculi dok treci i nekako daju pouzdane info

Šta vam je sa Pandžom? taj momak je ubica

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Savić u Zvijezdi 99% 

-
- Kontakt:
Ako je 99% to znaci da jos nije potpisao, nego da je blizu potpisaAmidza1 je napisao/la:Savić u Zvijezdi 99%

to strina načula kod kone na kafi,da je bgd
-
- Kontakt:
Haj ko je dobar sa Savom neka to provjeri.
tišina.... i sta potpisal savić
- edo_malesak
hahaha, sta mislis. Daj i ti svoje misljenje da li je potpisao ili nijeemir_dj je napisao/la:tišina.... i sta potpisal savić
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Savić potpisao za Manchester City sluzbeno

jel ti to sam mancini rekaomoranjak je napisao/la:Savić potpisao za Manchester City sluzbeno![]()
Da sad me zvao i potvrdio informaciju da se dzaba mi ne nadamoemir_dj je napisao/la:jel ti to sam mancini rekaomoranjak je napisao/la:Savić potpisao za Manchester City sluzbeno![]()
mogo si nam onda dogovrit teveza na posudbu
-
- Kontakt:
Pa zna sda nasi nece vise igrace na posudbuemir_dj je napisao/la:mogo si nam onda dogovrit teveza na posudbu

ma kakav tevez stize nama bolji od njega...al na probuemir_dj je napisao/la:mogo si nam onda dogovrit teveza na posudbu

ih je.be.s ga a mislim da je on sam bio jako zagrijan da dođe...Bosanski zmaj je napisao/la:Pa zna sda nasi nece vise igrace na posudbuemir_dj je napisao/la:mogo si nam onda dogovrit teveza na posudbu
Nije jos zaveseno sa savicem a spominje se i slavija
e ako se dvoumi između nas i slavije onda neka ide slobodno u I.Sarajevo...Fatko je napisao/la:Nije jos zaveseno sa savicem a spominje se i slavija
-
- Kontakt:
Ma vjerujem da bi Savic htio igrati i iz privatnih i drugih razloga kod nas, eh sad postoji jedino mogucnost da mu je Slavija ponudila puno bolje finansijske uslove.
Nije do njega oni bi rado potpiso nesto u klubu koci
-
- Kontakt:
Sta je sa Sencijem, nit se javlja niti dolazi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.