Gdje mi je soba ona?
Dajte sliku s peharom, samo on, za profilne
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Zaboravio jbg. Ko kad ih imamessilla je napisao/la:A sta ja znam, mogao bi tu dodat i GOAT vozaca Formule 1VanBasten je napisao/la:Jednostavno najbolji!
Zakačio nas vakat GOAT košarkaša, tenisera, fudbalske reprezentacije i najvjerovatnije fudbalera. Fulio nas WWI, WWII. Početak posljednje četvrtina dvadesetog stoljeća najbolje vrijeme to be born
sjebo se pravoarelinho je napisao/la:Prije nego što je Rodžer Federer osvojio svoj prvi trofej na Vimbldonu 2003. godine, izvesni Nik Njulajf je uložio pare da će Švajcarac isto učiniti bar sedam puta do 2019. A to se upravo i desilo u ovogodišnjem finalu! Njulajf je nažalost preminuo 2009. u 59 godini, ali je na uloženih 1.520 funti potencijalni dobitak od 101.840 funti, odnosno skoro 130.000 evra, sada aktiviran.Ove pare ce biti donirane u humanitarne svrhe.
Ma štaš ti govoriti, sad nek koju markicu, od titule da RasoluLBJ MVP je napisao/la: Šta sam ja rekao još prije nego što je počeo turnir![]()
Simply the best
Trebao sam se kladit na početku ko osvajalegenda reala je napisao/la:Ma štaš ti govoriti, sad nek koju markicu, od titule da RasoluLBJ MVP je napisao/la: Šta sam ja rekao još prije nego što je počeo turnir![]()
Simply the best
Ti si ocito propustio ova desavanja sa pocetka zadnje dekade, tog proslog stoljecaVanBasten je napisao/la:
Početak posljednje četvrtina dvadesetog stoljeća najbolje vrijeme to be born
Uh, ****... Ne patetiši Bogati.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ti si ocito propustio ova desavanja sa pocetka zadnje dekade, tog proslog stoljecaVanBasten je napisao/la:
Početak posljednje četvrtina dvadesetog stoljeća najbolje vrijeme to be bornkad su ti rodjeni na pocetku zadnje cetvrtine prozivljavali sve strahote koje nam je taj period donijeo
![]()
Vjeruj da ne bi, on da je onog Rasola prošo, išao bi do polufinala, znaš da bi Andy i Jo skinuli gaće, a i Fed bi od Noleta ispao, sve ovisi o Rafi tako da i on ima velike zasluge u ovom sedmom WBLBJ MVP je napisao/la:
Nek Rafa dadne Rasolu koju markicu jer je makar časno ispao da je prošao dalje već bi ga neko pomeo

Nije patetika, a i ne znam zasto bi bilaVanBasten je napisao/la:Uh, ****... Ne patetiši Bogati.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ti si ocito propustio ova desavanja sa pocetka zadnje dekade, tog proslog stoljecaVanBasten je napisao/la:
Početak posljednje četvrtina dvadesetog stoljeća najbolje vrijeme to be bornkad su ti rodjeni na pocetku zadnje cetvrtine prozivljavali sve strahote koje nam je taj period donijeo
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.