Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
legenda reala
-
Kontakt:
Postao/la legenda reala » 08 jul 2012, 13:44
Cartman je napisao/la:Ko ovoj Amri cuva dijete dok se ona druzi sa Angelinom?
Zezam se, neka uzivaju. Vidim dosla je vijest i do Engleske, znaci lijepa promocija za SFF.
Ili je lijepa promocija za Amru, kad sad osvane po američkim tabloidima Angelina Joli u Sarajevu sa Džekom i Amrom Silajdžić koja je manekenga i glumila u CSI, promocija nove uloge itd.
A Džeko nema ništa od ovog, on samo može klupu zaraditi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
mokhe
-
Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ko ovoj Amri cuva dijete dok se ona druzi sa Angelinom?
Zezam se, neka uzivaju. Vidim dosla je vijest i do Engleske, znaci lijepa promocija za SFF.
Ili je lijepa promocija za Amru, kad sad osvane po američkim tabloidima Angelina Joli u Sarajevu sa Džekom i Amrom Silajdžić koja je manekenga i glumila u CSI, promocija nove uloge itd.
A Džeko nema ništa od ovog, on samo može klupu zaraditi

glumila mrtvu zenu u CSI-ju
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
-
Juvelandia
-
Kontakt:
Postao/la Juvelandia » 08 jul 2012, 14:09
Dzeko srdacno poboljsa Amrinu karijeru, pola Italije sad zna ko je ona.
Gledam nema foruma na kojem ne "s....." na nju, eto nje na modne piste Milana, a preko Andje ce da snimi i koji film evo moja ruka.Nek se Dzeki "dooooobro zahvali"

