ma mislio sam na modricu i leotar hahahahaVanBasten je napisao/la:Ne prizivaj ih, životati
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@mma_hz
Prijatelju, valjda mozes skontati da je rijec o gresci i odvajanju vrlo je logicno. Dok TAKODZE ne postoji nigdje na ovoj planeti i ne znam ko te to naucio tako...Nek mu je Boga na pomoci ...
Prijatelju, valjda mozes skontati da je rijec o gresci i odvajanju vrlo je logicno. Dok TAKODZE ne postoji nigdje na ovoj planeti i ne znam ko te to naucio tako...Nek mu je Boga na pomoci ...
Čuva Bog Želju svog !!
Svaka cast momcima na prikazanoj igri u cetvrtak. Jbg potrebno je malo vremena da se sve kockice posloze i da ova ekipa bolje zaigra. Stiglo je dosta novih igraca, dosta ih je otislo i tako to...
Nismo smijeli primiti ona 2 glupa gola. Dok smo gubili mislio sam da nema teorije da preokrenemo, ali gol Torlaka za 2:2 je nio najvazni faktor za poboljsanje nase igre u drugom poluvremenu. Isto tako kad smo ostali sa igracem vise znao sam da ovo nece ostati na samo jednom golu prednosti, vec da ce ta prednost rasti.
Uglavnom sad je cilj da se na Maltu ode i odigra sigurna utakmica. Vjerujem da svi navijaci vec razmisljaju o Levskom i prvoj utakmici tamo gdje cemo nadam se izvuci dobar rezultat i onda da na Kosevu bude ludnica!
Sto se tice navijanja bilo je sve fantasticno, bez ijednog incidenta. Jedina zamjerka mi je ono zvizdanje sa istoka na poluvremenu.
Nismo smijeli primiti ona 2 glupa gola. Dok smo gubili mislio sam da nema teorije da preokrenemo, ali gol Torlaka za 2:2 je nio najvazni faktor za poboljsanje nase igre u drugom poluvremenu. Isto tako kad smo ostali sa igracem vise znao sam da ovo nece ostati na samo jednom golu prednosti, vec da ce ta prednost rasti.
Uglavnom sad je cilj da se na Maltu ode i odigra sigurna utakmica. Vjerujem da svi navijaci vec razmisljaju o Levskom i prvoj utakmici tamo gdje cemo nadam se izvuci dobar rezultat i onda da na Kosevu bude ludnica!
Sto se tice navijanja bilo je sve fantasticno, bez ijednog incidenta. Jedina zamjerka mi je ono zvizdanje sa istoka na poluvremenu.
-
- Kontakt:
Face tv prenosiBuu je napisao/la:Zar OBN nebi trebao prenositi evropske utakmice nasih klubova ?
Takoder bi ti trebao onda da letis, jer ni ovo nije vezano za temu Fk.Sarajeva, niti si ti neko ko bi trebao da govori sta ce ko raditi.travnicanin je napisao/la:beze je za otkrivanje podataka, ali taj mali Aldin1 tj. Trpković je fakat prešao svaku mjeru,a drugo danas ima već dva posta koja su ne vezani za temu, i administracija bi ga trebala banovati, kao što to rade na Željinoj temi
Ako nemas sta pametno napisati, mani se drugi ...
Čuva Bog Želju svog !!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da li ce biti prenosa sa Malte 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jutros je sila krenula ka Malti.

