Kakav Milan, ovdje treba neki vrhunski lingvista.flash je napisao/la:Zovite Milana da protumaciloptica je napisao/la:lijep onaj u Brčkom prolazio ali ništa jel valjda stali neki radovi velik fin šteta

Kakav Milan, ovdje treba neki vrhunski lingvista.flash je napisao/la:Zovite Milana da protumaciloptica je napisao/la:lijep onaj u Brčkom prolazio ali ništa jel valjda stali neki radovi velik fin šteta
Svi imamo svoje lose daneloptica je napisao/la:lijep onaj u Brčkom prolazio ali ništa jel valjda stali neki radovi velik fin šteta
nime_tm87 je napisao/la:Nadam se i da ce zbavit kakav najlon za zime koji prekriva cijeli teren, jer kad snijeg padne nebi valjalo da vam unisti nov travnjak...
Pa zašta se uvodi grijanje terena, nego da ne dozvoli da teren smrzava i da se snijeg na njemu ne zadržava.nime_tm87 je napisao/la:Nadam se i da ce zbavit kakav najlon za zime koji prekriva cijeli teren, jer kad snijeg padne nebi valjalo da vam unisti nov travnjak...
I ove silne odvode, prejako je ovo, trebamo biti zadovoljni ljudi, takva nam je drzava da nema para za neki novi stadion, ovo kad se sredi imat cemo bar stadion kako treba i necemo se bar brukati u svijetu.voltron30 je napisao/la:Pa zašta se uvodi grijanje terena, nego da ne dozvoli da teren smrzava i da se snijeg na njemu ne zadržava.nime_tm87 je napisao/la:Nadam se i da ce zbavit kakav najlon za zime koji prekriva cijeli teren, jer kad snijeg padne nebi valjalo da vam unisti nov travnjak...
Ja totalno zaboravio na to.. moja greska ne zamjerite..voltron30 je napisao/la:Pa zašta se uvodi grijanje terena, nego da ne dozvoli da teren smrzava i da se snijeg na njemu ne zadržava.nime_tm87 je napisao/la:Nadam se i da ce zbavit kakav najlon za zime koji prekriva cijeli teren, jer kad snijeg padne nebi valjalo da vam unisti nov travnjak...
ovo nije lose a imali iko informacije,oceli se postavljat stolice te famozne na kosevo,koje je ionako sablaso jos sad kad,je vise od pola zatvoreno za evrposke tekme,je stvarno katastrofaTracy3McGrady je napisao/la:I ove silne odvode, prejako je ovo, trebamo biti zadovoljni ljudi, takva nam je drzava da nema para za neki novi stadion, ovo kad se sredi imat cemo bar stadion kako treba i necemo se bar brukati u svijetu.voltron30 je napisao/la:Pa zašta se uvodi grijanje terena, nego da ne dozvoli da teren smrzava i da se snijeg na njemu ne zadržava.nime_tm87 je napisao/la:Nadam se i da ce zbavit kakav najlon za zime koji prekriva cijeli teren, jer kad snijeg padne nebi valjalo da vam unisti nov travnjak...
Ja mislim da jeftinije kosta da nakon svake zime mijenjaju travnjak, nego da ga griju cijelu zimu. Znam neke stvari oko rekonstrukcije Maksimira, a tamo se radio grijani teren. Grijanje terena za jednu utakmicu pocinje 48 sati prije utakmice i teren se stigne i odmrznut i zagrijat, a grijanje kosta 40 000 kuna, kod nas oko 10 000 KM. A zasto bi radili drenazu ako ce grijat teren nakon kise i otopljenog snijega? Drenaza je tu da odvede vodu, a grijanje je najvise zbog smrznutog terena, ne i kise. Imamo strucnjake za travnjake i nakon utakmice po kisi travnjak se koregira i za iducu utakmicu je spreman. Moze se on grijat ako se kise obilne, al ni tu ne vidim logiku. Ako mu treba 48 sati da se zagrije, onda se u isto toliko vremena s dobrom drenazom voda odvede, a ukoliko kisa pada u trenutku utakmice, cemu ga grijat kad se ne stigne zagrijat, a i nemoguce je zagrijat toliko da odmah isusuje vodu kad kisa stalno pada. Naravno, moguce jest, al unistit ce se trava, zato i jest potrebno 48 sati postepenog zagrijavanja.voltron30 je napisao/la:
Pa zašta se uvodi grijanje terena, nego da ne dozvoli da teren smrzava i da se snijeg na njemu ne zadržava.
Ja mislim da je oko 2700 gledatelja, mada nisam siguran.ribery77 je napisao/la:koliko prima ova sjeverna tribina u bl
svaka im castdubioza je napisao/la:nocni radovi na bilinom
http://www.zenica.tv/index.php/foto-gal ... na-bilinom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.