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
-
Rios
Vec sam napisao da mi je cudno ovo Dzekino kasnjenje na pripreme..U najmanju ruku cudno..Pise zbog nekih obaveza ili tako nesto..Znao je dobro kad mu pripreme pocinju da je mogao sve obaveze zavrsiti na vrijeme..A da stvar bude gora,ovo vrijeme kad je trebao biti sa ekipom na pripremama Dzeko seta po crvenim tepisima i pozira sa Andjom..Ne znam,meni je to malo neozbiljno od profesionalnog fudbalera koji igra u prvaku najjace lige na svijetu..Samo da ne bude "Baljicev" sindrom nakon potpisa za Real..Da mu se vise ne igra fudbal,a da mu je dzet-seterski zivot privlacniji..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
mdss
-
Kontakt:
Ne znam sta je tu cudno sto je Dzeko uzeo 2 dana vise odmora on danas vec putuje za Manchester i prikljucuje se pripremama pa jel prosle sezone pred kraj priprema otisao na dan u Budvu privatnim avionom sa Kolarovom,Savicem i Balom pa je opet igrao u prvih 11
-
Polo
-
Kontakt:
M4kaveli je napisao/la:Svaka njoj cast.
Draga mi je pravo, al izgleda da su njoj bitniji drugi ljudi od nje same.
off topic Mnogo pomaze i to treba cjenit jer rijetke su i rijetki ovi veliki bogatasi i poznate licnosti koje se bas toliko zalazu u humana djela kao Angelina a pricalo se da ce postat i pocasna predsjednica jedne fondacije u Sarajevu samo samim dolazkom nje koliko pruza sff na popularnosti i slicnom pa tako i Sarajevu i BiH.
-
Rios
Ja mislim da je uzeo vise od dva dana...A prosle godine je to bio slobodan dan za sve igrace City-a,ne samo za Dzeku,Balu,Savica..Ne mora ovo znaciti nista,mozda ce Edin biti neizostavljiv u prvih 11..Ja vise aludiram na njegovu psihu,odnosno da me je strah da je Dzeko vec sad polahko poceo da stavlja karijeru u neki drugi plan..Jer nedavno je u jednoj emisiji rekao da nema namjeru biti trener,jer je umoran od treninga,putovanja..A tek mu je 26 godina..
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
mdss
-
Kontakt:
prpireme Man City su pocele 06.07 znaci 2 dana
-
Cartman
-
Kontakt:
Cudno pravo, ipak je imao odmor mjesec dana.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Rios
Na njihovoj zvanicnoj FB stranici imaju slike od 5.7...Treniraju..To opet znaci da je u Manchesteru trebao biti minimalno 4.7...Al elem..
Zadnja izmjena:
Rios, dana/u 08 jul 2012, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
SamoZeljo
-
Kontakt:
Saurman je napisao/la:Dzeko ce i u novoj sezoni grijati klupu osim ako ga ne posude u WBA il' nešto slično.Dok drugi treniraju Džekoslav pozira sa onom kuravom po Sarajevu.
Najbolje bi bilo da on ne zivi nikako. Nek samo igra i trenira a prije spavanja ga baci 2-3 puta (da niko ne zna) i tako sebi pruzi malo zadovoljstva. Valjda bi tada ti i takvi kao ti bili zadovoljni sa njim??
Njemu HVALA za ovo reklamiranje SFFa i Sarajeva inace. Angelini isto tako, kao i Amri, naravno! Da je mislio samo na sebe, mogli su otici bilo gdje drugo i jos se bolje provesti.
Da vi niste malo ljubomorni?? Ili malo vise? Ne znam kako drugacije shvatiti ove "sirove" komentare?
Pogledajte koga vodaju ostali "veliki" fudbaleri i bice vam jasno da pisete gluposti. Nije Edin nista gori od njih. Neki svake godine promijene po jednu ili vise njih.... A sve su sure sa modne piste i slicno.
-
neo
-
Kontakt:
Nismo ljubomorni, vec nam je zao sto svojim radom,trudom i zalaganjem na predsezoni ne pokaze da treba da bude barem drugi izbor kao napadac u City-u a ne 4 kako sada stvari stoje.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
-
SamoZeljo
-
Kontakt:
neo je napisao/la:Nismo ljubomorni, vec nam je zao sto svojim radom,trudom i zalaganjem na predsezoni ne pokaze da treba da bude barem drugi izbor kao napadac u City-u a ne 4 kako sada stvari stoje.
To sto je vama zao je jedno a drugo je ovo sto neki ulaze u njegov privatni zivot i djevojku u njegovom drustvu nazivaju kuravom a njega propalim fudbalerom.
Svi fudbaleri vodaju zene. Neki se zabavljaju, neki ozene i prave djecu, neki se samo seksualno zadovoljavaju, ali svi to rade, bas kao i muskarci koji nisu fudbaleri.
Edin je dobio produzenje odmora i to iskoristio da uvelica SFF i mi mu trebamo biti zahvalni.
To sto nekima SFF ne znaci nista kao ni promocija Sarajeva je njihov problem. Dva dana treninga nije nista strasno.
Tevez se pola godine zaj*bavao po Juznoj Americi i opet poslije toga bio prije Edina.
Ovo je nista sta bi ja radio da sam na njegovom mjestu!
-
Rios
SamoZeljo je napisao/la:neo je napisao/la:Nismo ljubomorni, vec nam je zao sto svojim radom,trudom i zalaganjem na predsezoni ne pokaze da treba da bude barem drugi izbor kao napadac u City-u a ne 4 kako sada stvari stoje.
To sto je vama zao je jedno a drugo je ovo sto neki ulaze u njegov privatni zivot i djevojku u njegovom drustvu nazivaju kuravom a njega propalim fudbalerom.
Svi fudbaleri vodaju zene. Neki se zabavljaju, neki ozene i prave djecu, neki se samo seksualno zadovoljavaju, ali svi to rade, bas kao i muskarci koji nisu fudbaleri.
Edin je dobio produzenje odmora i to iskoristio da uvelica SFF i mi mu trebamo biti zahvalni.
To sto nekima SFF ne znaci nista kao ni promocija Sarajeva je njihov problem. Dva dana treninga nije nista strasno.
Tevez se pola godine zaj*bavao po Juznoj Americi i opet poslije toga bio prije Edina.
Ovo za djevojku se potpuno slazem..To je njegov zivot..Ja im zelim svu srecu ovog svijeta..Eh ovo za kasnjenje na pripreme..Iz citave ove price ispada da je on ostao maksuz zbog SFF..Opet,s jedne strane hvala mu sto promovise ovaj festival,ali sa druge strane kasniti na pripreme u klub gdje ti mjesto visi o koncu,kad su sve tvoje kolege vec tamo i treniraju..Jednostavno mi se ne uklapa u razmisljanje i viziju jednog profesionalca..Eto to samo..A mislim da je Tevezov slucaj bezveze navoditi,i slozit ces se sa mnom,ono je bio cirkus i primjer kojeg ne bi trebao da slijedi niko..

