Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

frankqqqqq
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la frankqqqqq » 07 jul 2012, 01:01

http://www.arsenal.com/news/reserves-ne ... -19s-afobe" onclick="window.open(this.href);return false;

Benik nam je gol dao :mrgreen:

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 07 jul 2012, 01:30

jednostavno dok se politika kluba ne promjeni da se dovode prava pojačanja koja mogu zamjeniti igrače koji odlaze kao što su Fabregas, Nasri ili evo sad nažalost i Van Persie ne možemo ni očekivati neke uspjehe jer mnogo igrača treba duga je Engleska liga pa plus kupovi i evropa... al kad malo bolje pogledate Arsenal je tim igračima pružio sve i sad kad su najviše trebali oni su okrenuli leđa... evo i Van Persie toliko povreda toliko svega, a Wenger ga i dalje držao i čuvao i evo sad kad je postao ono čemu se Wenger uvijek i nadao on odlazi
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 jul 2012, 01:40

Robin van Persie added: “I’m so happy to have signed a new long term contract. I’ve been at the Club for five years now and there really is a great feeling here at Arsenal. We have a top class manager, a squad full of superb young players, a world class stadium and brilliant supporters. Arsenal Football Club has a very bright future and I want to be part of it.

"My heart is with Arsenal and I just can’t picture myself in a different shirt. I just can’t see it now because I love this Club so much. If you look at the last five years, look at the steps I have made every season, if you look at the support the Boss and the whole Club gave me, the fans gave me, my team mates gave me – this is the right decision."

Everyone at Arsenal Football Club is looking forward to Robin’s continued contribution in the forthcoming years.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ovo je u rangu onog Adebawhorovog da bi igrao dzaba za Arsenal..
Celik!3,2,2.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 07 jul 2012, 01:48

MrRiccoli je napisao/la:jednostavno dok se politika kluba ne promjeni da se dovode prava pojačanja koja mogu zamjeniti igrače koji odlaze kao što su Fabregas, Nasri ili evo sad nažalost i Van Persie ne možemo ni očekivati neke uspjehe jer mnogo igrača treba duga je Engleska liga pa plus kupovi i evropa... al kad malo bolje pogledate Arsenal je tim igračima pružio sve i sad kad su najviše trebali oni su okrenuli leđa... evo i Van Persie toliko povreda toliko svega, a Wenger ga i dalje držao i čuvao i evo sad kad je postao ono čemu se Wenger uvijek i nadao on odlazi
Pa dobro, nije ga ni mogao povrijeđenog prodavati ;) . Sad ce ga prodati kad je zdrav i kad ima dobru golgetersku sezone iza sebe. Vakat je da ga kome utopi ,dok mu ugovr nije istekao i dok se može uzeti kakva para za njega.
Tako je bilo i Nasrijem isto, prodat u zadnjoj sezoni ugovora... jbg takva politika Wengera ili kluba.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 jul 2012, 02:39

ripper je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:jednostavno dok se politika kluba ne promjeni da se dovode prava pojačanja koja mogu zamjeniti igrače koji odlaze kao što su Fabregas, Nasri ili evo sad nažalost i Van Persie ne možemo ni očekivati neke uspjehe jer mnogo igrača treba duga je Engleska liga pa plus kupovi i evropa... al kad malo bolje pogledate Arsenal je tim igračima pružio sve i sad kad su najviše trebali oni su okrenuli leđa... evo i Van Persie toliko povreda toliko svega, a Wenger ga i dalje držao i čuvao i evo sad kad je postao ono čemu se Wenger uvijek i nadao on odlazi
Pa dobro, nije ga ni mogao povrijeđenog prodavati ;) . Sad ce ga prodati kad je zdrav i kad ima dobru golgetersku sezone iza sebe. Vakat je da ga kome utopi ,dok mu ugovr nije istekao i dok se može uzeti kakva para za njega.
Tako je bilo i Nasrijem isto, prodat u zadnjoj sezoni ugovora... jbg takva politika Wengera ili kluba.
kad dođe neki random lik a takvi su svaki drugi na temi ovoj i napiše nešto ovako, a svi to napišu.
fejspalmujem se obavezno
Vođa zna.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 07 jul 2012, 03:35

