AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Re: AC Milan
Najjača u Italiji.

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
-
Juvelandia
- Kontakt:
http://swissramble.****/2012/05 ... signs.html" onclick="window.open(this.href);return false;retro je napisao/la:Citam da je Napoli blizu Armera, za nekih 9mil.
A mi dovodimo neke Marokanske Messie, kurce palce, Celo daj nam bekove i dva veznjaka i da pucamo na LP.
Da jedan Milan ne moze iskesirati 20,30mil za sezonu.
Detaljno procitaj ako mozes i vidjeces da se tako mora.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Zanimljiv clanak.Otkrio mi je puno stvari koje nisam znao..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

pripreme počinju za 2 dana.
kalou je novi igrač lillea...
evo i ljetnog rasporeda:
MILAN - Below is a list of the major dates this summer, starting with the training camp, friendlies and champions League Preliminary round draw.
MONDAY JULY 9TH: Training camp at Milanello.
SATURDAY JULY 21ST: Bari, Trofeo Tim, three games of 45 minutes each between Milan, Inter and Juventus.
TUESDAY JULY 24TH: Schalke 04-Milan, friendly at the Veltins Arena in Gelsenkirchen.
SATURDAY JULY 28TH: Chelsea-Milan, 6pm local time friendly World Football Challenge at the Sunlife Stadium in Miami.
SATURDAY AUGUST 4TH: Club Deportivo Olimpia-Milan, 4.30pm local time friendly at the Gillette Stadium in Foxborough in the state of Massachusetts.
WEDNESDAY AUGUST 8TH: Real Madrid-Milan, 8pm local time, friendly World Football Challenge at the Yankee Stadium in New York.
SATURDAY/SUNDAY AUGUST 26/27: First day of the Serie A season 2012-13
WEDNESDAY AUGUST 30TH: Draw at Montecarlo for thee preliminary round of the Champions League 2012-2013.
http://www.acmilan.com/en/news/show/142068" onclick="window.open(this.href);return false;
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- rastafarian
- Kontakt:
Prema Corriere Dello Sport , neki Milanovi skauti su rekli da Yarmolenko ima potencijal da postane dobar lijevi bek
.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- senad_flamin
- Kontakt:
Juvelandia je napisao/la:Ta sredina terena im je "strah i trepet"
Ovakvi se postovi naravno nisu mogli ocekivati od @ramirala ili @Oxygena ,već samo od trolova kakvi ste vas dvojicaNajjača u Italiji.![]()
![]()
![]()
-RIVALDO-
-
Juvelandia
- Kontakt:
popusti nas svega ti, lik postavio ekipu, ja komentarisao sredinu terena i rekao da je krs.Ja na to imam pravo, imam pravo da iskazem da je neka sredina terena slaba.Svi ste kao uvrijedjene mlade.Ne znam sta radite na forumu ako niko ne smije da pise po temi AC Milan, koja uzgred nije vase vlasnistvo.senad_flamin je napisao/la:Juvelandia je napisao/la:Ta sredina terena im je "strah i trepet"Ovakvi se postovi naravno nisu mogli ocekivati od @ramirala ili @Oxygena ,već samo od trolova kakvi ste vas dvojicaNajjača u Italiji.![]()
![]()
![]()
p.s. mi ti se licno nismo obratili a ti si nas nazvao trolovima sto vama cesto prodje bez neke opomene, ili smo pacenici ili trolovi jer iskazemo svoje misljenje, pa forum je i napravljen za to da ljudi pisu i komentarisu, ti onda ne znas sta je forum.Sredina terena AC Milana koja je postavljena je krs ili "pravi je strah i trepet", to je moje misljenje ako ti se ne svidja sta cu ti ja, onda forum nije za tebe.
