Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ako je i bilo dvojbe o najboljem igraču svih vremena, onda je nakon sutrašnje eventualne pobjede Rogera definitivno neće biti. S druge strane, lično bih volio da Murray osvoji, jer bi prva trojka dobila još jednog igrača koji ih može ugroziti, kako na Masters tako i na GS turnirima. Siguran sam da bi osvajanjem nekog GS-a, a naročito Wimbledona Andy postao najopasniji igrač na touru i tek onda pokazao svoj pravi kvalitet. Preveliko breme na leđima i nedostatak mentalne snage da se nosi sa tim se odrazilo i na samu igru u ključnim mečevima protiv TOP 3 igrača. Lendl će sigurno uraditi sve što je u njegovoj moći da Andy uspije u onome što on nikada nije - okiti se titulom travnatog Majora. Ima Andy svoje šanse u sutrašnjem finalu, ali biće jako jako teško protiv nabrijanog Rogera. Praktično nemoguće, no vidjećemo kako će se stvari odvijati. Tenis je sport, a u sportu se čuda dešavaju.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- legenda reala
- Kontakt:
E ovako Federer najbolji teniser svih vremena .Ima 16 GS-va haj dobro.
Rafael Nadal je jedan prosječan teniser ima 11- GS-va.
Federer ima 6 WB-a i to je vrh, kao turnir sve naj, ok
Nadal ima 7 RG-a , to je nižerazredni turnir, ta šljaka se predstavlja kao nešto što može osvojiti ko gode hoće i kad hoće, tako predstavljaju stručnjaci sa ovog foruma .
E hajte mi sad objasnite, kako na tom nižerazrednom turniru, najbolji teniser svih vremena ima samo jednu titulu
kad je mogo uzeti 6 WB-a , kako nije mogo toliko i RG, kad je toliko dominantan i kad se tako ta zemljana podloga podcjenjuje.
Mene smatrajte čovjekom koji je prvi put vidio reket u životu, pa mi vi vrli stručnjaci to objasnite, ja sam iz vaših postova shvatio da je Rafa nižerazredni teniser, i da je RG također tog tipa

Nadal ima 7 RG-a , to je nižerazredni turnir, ta šljaka se predstavlja kao nešto što može osvojiti ko gode hoće i kad hoće, tako predstavljaju stručnjaci sa ovog foruma .
E hajte mi sad objasnite, kako na tom nižerazrednom turniru, najbolji teniser svih vremena ima samo jednu titulu
Mene smatrajte čovjekom koji je prvi put vidio reket u životu, pa mi vi vrli stručnjaci to objasnite, ja sam iz vaših postova shvatio da je Rafa nižerazredni teniser, i da je RG također tog tipa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da se nadovezem,na toj podlozi gdje je Roger dominantan Rafa je uzeo 2 titulei ,dok je ovaj na Rafinoj 1...legenda reala je napisao/la:E ovako Federer najbolji teniser svih vremena .Ima 16 GS-va haj dobro.
E hajte mi sad objasnite, kako na tom nižerazrednom turniru, najbolji teniser svih vremena ima samo jednu titulu![]()
kad je mogo uzeti 6 WB-a , kako nije mogo toliko i RG, kad je toliko dominantan i kad se tako ta zemljana podloga podcjenjuje.
![]()
Mene smatrajte čovjekom koji je prvi put vidio reket u životu, pa mi vi vrli stručnjaci to objasnite, ja sam iz vaših postova shvatio da je Rafa nižerazredni teniser, i da je RG također tog tipa![]()
![]()
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 07 jul 2012, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Haj nadji mi samo jedan post gdje je neko omalovazava sljaku i RG i gdje je neko rek'o da je Nadal prosjecan teniser.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
Niste nigdje konkretno rekli, ali kad se čitaju vaši postovi između redova tako se pomisli, jer vam je glavni argument, on je šljakaš, sve osvojio na šljaci, sve pobjede protiv Feda su na šljaci itd.Edin TM87 je napisao/la:Haj nadji mi samo jedan post gdje je neko omalovazava sljaku i RG i gdje je neko rek'o da je Nadal prosjecan teniser.
Ispada da je ta šljaka nešto beze.
Pa ja pitam što nije Fed ništa osvojio, kad je tako dominantan
Ako iko ima odgovor volio bi da mi realno odgovori, ali pošto nema Valencie, od vas neobjetkivnih navijača Feda to i ne očekujem :mrgreen:A baš me interesuje razlog
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma treba reci sva sreca pa je Novak vako digao igru i zadnje 2 godine inace bi Nadal bio vrlo blizu najvecem svih vremena u GS-ma
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
To ti je kad citas izmedju redova, a milion puta je naglaseno da je Nadal bolji na sljaci, da nije mogao od Nadala dominirati na sljaci, al' da dominacija na sljaci nije dovoljna da neko bude najbolji svih vremena.legenda reala je napisao/la:Niste nigdje konkretno rekli, ali kad se čitaju vaši postovi između redova tako se pomisli, jer vam je glavni argument, on je šljakaš, sve osvojio na šljaci, sve pobjede protiv Feda su na šljaci itd.Edin TM87 je napisao/la:Haj nadji mi samo jedan post gdje je neko omalovazava sljaku i RG i gdje je neko rek'o da je Nadal prosjecan teniser.
Ispada da je ta šljaka nešto beze.
Pa ja pitam što nije Fed ništa osvojio, kad je tako dominantan
Zato sto je sljaka 1/3 % ukupne podloge ili 33.3333333333333333333333%, ili 1/4 GS-ova se igra na sljaci ili 25% sto znaci da Federer dominira na 3 GS-a Wimbledon 6 (sutra aBd sedmi), USO 5, AO 4 - a Nadal samo na 1 GS i to RG 7.