Denilson extends loan spell at Sao Paulo

zašto ga ne uvale jednostavno xD

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 jul 2012, 09:19

Rosicky je napisao/la:Denilson extends loan spell at Sao Paulo

zašto ga ne uvale jednostavno xD
Sine tu barabu ne možeš uvalit ni Proleteru iz Teslića.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 07 jul 2012, 15:36

" onclick="window.open(this.href);return false;

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 jul 2012, 12:42

opet zamrla tema :mrgreen:

čitam kako Wenger kaže da nikad neće preskupo plaćati igrače: http://www.klix.ba/sport/nogomet/wenger ... /120708028" onclick="window.open(this.href);return false; , to je i dobro i loše :D loše je jer baš i ne vjerujem da bi WC igrači dolazili na Emirates (neki bi iz ljubavi možda), a dobro je jer opet čuvamo obraz fudbala :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 08 jul 2012, 15:46

anonimni je napisao/la:opet zamrla tema :mrgreen:

čitam kako Wenger kaže da nikad neće preskupo plaćati igrače: http://www.klix.ba/sport/nogomet/wenger ... /120708028" onclick="window.open(this.href);return false; , to je i dobro i loše :D loše je jer baš i ne vjerujem da bi WC igrači dolazili na Emirates (neki bi iz ljubavi možda), a dobro je jer opet čuvamo obraz fudbala :D

Da radi te ogromone ljubavi gubimo igrače svake sezone :D

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 08 jul 2012, 16:30

Rosicky je napisao/la:

Kakve ljubavi? To je samo suplja.
Nek on prvo smanji svoju platu pa onda prica o ljubavi. U najmanju ruku treba prepoloviti onih 6 moliona plate i tek onda pricati o ljubavi prema Arsenalu i fudbalu! ;)

Ko o cemu, ku*va o postenju.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 jul 2012, 16:37

Nemas ti blage o cemu pricas, taj isti Wenger je odbio vece milione zbog Arsenala. Uostalom sta radi od Arsenala trebao bi imati duplo vecu platu. Ali hajde ti fino na temu Citya, ti ionako navijas samo za pare.
Celik!3,2,2.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 jul 2012, 16:47

Rosicky je napisao/la:

možda i dođe neko iz ljubavi, zato sam stavio možda :D
p.s. fakat mi je nelogičan @SamoZeljo, potpis mu je različit od nicka :D , a od 6 klubova koji su mu u potpisu, 2 su iz iste lige, meni je to čudno, al'...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 08 jul 2012, 17:03

mani se napada arsene, nadji veznjaka i jednog beka, nebitno lijevog ili desnog
u wilshera ne treba polagati velike nade, nakon godinu dana neigranja, sagna isto tako pocinje opadati, gibbs i santos kad bi se mogli spojiti u jednog igraca bio bi savrsen lijevi bek, al ovako smo suplji na toj strani drama, sto se tice stoperskog para, pojedinacno su strasni, ali kao par nikako da se uigraju, puno bolje je funkcionisala odbrana sa parom kos+mert nego kos+tv5, na tome treba poraditi, a golmansku poziciju smo dugorocno rijesili, samo bi mozda doveo nekog radi konkurencije i niceg vise, da se vojo ne "pohasi"

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 08 jul 2012, 17:34

Moj nick i moj potpis nisu nikakvi argumenti za diskusiju. :) Arsenal mi je odavno u potpisu a Edina i njegov City sam kasnije dodao. Nista strasno! Moja podrska Edinu i njegovom Cityju u borbi za titulu. ;) Znam da bez mene i moje podrske nije moglo. :mrgreen:
Inace, jedan i jedini klub za koji istinski i 100% navijam je FK Zeljeznicar. Sve druge simpatisem i volim, neke vise a neke manje. Arsenal je jedan od tih klubova. Pored Zelje, uzivo sam gledao tekme i drugih klubova, cak i iz potpisa :) ali se ne lupam u prsa i glumim navijaca kao pojedini ovdje koji nikad nisu vidjeli stadion Arsenala, ni sa 1000 km daljine..... Svako ima pravo da diskutuje i sasvim je svejedno za koga i koliko navijam. Diskutujem vezano za temu i to je to.