ovako se dočekuju prave zvijezde
[youtube][/youtube]
jubelandia mišljenje je kao šupak, svako ga ima
[youtube][/youtube]
jubelandia mišljenje je kao šupak, svako ga ima
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Fakat te ne kontam. Šta sam ja to pogrešno napisao?senad_flamin je napisao/la:Juvelandia je napisao/la:Ta sredina terena im je "strah i trepet"Ovakvi se postovi naravno nisu mogli ocekivati od @ramirala ili @Oxygena ,već samo od trolova kakvi ste vas dvojicaNajjača u Italiji.![]()
![]()
![]()
Ambrosini je kapiten ovog Bbilana, pravi ratnik i borac, brave heart, jest da mu je 35 godina, ali dalje je jedan od najboljih u Italiji. Nocerino je jedan od najtalentovanijih veznjaka Italija, prošle sezone i najbolji, to je pokazao sjajnim igrama na Euru na kojem je zabilježio čak jedan ili dva nastupa ušavši sa klupe. Montolivo je igrač sa sjajnim pasom i odličnim pregledom igre, pravi i jedini nasljednjik Andrea Pirla u Milanu, samo šteta što nema snage za 90 minuta. Boateng kotira za jednog od najboljih all-round veznjaka na svijetu, ključni igrač Bbilana u veznoj liniji, nerijetko strijelac i vrlo koristan igrač, samo šteta što mu je sex draži od terena pa uglavnom leži kao povrijeđen u postelji. Flamini, jedini pravi trkač u ovoj ekipi, nasljednjik Gatussa, barem kad je trka u pitanju, jest da nije igrao godinu dana jer ga je Pasquato povrijedio trzajem tijelom, ali profeisonalac je on, neće se to na njemu primjetiti. Muntari, definitivno najbolji destruktivac lige, ipak on je član ekipe intera koja je osvojlia triplettu, a podatak da ujak Fester još uvijek ima sliku njegovog gola kojeg je dao Juventusu govori koliko je cjenjen kao igrač. Kad sve ovo spojiš u jednu cjelinu dobiješ najbolji vezni red lige i jedan od najboljih u Europi.
Osjeti ironiju.
Željezničar ale!
-
Juvelandia
- Kontakt:
Milan jednostavno ima slabu sredinu terena u odnosu na standarde iz ranijih godina, sredina im je smijesna.Eh sad druga je stvar sto ljudi dolaze na forum a ni sami ne znaju da je forum "tlo" za razmjenu misljenja, te ocekuju da medju hiljade ljudi svi imaju misljenje kao i oni.Onda za vas forum nije.
nema šta sve sami stručnjaci na ovom forumu
bitno da jube (lopovi inc.) ima najbolju sredinu na svijetu.
nego puno ste zapeli za milan. je li to butthurt koji je godinama bio, dok su milan i inter osvajali lige prvaka i scudetta ladri su uzimali serije b
pa ostali kompleksi sada kada se napokon nešto nakon 6-7 godina osvojilo? jbg koliko je jube jak govori podatak da je pirlo koji je otjeran iz milana postao najbolji igrač u timu. kad će taj džeko, van persie, hulk, falcao, ma hajde dobar je i giovinco ipak je on vječiti talenat a ni borriello nije loš dok je lucio preko noći postao najbolji stoper lige a isla najbolji vezni iako kada bi se svi sabrali ovdje nije vas 3 gledalo njegove 2 utakmice
samo se čudim što nisu lopovi seedorfa doveli ipak je on mladić za jubentus taman bi se uklopio. samo kada dođe tevez ovo ljeto u milan mogu misliti koji će festival ovdje biti neće ni on valjati.
nego ja bi se više bavio conteom hoće li u zatvor i hoće li i jube nakon ovog scuedetta u 2. ligu? nešto krenem brojati juventusove trofeje da vidim koliko ih ima ali me strah da mi neće doći sudski poziv

