Mislimo isto, apsolutno. Sa ne baš puno napora, ali zna riješiti kvalitetno situaciju u kojoj se nađe. Samo da ga ne izjebu ovi i da nađe normalan klub, solidnu minutažu.Virtu4l je napisao/la:Kod njega mi se najviše sviđa ona hladnokrvnost i miran način da riješi neugodne situacije. To je nešto urođeno, nema panike, sve školski, Haris zna sve s'loptom.High je napisao/la:Maloprije gledam neke utakmice u kojima je Haris bio jako dobar, da ne kažem i odličan igrač na terenu. Poslije onog dolaska u reprezentaciju, i onog ''ludila'' u vezi njega, i nije pružio Bog zna kakve partije. Bio dobar protiv Slovačke, Bjelorusije, kasnije tanko... Gotivan mi je mali, volio bi' da nađe kakav klub i bude u prvih jedanaest. Da ode što prije iz ovog seljačkog kluba, ionako je zajebao opasno.
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nadam se da je istina ovo na naslovnoj. Mozda bi mu najbolje bilo kod Vede u Stuttgartu, odlicno su zavrsili proslu sezonu i vjerovatno je pozitivna atmosfera u ekipi. U Laziu je isto tako nas trener, sto bi mu moglo valjat. Ali ipak vise volim da nasi igraci idu u Njemacku gdje se brze igra nego u Italiji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Ta se prica razvlaci mjesecima, ako ne i godinama, uvijek Lazio, Werder i Stuttgart zainteresovani za Medunjanina. Ne vjerujem u ovo uopste, moje misljenje, da ce zavrsiti u Holandiji.
Hahhahahahhahaha... To je sve sto imam reci za ovu vijest na naslovnici... Covjek nemoze u prosjecnom klubu izraelske lige da igra a oni bi ga u sttutgart I lazio... Dajte ba ljudi neprosipajte se vise I provjerite sta sve stavljate na stranicu... Svasta...
bio je najveca zvijezda do svadje sa trenerom tako da ti je prica nidje vezegruezi je napisao/la:Hahhahahahhahaha... To je sve sto imam reci za ovu vijest na naslovnici... Covjek nemoze u prosjecnom klubu izraelske lige da igra a oni bi ga u sttutgart I lazio... Dajte ba ljudi neprosipajte se vise I provjerite sta sve stavljate na stranicu... Svasta...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ma dobro je i to, samo da napusti Izrael.Goalgetter je napisao/la:Ta se prica razvlaci mjesecima, ako ne i godinama, uvijek Lazio, Werder i Stuttgart zainteresovani za Medunjanina. Ne vjerujem u ovo uopste, moje misljenje, da ce zavrsiti u Holandiji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Vazda je trener kriv kod nasih igraca... Nikad nije njihocv nekvalitet nego stalno neko drugi... Daj ba njemu je plafon izraelska liga kakav on I sttutgart sta je vama
Ja mislim da se vidio njegov kvalitet u reprezentaciji dok je bio konstanta u prvih 11 u Izraelu, kada je izgubio mjesto među prvih 11 i u reprezentaciji je pružao loše partije, što je i za očekivati
On je po meni veoma dobar igrač s veoma dobrim pregledom na igru, kada je fizički spreman 100 %, mnogo toga može da pruži reprezentaciji, i praktički je on bio taj koji je loptu iz obrane davao u vezni red, možda je višak ovih zadnjih par riječi, jer svi koji prate reprezentaciju to znaju, al da naglasim ipak
On je po meni veoma dobar igrač s veoma dobrim pregledom na igru, kada je fizički spreman 100 %, mnogo toga može da pruži reprezentaciji, i praktički je on bio taj koji je loptu iz obrane davao u vezni red, možda je višak ovih zadnjih par riječi, jer svi koji prate reprezentaciju to znaju, al da naglasim ipak
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Medunjanin je veoma bitan igrac za reprezentaciju BIH,imao je odlicne kvalifikacije i vjerujem da nece imati problema u pronalasku novog kluba..kad je on u losoj formi odmah se to primjeti na igrama reprezentacije..
momak je igro i bio opjevan tamo, ne treba ni omalovazavat sve sto je nasegruezi je napisao/la:Vazda je trener kriv kod nasih igraca... Nikad nije njihocv nekvalitet nego stalno neko drugi... Daj ba njemu je plafon izraelska liga kakav on I sttutgart sta je vama
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Pa i u Valjadolidu je imao problema sa trenerom ?nick je napisao/la:bio je najveca zvijezda do svadje sa trenerom tako da ti je prica nidje vezegruezi je napisao/la:Hahhahahahhahaha... To je sve sto imam reci za ovu vijest na naslovnici... Covjek nemoze u prosjecnom klubu izraelske lige da igra a oni bi ga u sttutgart I lazio... Dajte ba ljudi neprosipajte se vise I provjerite sta sve stavljate na stranicu... Svasta...
Sve se kao timovi otimaju za Harisa..a on jos clan kluba koji ga ne zeli, sta on ceka mill. ponudu Bayerna, Barce, Reala

FORZA NAPOLI
Zna se da je u timu, kada je zaigrao u Valladolidu, pošto nije bio konstanta, zadnjih 10 kola bio glavni igrač u Valladolidu, imao par asistencija i golova, međutim kada je klub napustio društvo najboljih, odlučio se za taj korak, da ne igra u Segundi i prešao u IzraelBulkin je napisao/la: Pa i u Valjadolidu je imao problema sa trenerom ?