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
SamoZeljo
-
Kontakt:
Rios je napisao/la:SamoZeljo je napisao/la:neo je napisao/la:Nismo ljubomorni, vec nam je zao sto svojim radom,trudom i zalaganjem na predsezoni ne pokaze da treba da bude barem drugi izbor kao napadac u City-u a ne 4 kako sada stvari stoje.
Ovo za djevojku se potpuno slazem..To je njegov zivot..Ja im zelim svu srecu ovog svijeta..Eh ovo za kasnjenje na pripreme..Iz citave ove price ispada da je on ostao maksuz zbog SFF..Opet,s jedne strane hvala mu sto promovise ovaj festival,ali sa druge strane kasniti na pripreme u klub gdje ti mjesto visi o koncu,kad su sve tvoje kolege vec tamo i treniraju..Jednostavno mi se ne uklapa u razmisljanje i viziju jednog profesionalca..Eto to samo..A mislim da je Tevezov slucaj bezveze navoditi,i slozit ces se sa mnom,ono je bio cirkus i primjer kojeg ne bi trebao da slijedi niko..

On je ostao opravdano. Nije bez dozvole produzio odmor. To rade mnoogi fudbaleri.
NIJE NISTA STRASNO DA SE O TOME TOLIKO PISE. TO SU SAMO DVA DANA TRENINGA!
Ako je to problem, onda su Balotelli i Tevez vec daavno trebali biti streljani u Manchesteru!
Ovo je samo uvelicavanje i trazenje problema tamo gdje ih nema. Mislim na ovo sto se sada pise na ovoj temi!
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
Normalno da je trazenje problema gdje ga nema pogotovo kad se zna da ni trener Mancini jos nije dosao na pripreme.
Mozda je u Medjugorju pa ce pokupiti Edina usput kada krene za UK.

-
Rios
calcio je napisao/la:Normalno da je trazenje problema gdje ga nema pogotovo kad se zna da ni trener Mancini jos nije dosao na pripreme.
Mozda je u Medjugorju pa ce pokupiti Edina usput kada krene za UK.

Mancini je na pripremama vec..Ima slika na kojoj Mancini igra fudbal sa igracima na treningu,tacnije Savic mu uklizuje..

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
AzRimiRzA
-
Kontakt:
SamoZeljo je napisao/la:neo je napisao/la:Nismo ljubomorni, vec nam je zao sto svojim radom,trudom i zalaganjem na predsezoni ne pokaze da treba da bude barem drugi izbor kao napadac u City-u a ne 4 kako sada stvari stoje.
Svaka tebi cast upravu si 100%. Ipak je ovo internet pa se nemogu iznenadit' na neke jadne postove. Eno i Aguero tek danas leti u Austriju kao i Dzeko.
-
mandraX
-
Kontakt:
Zašto se bez veze raspravljate sa ovim nekim likovima?
Došao je na SFF (neka je), pljuje se po njemu, da nije došao, opet bi se pljuvalo, kako će to propustit', Tevez/Aguero i ostali mogu uzet' produženi odmor, zašto on ne može, bla bla blaaa...'ajmo dalje

-
Cartman
-
Kontakt:
Zasto ce uzet produzeni odmor? Sad se treba ugledat na Teveza? Znaci odma od pocetka zaostaje u odnosu na ostale igrace i pokazuje treneru sta su mu prioriteti. Umjesto da se prvi pojavi i da najvise trci, on jos kasni. Pa zasto je Ronaldo jedan od najboljih? Je li zato sto je produzivao odmore, ili je zato sto je uvijek najvise radio od svih igraca i sto u zivotu svom nije dirnuo alkohol?
Ali yebiga, ko god kritikuje Dzeku pljuje ga i ljubomoran je. On je ipak bez greske, prvi nakon Isusa. Svaka cast.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, CHR, cutura, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, juka55, Kajkutenjoyer, kolezeljovac, mirsonetz, Proximic, signalidunapark, TETRAPAK i 50 gostiju.