nego puno ste zapeli za milan. je li to butthurt koji je godinama bio, dok su milan i inter osvajali lige prvaka i scudetta ladri su uzimali serije b
samo se čudim što nisu lopovi seedorfa doveli ipak je on mladić za jubentus taman bi se uklopio. samo kada dođe tevez ovo ljeto u milan mogu misliti koji će festival ovdje biti neće ni on valjati.
nego ja bi se više bavio conteom hoće li u zatvor i hoće li i jube nakon ovog scuedetta u 2. ligu? nešto krenem brojati juventusove trofeje da vidim koliko ih ima ali me strah da mi neće doći sudski poziv

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
Juvelandia
- Kontakt:
Sve sto mozes je izvrnuti tudje recenice i stavit neku sliku, do te mjere sposobnost rasprave i argumenata kod tebe seze.Sta fali ako Milan ima slabu sredinu terena, nema potrebe da se toliko uzrujavas.
Juvelandia je napisao/la:Sve sto mozes je izvrnuti tudje recenice i stavit neku sliku, do te mjere sposobnost rasprave i argumenata kod tebe seze.Sta fali ako Milan ima slabu sredinu terena, nema potrebe da se toliko uzrujavas.

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
Juvelandia
- Kontakt:
Svaki moj post ili neki odgovor na sadrzaj prvog tvog posta i silna ismijavanja i pljuvanja po Juventusu te ovaj drugi post, je suvisan.Dakle i ovo sto napisem sad je previse kao odgovor na tvoje postove, sto je zapravo veoma tuzno.
Juvelandia je napisao/la:Svaki moj post ili neki odgovor na sadrzaj prvog tvog posta i silna ismijavanja i pljuvanja po Juventusu te ovaj drugi post, je suvisan.Dakle i ovo sto napisem sad je previse kao odgovor na tvoje postove, sto je zapravo veoma tuzno.

koji paćenici tuttoshitAccording to TuttoSport, Ibrahimovic would've told Milan that he wants to join Chelsea and Raiola already started to work on it........
seedorf like a boss

taiwo bi napokon trebao u qpr.
sutra počinje okupljanje navodno će biti i berlusconi
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Jos nista nije gotovo za Mesbaha , sada ga zeli i Marseille
.
Galliani ce se iduce sedmice sastati sa nekim od engleskih klubova za prodaju Taiwa.
Galliani ce se iduce sedmice sastati sa nekim od engleskih klubova za prodaju Taiwa.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ne lažibaresi#6 je napisao/la:nema šta sve sami stručnjaci na ovom forumu![]()
nego puno ste zapeli za milan. je li to butthurt koji je godinama bio, dok su milan i inter osvajali lige prvaka i scudetta ladri su uzimali serije bpa ostali kompleksi sada kada se napokon nešto nakon 6-7 godina osvojilo? jbg koliko je jube jak govori podatak da je pirlo koji je otjeran iz milana postao najbolji igrač u timu. kad će taj džeko, van persie, hulk, falcao, ma hajde dobar je i giovinco ipak je on vječiti talenat a ni borriello nije loš dok je lucio preko noći postao najbolji stoper lige a isla najbolji vezni iako kada bi se svi sabrali ovdje nije vas 3 gledalo njegove 2 utakmice
![]()
nego ja bi se više bavio conteom hoće li u zatvor i hoće li i jube nakon ovog scuedetta u 2. ligu? nešto krenem brojati juventusove trofeje da vidim koliko ih ima ali me strah da mi neće doći sudski poziv![]()
Evo predlažem ti opkladu, ti i ja u stalno napuštanje foruma. Nađi mi jedan jedini post u kojem je neko napisao da je Lucio najbolji odbrambeni igrač lige ili Isla najbolji veznjak lige! Ako nađeš ja napuštam forum, ako ne nađeš ti napuštaš. Hajd kad si frajer.
Nemoj mi sad samo matere ti nabacati neku silu nekih emotiona i gifova da ostali umisle kako si nešto provalio.
Željezničar ale!
ja sam napisao 3x da je lucio najbolji odbrambeni igrač i sada maloprije da je isla najbolji veznjak lige a sada budi frajer pa ispoštuj i razguli sa forumaGaziHusrevbeg je napisao/la: Ne lažiKratko i jasno!
Evo predlažem ti opkladu, ti i ja u stalno napuštanje foruma. Nađi mi jedan jedini post u kojem je neko napisao da je Lucio najbolji odbrambeni igrač lige ili Isla najbolji veznjak lige! Ako nađeš ja napuštam forum, ako ne nađeš ti napuštaš. Hajd kad si frajer.
Nemoj mi sad samo matere ti nabacati neku silu nekih emotiona i gifova da ostali umisle kako si nešto provalio.

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Jesi ti infatilan, majko rođena! Dobro ti znaš da sam ja mislio na to da je neko od nas juventina to napisao.
Izvališ nešto i to prenosiš kao da smo mi rekli, znači u prethodnom svom postu si sam sebe ismijao. To si sam potvrdio. Ofiraš se bezveze. Nije tebi 17 godina. Jao, tuge!
Izvališ nešto i to prenosiš kao da smo mi rekli, znači u prethodnom svom postu si sam sebe ismijao. To si sam potvrdio. Ofiraš se bezveze. Nije tebi 17 godina. Jao, tuge!
Željezničar ale!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.