Ne svidja mi se ovo sto je Arsenalu vec godinama glavni i jedini cilj plasman u Ligu Prvaka. Znaci, misli se samo na pare i nista vise. Evo i sada se stvara tim koji ce moci da se bori za trece ili cetvrto mjesto a sezona nije ni pocela. Tako je svake godine.
Nista cudno sto je Robin rekao da ce otici iz takvog kluba. To smo znali odavno (ne svi mi).
Arsenalu su potrebna velika imena a ne neka djeca i neki polovni igraci da zakrpe rupe! Tako se ne radi u velikom klubu. Mene kao nekog ko gleda fudbal (a ne zivi od njega) ne interesuju finansije. Hocu velike igrace i velike rezultate!

Robinu sretno ako ode, svejedno gdje.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 08 jul 2012, 17:37

SamoZeljo je napisao/la:
Rosicky je napisao/la:

Kakve ljubavi? To je samo suplja.
Nek on prvo smanji svoju platu pa onda prica o ljubavi. U najmanju ruku treba prepoloviti onih 6 moliona plate i tek onda pricati o ljubavi prema Arsenalu i fudbalu! ;)

Ko o cemu, ku*va o postenju.
Ono sto prima je i malo za rezutlate koje ostvaruje, trositi manje od Vile i Stokea a uvijek biti u vrhu moze samo Wenger.

Ta institucija je odbila ponude raznoraznih kllubova koji su nudili bogatstva i gdje bi za jednu godinu zaradio duplo vise nego u Arsenalu ostao nam je vjeran za razliku od beskicmenjaka i cigana kakvi su Nasri, Clichy, Fabregas i evo sad Van Persie.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 08 jul 2012, 18:08

Ne pricam ja o njegovim kvalitetima i sposobnostima, samo mi smeta kukanje kako je svako preplacen. Ako vec imas platu 6 miliona i preplacen si, onda suti.
Svima nama je jasno da su svi oni preplaceni, i jedan milion fudbaleru/treneru je previse a ne 6 ili 12. Samo mi ne ide u glavu sto on uvijek i toliko kuka??

Dalje, ne mislim da je Arsenal klub koji treba da se poredi sa klubovima kao sto su Aston Villa i Stoke City. Ma, nikako ih n treba stavljati u istu recenicu.
Arsenalu je ovo poslovanje lahko jer ima navijace i staru slavu, stare sponzore.... To se vrlo lako moze istopiti ako se nastavi misliti samo na pare.
Jednog dana ce mozda sve da bude kasno..... Cak i ulaganje u nove igrace, velike igrace.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 jul 2012, 18:11

anonimni je napisao/la: p.s. fakat mi je nelogičan @SamoZeljo, potpis mu je različit od nicka :D , a od 6 klubova koji su mu u potpisu, 2 su iz iste lige, meni je to čudno, al'...
Zato sto je kao prati Arsenal do prosle godine, i onda vise nije mogao gledati da City kupuje igrace a Arsenal ne i od tad prati City.
Celik!3,2,2.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 08 jul 2012, 18:17

Ja sam vec odgovorio na to, pa da ne ponavljam, svakako je off topic.
Djecak, vrati se stranicu nazad i procitaj.

Inace je primitivno komentarisati necije potpise i nickove. Sta tebe boli briga. Mali, ja pametnije diskutujem i razmisljam od tebe, sve da mi je LOPATA u potpisu!!!!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.