Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ja sam stekao dojam da mi te talente svjesno otkupljujemo kako bi ih kasnije mogli ubaciti u neki transfer za već gotovog igrača.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
-
Juvelandia
- Kontakt:
Ima i tog, a vjerujem da je i strategija da se mazne neki talent, da se malo o njemu prica, te kasnije naravno kad propadne sto smo i mi sami ocekivali jer smo od pocetka znali da bas i nije kvalitetan, uvali se nekoj tamo Bresci ili Lecceu za koji milion vise ili kao razmjena za nekog novog igraca.Sve je to Marottina strategija.A manji klubovi cesto polete za nekim igracima koji su kod nas "dosli kao talenti" nadajuci se da ce kod njih "proradit".A milion po milion nesto se i zaradi.GaziHusrevbeg je napisao/la:Ja sam stekao dojam da mi te talente svjesno otkupljujemo kako bi ih kasnije mogli ubaciti u neki transfer za već gotovog igrača.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ja bih prije rekao da se uštedi koji milion. Samim prelaskom u Juventus igraču poraste cijena za par miliona, mi ga npr. dovedemo za 4 ili 5 miliona, a kad ga uključimo u neki transfer cijenimo ga 6 ili 7 miliona.
Doduše na Ekdalu smo zaradili ja mislim nekih 1,5 miliona eura. Negdje sam pročitao da smo ga za toliko prodali Cagliariju, a sad ne znam koliko on je plaćen kao junior kad je dolazio.
Doduše na Ekdalu smo zaradili ja mislim nekih 1,5 miliona eura. Negdje sam pročitao da smo ga za toliko prodali Cagliariju, a sad ne znam koliko on je plaćen kao junior kad je dolazio.
Željezničar ale!
-
Juvelandia
- Kontakt:
sOvez napolje!!!
- IlPrincipino
- Kontakt:

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Kako ide trolovi
Sad citam na nekoj stranici na FB da je City prihvatio ponudu od 5 mil za posudbu Kolarova, a Juventus ima mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone, baš sam bio pomislio nije Marotta odavno nekog na posudbu doveo
. Iako mislim da nema ništa od ovoga.
Sad citam na nekoj stranici na FB da je City prihvatio ponudu od 5 mil za posudbu Kolarova, a Juventus ima mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone, baš sam bio pomislio nije Marotta odavno nekog na posudbu doveo
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlPrincipino
- Kontakt:

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ima li živih ili svi gledate boks?
Gdje li nam je @tigar sad?
Jorge Martinez bi mogao u Mallorcu, daj Bože da se to što prije riješi, Krasić bi mogao predstavljati probleme...

Joj meraka ovog ljeta, deremo rivale maskimalno.

Gdje li nam je @tigar sad?
Jorge Martinez bi mogao u Mallorcu, daj Bože da se to što prije riješi, Krasić bi mogao predstavljati probleme...

Joj meraka ovog ljeta, deremo rivale maskimalno.
Željezničar ale!
-
Juvelandia
- Kontakt:
Al ih je Silvio iztrolao kao sto rekoh prije dvije tri sedmice, politickim iskustvom napravio od sebe legendu merkata.
- harebianconero
- Kontakt:
Pročitah da je Galata otkupila ugovor Mela za 8 mil., ne znam jel istina.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- pinturicchio30
- Kontakt:
I ja sam na to naletio, al na forumima.. Nisam nigdje tu vijest vidio. Malo mi to nesto u p.materinu kad se uzme u obzir koliko ga je onaj uhljup platio... Da je bar na 11-12 nagurat.. Il ga pokusat uvalit za napadaca ( Cavani ako petljamo sta oko njega)harebianconero je napisao/la:Pročitah da je Galata otkupila ugovor Mela za 8 mil., ne znam jel istina.
- pinturicchio30
- Kontakt:
Prica kroz par slikica... Pocetak Marchisia u dresu Juventusa. Njegovo igranje sa CAPITANOM .. I na kraju odlazak Alex-a i pozdrav sa buducim kapitenom.

