Izvini, a gdje su se to mogle vršiti rezervacije ?nime_tm87 je napisao/la:
Poslat zahtjev Mariboru za još 800.karata zauzvrat navijači Maribora na Koševo mogu doći u neograničenom broju, jučer poslata molba na adresu Maribora a odg. se očekuje u slijedecih dan - dva i vjerovatno ce se izaci u susret i Želji i Manijacima, rezervacije mjesta je presla 600. karata koje su vec obezbjedjene, Janezima je sve fino objasnjeno i malo su trznuti pričom "sta ce sa navijacima Željezničara koji budu dosli bez karte u Sloveniju"
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- plava grbavica
- Kontakt:
ma pusti tu priču o zavjerama , parama i šteli, Niko nemože u godinama kada se prelazi u seniore nikome našteliti da igra za prvi tim i to za 5000 km. smješna teorija zavjere a to upravo pričaju onakvi kao što sam pisao u postu gore a on je suština odnosa u našem omladinskom pogonu.edotm87 je napisao/la:opet suprotna strana misli da je najveci problem stela... licno znam dvojicu igraca iz 92 generacije, kojim su trazene pare da potpisu ugovore.... i onda mi ovdje pricamo o omladinskom pogonuplava grbavica je napisao/la:Mislim da je ova priča o omladinskom pogonu više nego ozbiljna i da se tu nešto pod hitno mora uraditi. Potpuno se slažem da su najveći problem roditelji i njihove bolesne ambicije koji ,većina njih vaspitava djecu tako da im je cilj što prije otići iz kluba. U redu svako ima svoje pravo na vaspitavanje djece ali nama takva djeca ne trebaju a sada ima toliko privatnih klubova i škola fudbala da takvi svoju djecu treba tamo da upisuju a ne da zauzimaju mjesta onima kojima je cilj i san da zaigraju za želju. prvenstveni cilj omladinske škole našeg kluba da trenira djecu koja če sutra zaigrati za prvi tim želje i to se pod hitno treba staviti kao prioritet pred sve trenere omladinskog pogona koji bi morali da zapostavljaju ili čak isključe iz kluba igrače kod kojih ili kod njihovih roditelja primjete da im to nije prioritet.za pitare mi i nije cudno, kod njih je obicaj daj 5.000 i potpisat ces ugovor i sjedit na klupi... al mislio sam da smo bar mi digli sve to na jedan visi nivo...
To su samo novinarske suplje, niko i nista do sada nije rezervisao.drTooth je napisao/la:Izvini, a gdje su se to mogle vršiti rezervacije ?nime_tm87 je napisao/la:
Poslat zahtjev Mariboru za još 800.karata zauzvrat navijači Maribora na Koševo mogu doći u neograničenom broju, jučer poslata molba na adresu Maribora a odg. se očekuje u slijedecih dan - dva i vjerovatno ce se izaci u susret i Želji i Manijacima, rezervacije mjesta je presla 600. karata koje su vec obezbjedjene, Janezima je sve fino objasnjeno i malo su trznuti pričom "sta ce sa navijacima Željezničara koji budu dosli bez karte u Sloveniju"
Sir Amar Osim će nas iznenaditi i u samoj utakmici kad vidimo igrače na terenu toliko su posmatrali naše treninge onaj Zlatko Zahović... vjeruj mi izaci ce sastav koji niko ne očekuje da li ce biti ofanzivno ili defanzivno to samo Osim znaGaziHusrevbeg je napisao/la:Ne znam za ovaj sastav danas što je igrao, nekako mi je to sve preofanzivno, nije igrao nijedan igrač na sredini terena koji je defanzivno orjentisan, a znamo da je Amar uvijek igrao sa destruktivcem na sredini terena u bitnim utakmicama.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- corleone87
- Kontakt:
gdje si procitao za tih 800 ulaznica dodatnih
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Moderator
- Kontakt:
- corleone87
- Kontakt:
hahhaa cak ti naglase da imas i ZAHODBenjo_AFC86 je napisao/la:
karte su luksuzne, nema sta

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
exbabilon je napisao/la:Kad pričaš s ocem moraš bit pristojan i fino se ponašat. Porodica je stub društva, to bar znaju u EU.iskratel je napisao/la:Haso, ovome se kaže profesionalizam. I vi čete možda jednog dana naučit kako se radi u Evropskim klubovima.AboveTheLaw je napisao/la:joj ovaj janez se ne odvaja od ekipe, prati ih u stopu, cccc jesu se usrali haahha..

-
- Kontakt:
hhhahaah To je EVROPAcorleone87 je napisao/la:hahhaa cak ti naglase da imas i ZAHODBenjo_AFC86 je napisao/la:

zahod je zapad 

Bilo bi ljepo kad bi nasli stream za ovaj super-kup.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 08 jul 2012, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- corleone87
- Kontakt:
ovu vecerasnju utakmicu maribora sa olimpijom treba dobro pratiti
- corleone87
- Kontakt:
hahahaha idem na zahod da gledam utakmicuChWilla je napisao/la:zahod je zapad

corleone87 je napisao/la:hahahaha idem na zahod da gledam utakmicuChWilla je napisao/la:zahod je zapad
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mi imamo jos dvije provjere i to izuzetno jake, prvo protiv Sigme koja je zavrsila 6. u Ceskoj ligi, pa im oduzeto 9 bodova, a zatim protiv vrlo jake Tavrije iz Ukrajinske lige, koja je takodjer zavrsila 6. odmah iza najjacih Ukrajinskih klubova, ako ostanemo neporazeni na pripremama to ce biti odlicno! 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- corleone87
- Kontakt:
http://www.lshunter.tv/" onclick="window.open(this.href);return false; eto tu imaElegant je napisao/la:Bilo bi ljepo kad bi nasli stream za ovaj super-kup.
-
- Moderator
- Kontakt:
ma luksuz, sta recicorleone87 je napisao/la:hahhaa cak ti naglase da imas i ZAHODBenjo_AFC86 je napisao/la:

jel se i tu smije uci samo sa slovenskim pasosom ?

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- corleone87
- Kontakt:
samo prijatelju fino je naglaseno dakle ako hoces na zahod prvo cistacici ispred zahoda pokazes slovenski pasos i mozes uci inace si j**o jeza u ledjaBenjo_AFC86 je napisao/la:ma luksuz, sta recicorleone87 je napisao/la:hahhaa cak ti naglase da imas i ZAHODBenjo_AFC86 je napisao/la:
karte su luksuzne, nema sta![]()
jel se i tu smije uci samo sa slovenskim pasosom ?![]()
![]()

jao karti, jao Evrope