Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
ČETIRI GOLA IBRIČIĆA DANAS 

Jackie_Chan je napisao/la:ČETIRI GOLA IBRIČIĆA DANAS
3 gola ipak

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Ne, četiri pogotka su u pitanju. Prvi pogodak je Ibričić postigao iz jedanaesterca. Kod drugog je pola posla obavio Cernat koji je sa 25 metara pogodio prečku, Ibro je samo zakucao loptu s pola metra. Kod trećeg mu je asistirao Strinić, a četvrti je postigao iz slobodnjakaBIHfan je napisao/la:Jackie_Chan je napisao/la:ČETIRI GOLA IBRIČIĆA DANAS
3 gola ipak
Jeste cetiri,bravo maestro 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vidim da nema Husejinovica na klupi Werdera. Jel opet negdje otisao na posudbu??
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Lipik 3 - 5Hajduk Split
Iako je Lipik vodio 3:1 ...ibricic je postigao 4 gola ...odlicna gola

A C A B !
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:Lipik 3 - 5Hajduk Split
lipik vs ibričić 3:4, eto sam ih je pobjedio
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ibrin gol iz kornera na 2:50Emir_ZENICA je napisao/la:Lipik 3 - 5Hajduk Split

[youtube][/youtube]
Mravac strijelac za Westrlo...
Dijaliba strijelac za Mechlen..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
pa to su neki amateri, sramota bi bila da nije dao 4 gola protiv njihEmir_ZENICA je napisao/la:Lipik 3 - 5Hajduk Split

Ovaj dialiba je pravo dobar igrac,imo sam priliku nekoliko puta da ga gledam jos dok je igr'o za Zelju,stvarno je covjek odskakako od svih ovih iz premier lige nase..deda je napisao/la:Mravac strijelac za Westrlo...
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Jedna i jedina.....
Buba je legenda i kao igrač i kao čovjek.trebalo bi ga vezati za našu repku dok se Senegal nije toga sjetio prije nas.fazlaaaa je napisao/la:Ovaj dialiba je pravo dobar igrac,imo sam priliku nekoliko puta da ga gledam jos dok je igr'o za Zelju,stvarno je covjek odskakako od svih ovih iz premier lige nase..deda je napisao/la:Mravac strijelac za Westrlo...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
stvarno bi trebalo,nismo u situaciji da biramo,tako da bi trebalo svakoga pozvati bar jednu utakmicu od ovih "potencijalnih" tako da s ebar osiguramo...TMovac je napisao/la:Buba je legenda i kao igrač i kao čovjek.trebalo bi ga vezati za našu repku dok se Senegal nije toga sjetio prije nas.fazlaaaa je napisao/la:Ovaj dialiba je pravo dobar igrac,imo sam priliku nekoliko puta da ga gledam jos dok je igr'o za Zelju,stvarno je covjek odskakako od svih ovih iz premier lige nase..deda je napisao/la:Mravac strijelac za Westrlo...

Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Jedna i jedina.....
Jedna i jedina.....
hocel bash sta bit od ovog bilbije

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Mlad je i treba mu motiv zvani reprezentacija...seha je napisao/la:hocel bash sta bit od ovog bilbije![]()
![]()
I onda mislim da mu se smije neki ino klub...
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!
I onda ako ode u neki "ino" klub kao sto kazes, Srbija ce ga zvati i on ce naravno odmah prihvatiti njihov poziv..gringo1 je napisao/la:Mlad je i treba mu motiv zvani reprezentacija...seha je napisao/la:hocel bash sta bit od ovog bilbije![]()
![]()
I onda mislim da mu se smije neki ino klub...
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Ma ode on u Srbiju 98%. Subotić no. 2!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ako jos ostane par godina u Borcu onda je nas ali ako ode u Srbiji da igra za Partizan ili za Crvenu Zvezdu onda ce sigurno igrati za A selekciju Srbije.Knele je napisao/la:Ma ode on u Srbiju 98%. Subotić no. 2!

Ništa, gdje god da ode ja mu želim puno sreće, zaista je momak kvalitet, bar u usporedbi s našom ligom i podsjeća me na Ermina Zeca, dogurat će dečko daleko. Da je Ćiro pametan zvao bih ga odmah narednu utakmicu, dao mu minut-dva i "zaključao" ga. To je to, naš bi bio za sva vremena.Tarik14 je napisao/la:Ako jos ostane par godina u Borcu onda je nas ali ako ode u Srbiji da igra za Partizan ili za Crvenu Zvezdu onda ce sigurno igrati za A selekciju Srbije.Knele je napisao/la:Ma ode on u Srbiju 98%. Subotić no. 2!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Nemanja Bilbija ima zelju da igra za BIH, ja sam uvjeren u to, ali budeli uskoro presao u Srbiju oni ce tamo vrsiti pritisak na njega kako bi on zaigrao za njihovu reprezentaciju jel je on ipak Bosanski Srbin. Jos da dodam da, nazalost, Ciro nije pametan i iako on uopste pozove Bilbiju (nebi me uopste cudilo kada bi momak ostao bez poziva) onda ce ga sigurno ostaviti da grije klupu ili ce ga poslati na tribine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.