Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Ne znam kako niste zamjetili jos jednu Bilicevu izvalu
Kaze Mancester united je dosao u Besiktas po pobjedu
-
DoKlE_ViShe
- Kontakt:
ma meni je opet najludje skupna faza lige prvaka ccccccccccccccccccccccc i nezna statttt i kakava vratnica pogodi forlan mjesto gdje se spajaju stativa i precka kaze od gredu i vratnicu ahhahahahaha
a u emisiji ono pregled premier lige bilo ono nagradno pitanje sta fudbaleri nose naa nogama
kopacke ili baletanke
i kristic kaze svi koji su odgovorili baletanke je tacan odgovor i kasnie kaze salim se
nesto se ovaj kristic u zadnje vrijeme puno sali

a u emisiji ono pregled premier lige bilo ono nagradno pitanje sta fudbaleri nose naa nogama
kopacke ili baletanke
i kristic kaze svi koji su odgovorili baletanke je tacan odgovor i kasnie kaze salim se
nesto se ovaj kristic u zadnje vrijeme puno sali
- Gistro_Bancho
- Kontakt:
Saša Vugdalić je bez premca kao najveći DEBIL od svih komentatora!!!
dobar je igor nije los ipak on se bavi tim poslom malo duze od ostalih pamtim ga jos sa obn-a kada je prenosio spansku ligu ,tu je ikemal ahmetovic ,velid spaho oni su dobri !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
marijan je za njih titoCRNI_SA je napisao/la:dobar je igor nije los ipak on se bavi tim poslom malo duze od ostalih pamtim ga jos sa obn-a kada je prenosio spansku ligu ,tu je ikemal ahmetovic ,velid spaho oni su dobri !!
-
DoKlE_ViShe
- Kontakt:
pa ti onda stvarno veze nemas doduse to je tovje misljenje ali stvarno ta 3 su najgori u drzavi ako ne i na balkanu
Ja bih zakonom UN-a ili preko neke druge institucije zabranio da se Hrvati smiju baviti novinarstvom (mislim na sportske novinare).
[youtube][/youtube]
Na prvoj sceni na ovom video clipu samo ova dvojca ludjaka vide penal, a dvojca sudija, gdje je jedan usput udaljen 2 metra od mjesta dogadjaja kao i svi ostali u usporenom snimku vide odlicnog glumca Mandzukica. Ono malo guranje ako je penal onda ja stvarno ne znam dalje sta da mislim o fudbalu, pa onda bi na svkoj utakmici bilo 15 penala.
[youtube][/youtube]
Na prvoj sceni na ovom video clipu samo ova dvojca ludjaka vide penal, a dvojca sudija, gdje je jedan usput udaljen 2 metra od mjesta dogadjaja kao i svi ostali u usporenom snimku vide odlicnog glumca Mandzukica. Ono malo guranje ako je penal onda ja stvarno ne znam dalje sta da mislim o fudbalu, pa onda bi na svkoj utakmici bilo 15 penala.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ovo je bio gol iz brisela a ne iz zagreba - vugdalićev komentar nakon gola anderlehta protiv dinama 
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
pa sta ?Ferplejko je napisao/la:Ne znam kako niste zamjetili jos jednu Bilicevu izvalu
besiktas je dio istambula.
Apoteke dobro rade kada igra Dinamo. 
- tuborg-green
- Kontakt:
joj pa oni sa obn-a su fakat pretjerali, kad sam sinoć vidio da prenose kečere nisam mogao vjerovati, ali kad sam čuo da to komentarišu ona dva retarda što su zaduženi da nasmijavaju ljude nisam mogao vjerovati, al ne mogu to nikako opisati to morate doživjeti i nakon toga sam definitivno izbrisao obn
ČUVA BOG ŽELJU SVOG
da, da kečere prenose Fadil, Dario i Adis Hadžić
kaže onaj jedan "bokser je uzeo bokser i udario kečera, zamislite šta bi bilo da je kečer uzeo kečera i udario boksera"

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
-
odsutraopetultra
- Kontakt:
koji je termin tih kecera da se smijem debilima ?
Ponedjeljkom, u 9 ja mislim, reprize, bezzeodsutraopetultra je napisao/la:koji je termin tih kecera da se smijem debilima ?
Ponedeljkom u 22.The Game je napisao/la:Ponedjeljkom, u 9 ja mislim, reprize, bezzeodsutraopetultra je napisao/la:koji je termin tih kecera da se smijem debilima ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ahahah kad sam vidio da se ne zove Smackdown, neg keceri, usro sam se od smijehaodsutraopetultra je napisao/la:koji je termin tih kecera da se smijem debilima ?
ojjj ono je najgora emisija koju sam gledao na tv-u,treba dodje i štakom je opali a ona zdrava k'o da joj nista nije bilo.Ovi keceru su niđe veze i stvarno nezz zbog cega onoliko naroda dolazi da gleda levateQUARESMA 18<<< je napisao/la:ahahah kad sam vidio da se ne zove Smackdown, neg keceri, usro sam se od smijehaodsutraopetultra je napisao/la:koji je termin tih kecera da se smijem debilima ?![]()
meni je zanimljivo bolje nego neko kada pametuje sat vremena ,kome se ne svidja buraz prebaci kanal i vozdra !!
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
pa to i radimCRNI_SA je napisao/la:meni je zanimljivo bolje nego neko kada pametuje sat vremena ,kome se ne svidja buraz prebaci kanal i vozdra !!
A jbg interesantno je i meni, onaj dx pogotovojocker123 je napisao/la:pa to i radimCRNI_SA je napisao/la:meni je zanimljivo bolje nego neko kada pametuje sat vremena ,kome se ne svidja buraz prebaci kanal i vozdra !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.