Nemoj te da pljujete po čovjeku bez argumenata
Ako nije konstantna kako ce onda biti glavni igrac?Ulazio je vecinom kao djoker,imao par vaznih golova ali isto tako milion razmirica sa rukovodstvom kluba.Osim fudbala voli tersirati i pisati uz vjetar.zizu1991 je napisao/la:Zna se da je u timu, kada je zaigrao u Valladolidu, pošto nije bio konstanta, zadnjih 10 kola bio glavni igrač u Valladolidu, imao par asistencija i golova, međutim kada je klub napustio društvo najboljih, odlučio se za taj korak, da ne igra u Segundi i prešao u IzraelBulkin je napisao/la: Pa i u Valjadolidu je imao problema sa trenerom ?
Opet ce prije u neki normalniji klub,nego recimo Stilic za kojeg ni osteta ne treba.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da ulazio zadnjih 15,20 min i zabio par golcina.. glavni igrac, a pri tome imao problema sa trenerom, jer je ovaj smatrao da slabo brani svoj dio terena, previse mlak itd... a kad god bi i igrao od prve min, nije se tako plaho pokazao..zizu1991 je napisao/la:Zna se da je u timu, kada je zaigrao u Valladolidu, pošto nije bio konstanta, zadnjih 10 kola bio glavni igrač u Valladolidu, imao par asistencija i golova, međutim kada je klub napustio društvo najboljih, odlučio se za taj korak, da ne igra u Segundi i prešao u IzraelBulkin je napisao/la: Pa i u Valjadolidu je imao problema sa trenerom ?
http://www.diariosdefutbol.com/2009/11/ ... -pisuerga/" onclick="window.open(this.href);return false;‘trabajar un poco su entrega defensiva’. Mendilibar en estado puro
FORZA NAPOLI
Dao je mnoge važne golove za tim, i to ga je prodalo dalje, to što ga tim kao kolektiv nije pratio, to je druga stvar
Svaki igrač ima svoje mane, što je logično, ne kažem ja da je on veoma dobar i da spada u sami vrh, al vi njegove kvalitete osporavate tim što se posvađao s trenerom,
Njemu su pjevali na stadionu dok se nije desilo to što se desilo, i vi sada jednostavno sve što je on uradio do sada bacate u vjetar, i stavljate ruke preko očiju, znam da se od stare slave ne živi, al njegov kvalitet je ne osporan
Svaki igrač ima svoje mane, što je logično, ne kažem ja da je on veoma dobar i da spada u sami vrh, al vi njegove kvalitete osporavate tim što se posvađao s trenerom,
Njemu su pjevali na stadionu dok se nije desilo to što se desilo, i vi sada jednostavno sve što je on uradio do sada bacate u vjetar, i stavljate ruke preko očiju, znam da se od stare slave ne živi, al njegov kvalitet je ne osporan
- Cincinnatus
- Kontakt:
Evo i Haris konacno pronasao novi klub, ide u Werder za 2 mil.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Ako je tako, nek' mu je sretno
P.S. Izvor ?
P.S. Izvor ?
- Cincinnatus
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Ako je tako, nek' mu je sretno
P.S. Izvor ?
http://www.ligablogger.de/sv-werder-bre ... im-visier/" onclick="window.open(this.href);return false;
i
SC sport
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
medunjanin je za valladolid postigao 6 golova... 1 u sezoni 2008/09 i 5 u sezoni 2009/10... u drugoj sezoni u proljetnom dijelu je zabio svega 2 gola...
o kojim mnogim vaznim golovima se ovdje prica... decko je bio dzoker i nista vise... da je imao kvalitet ostao bi u primeri ili bi ga real zadrzao kao nosioca igre za buducnost... sigurno ne bi prelazio u ligu u koju ozbiljni fudbaleri prelaze s 35 da pokupe jos malo para na racun stare slave....
evo vidim i ovaj prelazni rok se timovi otimaju za njega... jednako kao i za stilica... s tim da u slucaju ovog drugog nema ni obestecenja koje bi prijecilo njegov potpis za neki klub iz liga 5... prica o prenosenju suspenzije takodjer ne pije vode, jer se suspenzije ne prenose po automatizmu... poljski savez bi trebao traziti od uefe prenosenje suspenzije na nivo ostalih clanica... znamo da da to nikad nije uradjeno niti ce biti....
o kojim mnogim vaznim golovima se ovdje prica... decko je bio dzoker i nista vise... da je imao kvalitet ostao bi u primeri ili bi ga real zadrzao kao nosioca igre za buducnost... sigurno ne bi prelazio u ligu u koju ozbiljni fudbaleri prelaze s 35 da pokupe jos malo para na racun stare slave....
evo vidim i ovaj prelazni rok se timovi otimaju za njega... jednako kao i za stilica... s tim da u slucaju ovog drugog nema ni obestecenja koje bi prijecilo njegov potpis za neki klub iz liga 5... prica o prenosenju suspenzije takodjer ne pije vode, jer se suspenzije ne prenose po automatizmu... poljski savez bi trebao traziti od uefe prenosenje suspenzije na nivo ostalih clanica... znamo da da to nikad nije uradjeno niti ce biti....
I http://sportsport.ba/ino_fudbal/medunja ... arta/83418" onclick="window.open(this.href);return false;Cincinnatus je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Ako je tako, nek' mu je sretno
P.S. Izvor ?
http://www.ligablogger.de/sv-werder-bre ... im-visier/" onclick="window.open(this.href);return false;
i
SC sport
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.