I posto Nadal ne moze da osvoji turnira van sljake, dzaba mu to sto radi na zemlji (mislim nije dzaba, al' mora puno vise da stigne Federera.)
Valjda ti je sad jasnije.
Kako glupa prica nevjerovatno, za sad po uspjesima Roger je ispred Rafe, Rafa ima 5 godina da ga prestigne, hoce li ? Vidjecemo.
Ne znam sto se bilo ko prima na pricu da je Rafa sljakas, kad je to cijela teniska populacija odavno prekrizila nakon sto je Rafa kompletirao Grand Slam.
Da se jos nadovezem na pricu oko H2H, 50:50% je omjer odigranih meceva izmedju brzih i sporih podloga, tako da ta prica pada u vodu. Valjda je dovoljno reci da na otvorenim tvrdim podlogama Rafa ima 5:2 protiv Rogera.
Ne znam sto se bilo ko prima na pricu da je Rafa sljakas, kad je to cijela teniska populacija odavno prekrizila nakon sto je Rafa kompletirao Grand Slam.
Da se jos nadovezem na pricu oko H2H, 50:50% je omjer odigranih meceva izmedju brzih i sporih podloga, tako da ta prica pada u vodu. Valjda je dovoljno reci da na otvorenim tvrdim podlogama Rafa ima 5:2 protiv Rogera.
- legenda reala
- Kontakt:
Sve ja to znamEdin TM87 je napisao/la: To ti je kad citas izmedju redova, a milion puta je naglaseno da je Nadal bolji na sljaci, da nije mogao od Nadala dominirati na sljaci, al' da dominacija na sljaci nije dovoljna da neko bude najbolji svih vremena.
Pa mene interesuje kako taj dominantni Fed nije ništa mogo na toj jbnoj šljaci
Vjeruješ li da može uzeti zlato na OI
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ništa novo na Wimbledonu. Serena mora imati neku "crnu rupu" u igri, a @Edin i @Legenda opet svojataju temu kao da je riječ o chatu. A onda dođe @Formance i pita se zašto pojedinci ne pišu. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ko bolan svojata temu, vidis da odgovoram na njegova pitanja, jer zelim momku da objasnim, pa da nesto zna o tenisu...
Moze uzeti zlato na OI, pogotovo jer ce biti 1. nosioc i ako bude im'o srece i dobije Murraya u polufinalu (dakle drugo polufinale Djokovic - Nadal) onda je prvi favorit, a sa ovakvom igrom na travi i eto malo srece sa zrijebom ne znam ko ga moze dobiti - nadam se da organizatori pripremiti travu kao nikad do sad!
Moze uzeti zlato na OI, pogotovo jer ce biti 1. nosioc i ako bude im'o srece i dobije Murraya u polufinalu (dakle drugo polufinale Djokovic - Nadal) onda je prvi favorit, a sa ovakvom igrom na travi i eto malo srece sa zrijebom ne znam ko ga moze dobiti - nadam se da organizatori pripremiti travu kao nikad do sad!
Mislim da ce sutra biti kljucni prvi set. Ukoliko istog Federer dobije mislim da kasnije nece imati problema, jer ce Murray podleci pod pritiskom. Nadam se da ce Federer uci 100 % koncentrisan u mec i da nece imati nekih svojih glupih poteza kojim bi protivnika vracao u igru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Prvi set će biti ključan, ali samo za Murraya, dok za Rogera neće. Zašto ?! Ovaj drugi je pokazao da je šampion dokazivajući mnogo puta da se može dići iz mrtvih i podići nivo igre onda kada je to potrebno, dok ovaj prvi to još nije pokazao i ako izgubi prvi set, vrlo vjerovatno je da će biti počišćen u drugom i trećem. Zaključak donosim na osnovu prethodnih mečeva na GS turnirima. Zato, ako želi osvojiti titulu, a želi, mora dati sve od sebe u prvom setu i odigrati ga na maksimalnom nivou. To je pod moranjem.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Mozete li prestati sa glupom raspravom Roger-Rafa. Rafe trenutno nema, sutra igra Roger za 17 GS.
Rafoljupci odmorite malo, smarate, posebno legenda.
Roger je proglasen najboljim i od strane Rafe, tako da ej sva prica suvisna, Rafa ima kapacitet prestici Rogerovih 16, nadam se 17 titula.
Okrenite se sutra finalu i uzivajte u njemu.
Rafoljupci odmorite malo, smarate, posebno legenda.
Roger je proglasen najboljim i od strane Rafe, tako da ej sva prica suvisna, Rafa ima kapacitet prestici Rogerovih 16, nadam se 17 titula.
Okrenite se sutra finalu i uzivajte u njemu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Danas ocekujem rastavljanje na proste faktore i pobjedu Fedexa 3-0 
- rastafarian
- Kontakt:
Hoće li neko postaviti ovdje link prije meča?
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
A sad - spektakl, nije to Federer jos osvojio, ima Murray sta da kaze! Idemo majstore maksimalno ozbiljno!!!!
Evo rastafarian
http://lsh.lshunter.tv/streams/1/lshtennis3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo rastafarian
http://lsh.lshunter.tv/streams/1/lshtennis3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Strah me Skota pravo, prvi set je kljuc, ako ga Federer uzme, onda slijedi raspad Murraya.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Ma biće ovdje svega, ne očekujem da ću ustajat sa fotelje do jedno 19-20h

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- legenda reala
- Kontakt:
Oj Škota slave breik koda je osvojio WB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.