FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
http://www.sbplus.hr/opcine/klakar/spor ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje su vam rezultati jučerašnjeg dana
Ovdje su vam rezultati jučerašnjeg dana
Muris Djug u skupstini Slobode
taj nije htjeo dat marke za Slobodu prije,vec samo uzimao za svoje ribolovno drustvo 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Aaa dresa u Divkovica 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Ko vam je ovaj kapiten?
i kakav je Nikolić što je prije bio kod vas?
i kakav je Nikolić što je prije bio kod vas?

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Divkovic, Salihovic, Rahmanovic, Mujkanovic, Omic, JahicProbisvjet je napisao/la:
Smigalovic, ?, ?, ?, ?
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Slaven Belupo – Sloboda 1:0 (0:0)
Ruščica – Igralište Strovići. Vrijeme sunčano i vruće. Teren odličan za igru. Gledatelja 500.
Sudac: Davor Kuzmić (Slavonski Brod)
Pomoćnici: Grozdan Gavranić (Slavonski Brod) i Marko Jarić (Glogovica)
Delegat: Marko Blažević (Oriovac)
Strijelac: 1:0 Brlek (72)
Slaven Belupo: Pelin, Kokalović, Grgić, Bušić, Vugrinec, Gregurina, Rak, Kuprešak, Geng, Maras, Batarelo (Još su igrali: Vrućina, Bubnjić, Šaban,Šestak, Brlek, Grgec, Pašalija, Takač). Trener: Roy Ferenčina
Sloboda: Divković, Mahmutović, Salihović, Rahmanović, Jahić, Mujkanović, Omić, A.Šmigalović, Musić, Pejić, Nezić (Još su igrali: Ribić, Štefanel, Terzić, Kitić, Baković, Jusufović, Muminhodžić, Smajlović M.Šmigalović, Pršeš, Osmić i Zeljković). Trener: Abdulah Ibraković
Ruščica – Igralište Strovići. Vrijeme sunčano i vruće. Teren odličan za igru. Gledatelja 500.
Sudac: Davor Kuzmić (Slavonski Brod)
Pomoćnici: Grozdan Gavranić (Slavonski Brod) i Marko Jarić (Glogovica)
Delegat: Marko Blažević (Oriovac)
Strijelac: 1:0 Brlek (72)
Slaven Belupo: Pelin, Kokalović, Grgić, Bušić, Vugrinec, Gregurina, Rak, Kuprešak, Geng, Maras, Batarelo (Još su igrali: Vrućina, Bubnjić, Šaban,Šestak, Brlek, Grgec, Pašalija, Takač). Trener: Roy Ferenčina
Sloboda: Divković, Mahmutović, Salihović, Rahmanović, Jahić, Mujkanović, Omić, A.Šmigalović, Musić, Pejić, Nezić (Još su igrali: Ribić, Štefanel, Terzić, Kitić, Baković, Jusufović, Muminhodžić, Smajlović M.Šmigalović, Pršeš, Osmić i Zeljković). Trener: Abdulah Ibraković
Bez najavljenih Nikolica, Lamesica, Mesica, Okanovica, Joguncica il nekog slicnog provjerenog igraca umjesto njih mi samo mozemo sanjat "exspresan povratak" u PL.
Nek nam je bog na pomoci
Nek nam je bog na pomoci

Da ti malo pomognemclassic je napisao/la:Divkovic, Salihovic, Rahmanovic, Mujkanovic, Omic, JahicProbisvjet je napisao/la:
Smigalovic, ?, ?, ?, ?
Šmigalović, Pejić, Nezić, ?, ?.
Juce je bilo vrh u Slavonskom Brodu.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Musić je ovaj do njih. Donji red, drugi s lijeve strane.sony_91 je napisao/la:Da ti malo pomognemclassic je napisao/la:Divkovic, Salihovic, Rahmanovic, Mujkanovic, Omic, JahicProbisvjet je napisao/la:
Smigalovic, ?, ?, ?, ?
Šmigalović, Pejić, Nezić, ?, ?.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Imal neki video, slika ?? Moze i na ppMakeTZ je napisao/la:Juce je bilo vrh u Slavonskom Brodu.
Nema klipova mozda ce biti 2-3 slike, koliko ja znam.classic je napisao/la:Imal neki video, slika ?? Moze i na ppMakeTZ je napisao/la:Juce je bilo vrh u Slavonskom Brodu.
-
- Kontakt:
mozete mi reci nesto o gavaricu,pregovara sa jedinstvom
- delpiero20
- Kontakt:
Dobar igrac, pomoci ce vam dostabihacusrcu je napisao/la:mozete mi reci nesto o gavaricu,pregovara sa jedinstvom

-
- Kontakt:
Igrao kod nas u Gradaccu, prvi dio prosle sezone,solidan igrac,zadnji vezni.Mada nije nigdje igrao pola godine i zbog godina pitanje je u kakvoj je formi.Po meni on je vise izreklamiran igrac nego koliko je stvrano dobar.Pozrtvovanost mu je jedna od glavnih karakteristika.Ali cim doazi u drugoligasa i to je dovoljan podatak da mu je karijera u padu, ali u svakom slucaju da ce za Jedinstvo i taj rang takmicenja biti pojacanje.Sretno!delpiero20 je napisao/la:Dobar igrac, pomoci ce vam dostabihacusrcu je napisao/la:mozete mi reci nesto o gavaricu,pregovara sa jedinstvom
Joj dresa kod Tine
onaj ljakse mu poslo kad je u Werderu bio xD 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
e hvala puno obadvojici na odgovorimaBosanski zmaj je napisao/la:Igrao kod nas u Gradaccu, prvi dio prosle sezone,solidan igrac,zadnji vezni.Mada nije nigdje igrao pola godine i zbog godina pitanje je u kakvoj je formi.Po meni on je vise izreklamiran igrac nego koliko je stvrano dobar.Pozrtvovanost mu je jedna od glavnih karakteristika.Ali cim doazi u drugoligasa i to je dovoljan podatak da mu je karijera u padu, ali u svakom slucaju da ce za Jedinstvo i taj rang takmicenja biti pojacanje.Sretno!delpiero20 je napisao/la:Dobar igrac, pomoci ce vam dostabihacusrcu je napisao/la:mozete mi reci nesto o gavaricu,pregovara sa jedinstvom
- Probisvjet
- Kontakt:
classic je napisao/la:Imal neki video, slika ?? Moze i na ppMakeTZ je napisao/la:Juce je bilo vrh u Slavonskom Brodu.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
classic je napisao/la: Imal neki video, slika ?? Moze i na pp

Eto vidiš na tribinama, odmah prepoznaš ekipu. Goli do pasa svi, klasika.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."