- tarikhordas
- Kontakt:
I mene zanima ?Sarajlijc@ je napisao/la:Da li ce biti prenosa sa Malte
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma sta dva, prvih 11 imaju vecu platu od najboljih igraca Želje i Sarajeva i plus su napravili bolje karijere od cijele nase lige, nije od pola kako si ti rekaotravnicanin je napisao/la:i drugo Said je izašao radi leđa, jer ih nije do kraja zalječio,a među tim "amaterima" sa Mlate imaju dva igrača sa karijerama boljim od pola naše lige i sa platama duplom većim od Zebine

Za zivot cijeli!
Ma svejedno, ništa od toga nije izgovor za lošu predstavu u prvom poluvremenu. OK, imaju 3-4 igrača koji bi mogli bez problema igrati u našoj ligi, možda su i iznad prosjeka naše lige, ali jbg ipak pobjeda protiv Haberniansa nije smjela doći u pitanje. Nema opravdanja za prikazanu nonšalanciju i pristup u prvom poluvremenu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
pa provjeri gdje sve igrao Jason Vandelannoite, a njihova tri igrača imaju godišnju plati 100 000 eura, pa ti meni reci koj naš igrač toliko zarađuje? a s tobom Trpkovicu oprosti Aldinn1 se ne da raspravljatiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma sta dva, prvih 11 imaju vecu platu od najboljih igraca Želje i Sarajeva i plus su napravili bolje karijere od cijele nase lige, nije od pola kako si ti rekaotravnicanin je napisao/la:i drugo Said je izašao radi leđa, jer ih nije do kraja zalječio,a među tim "amaterima" sa Mlate imaju dva igrača sa karijerama boljim od pola naše lige i sa platama duplom većim od Zebine
Nece, ali zato hoce protiv Levskog (Face TV) - Jedino ako neka TV sa Malte prenosi ali za te kanale stream je malo teze naci.Sarajlijc@ je napisao/la:Da li ce biti prenosa sa Malte
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kakva je ovo maršruta do Malte,prije bi na Hadž stigli 

------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
Jel iz Fan Shopa ova majica kod Jovića?
Daleko je Malta, jbg.
Daleko je Malta, jbg.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Jeste. 30 KM za clanove, 38 za ostale. Kvaliteta odlicna.Federer je napisao/la:Jel iz Fan Shopa ova majica kod Jovića?
Daleko je Malta, jbg.
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Bice zanimljivo vidjeti kako ce to Face odraditi,pogotovo sa aspekta komentatora,jer mi kaze jaran da imaju 2ili 3 momka u sportskoj redakciji ,ali nikad se nisu ni susreli sa komentarom nekog sportskog dogadjaja.Mozda i iznajme komentatora.Bilo bi dobro opet Marijana slusati.Elegant je napisao/la:Nece, ali zato hoce protiv Levskog (Face TV) - Jedino ako neka TV sa Malte prenosi ali za te kanale stream je malo teze naci.Sarajlijc@ je napisao/la:Da li ce biti prenosa sa Malte
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Skupa bg 38km, ali nije probelm dati za klub koji volis..BegAx je napisao/la:Jeste. 30 KM za clanove, 38 za ostale. Kvaliteta odlicna.Federer je napisao/la:Jel iz Fan Shopa ova majica kod Jovića?
Daleko je Malta, jbg.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-
- Kontakt:
u novinama piše da će angažovati neko poznato regionalno komentatorsko imebarbarez je napisao/la:Bice zanimljivo vidjeti kako ce to Face odraditi,pogotovo sa aspekta komentatora,jer mi kaze jaran da imaju 2ili 3 momka u sportskoj redakciji ,ali nikad se nisu ni susreli sa komentarom nekog sportskog dogadjaja.Mozda i iznajme komentatora.Bilo bi dobro opet Marijana slusati.Elegant je napisao/la:Nece, ali zato hoce protiv Levskog (Face TV) - Jedino ako neka TV sa Malte prenosi ali za te kanale stream je malo teze naci.Sarajlijc@ je napisao/la:Da li ce biti prenosa sa Malte
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, Beli98, bhfanatic14, boki86, broj6, Burberry46, dark44, Dave, enzo1, GradKamena2, Hajdeee, Honorar, HyperOS, itatabisine, James1987, johntravolta123, Kaunas, miguelramos, mire971, napoleon72, NeSamSafetee, OldTownDistrict, plisek, Posejdon, safun79, samoFKS, svabonja, TefalTava, vedinjo98, Vrhbosnian i 187 gostiju.