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Napokon proradilo ovo čudo.
Nije to tačno za Mela, čim nema nikakvog članka na TuttoJuve nema ništa od toga.
Nije to tačno za Mela, čim nema nikakvog članka na TuttoJuve nema ništa od toga.
Željezničar ale!
-
Juvelandia
- Kontakt:
Prema Gazzetti ponudili smo Matria, Pazienzui 15 miliona za Jovetića.Po meni je to realna cijena.Ali Viole hoce Quaga umjesto Matria.Najvise od svih igraca koji se povezuju s nama, volio bih da Stevan dodje.
- IlPrincipino
- Kontakt:
pročitah da PSG želi i Pirla... 
- pinturicchio30
- Kontakt:
I to za 12 miliona hahah...
Elia u Werderu za 6mil eura i jos 2 u bonusima.
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=101660" onclick="window.open(this.href);return false; na linku je malo veca cijena 9 miliona
P.Marino "Milan je zadrazao dio ekipe kako bi ostao na vrhu al to nije dovoljno.Ja vam mogu reci da Marotta i Peratici kontrolisu stotine operacija na trzistu i podsjecaju me na proslu upravu ali sa mnogo vise stila.Stara Dama se je bas vratila"
P.Marino "Gabbiadini jos nije postao igrac Juventus ali smo na pravom putu da bude.Nasi odnosi su fenomenalni pa tako da ce rjesenje biti pronadeno"
P.Marino "Razmjena Peluso vs Motta je takodjer jedna od opcija.Juventus je pokazao zanimanje za Pelusa.Motta je takodjer dio paketa za Gabbiadinia zajedno sa drugim mladim igracima"
Vise tracevi nego pouzdano:
Arsenal are prepared to let Robin van Persie go to Juventus rather than sell him to another Premier League side - Sunday Mirror.
City je, prema izvorima bliskim klubu, prihvatio ponudu Juventusa od 5 miliona + pravo na otkup ugovora za 8 miliona, tako da bi Kolarov narednu sezonu trebao da provede na pozajmici u redovima Juventusa.
Elia u Werderu za 6mil eura i jos 2 u bonusima.
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=101660" onclick="window.open(this.href);return false; na linku je malo veca cijena 9 miliona
P.Marino "Milan je zadrazao dio ekipe kako bi ostao na vrhu al to nije dovoljno.Ja vam mogu reci da Marotta i Peratici kontrolisu stotine operacija na trzistu i podsjecaju me na proslu upravu ali sa mnogo vise stila.Stara Dama se je bas vratila"
P.Marino "Gabbiadini jos nije postao igrac Juventus ali smo na pravom putu da bude.Nasi odnosi su fenomenalni pa tako da ce rjesenje biti pronadeno"
P.Marino "Razmjena Peluso vs Motta je takodjer jedna od opcija.Juventus je pokazao zanimanje za Pelusa.Motta je takodjer dio paketa za Gabbiadinia zajedno sa drugim mladim igracima"
Vise tracevi nego pouzdano:
Arsenal are prepared to let Robin van Persie go to Juventus rather than sell him to another Premier League side - Sunday Mirror.
City je, prema izvorima bliskim klubu, prihvatio ponudu Juventusa od 5 miliona + pravo na otkup ugovora za 8 miliona, tako da bi Kolarov narednu sezonu trebao da provede na pozajmici u redovima Juventusa.
Zadnja izmjena: pinturicchio30, dana/u 08 jul 2012, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
- IlPrincipino
- Kontakt:
ma uvijek se nešto dešava...to mi je drago...priča se da naši žele Jovetić da ide na pripreme sa ekipom...
sjeo bi nam ko kec na desetku...i onda još jednog kapitalca...i milina...
sjeo bi nam ko kec na desetku...i onda još jednog kapitalca...i milina...
- pinturicchio30
- Kontakt:
I meni je zelja Jo-Jo, malo me brine njegova povreda. Ali mislim da bi se sjajno uklopio u nasu igru i postao bi samo jos bolji. Uz njega bi bilo super dovesti nekog klasicnog napadaca.
gazzetta
Isptivanje Contea će izgleda biti 15.07. a ne 13. kako je bilo najavljivano.
Pescara's president question's Juve's desire to sign Verratti. Says, they didn't make a big enough effort.
gazzetta
Isptivanje Contea će izgleda biti 15.07. a ne 13. kako je bilo najavljivano.
Pescara's president question's Juve's desire to sign Verratti. Says, they didn't make a big enough effort.
Zadnja izmjena: pinturicchio30, dana/u 08 jul 2012, 12:14, ukupno mijenjano 2 puta.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Tuttosport piše o ponudi za Cavania...Pepe + Giovinco + 25 milliona eura...
previše je ovo para...Giovinco vrijedi 30 milliona..Pepe 12...i još ovih 25 milliona...previše...
to bi značilo ako ga platimo ovoliko da bi morao zabiti 60 golova iduće sezone...
previše je ovo para...Giovinco vrijedi 30 milliona..Pepe 12...i još ovih 25 milliona...previše...
to bi značilo ako ga platimo ovoliko da bi morao zabiti 60 golova iduće sezone...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.