@beze Elia otis'o za realnu cifru, Marotti svaka cast, masina je

RVP za 17 miliona dolazi i to je to

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nakon toliko godinaGaziHusrevbeg je napisao/la:Za igrača koji je ušao u posljednju godinu ugovora i koji uskoro puni 29 godina to je sasvim realna i normalna cijena, ali pošto je Wenger vrlo težak pregovarač izmajmunisat će on nešto više od 20 miliona.
@ultrastyle
Imat ćemo i više nego strašnu ekipu sljedeće sezone.![]()
Mi sokeraši ćemo konačno doći na svoje.
GaziHusrevbeg je napisao/la:Za igrača koji je ušao u posljednju godinu ugovora i koji uskoro puni 29 godina to je sasvim realna i normalna cijena, ali pošto je Wenger vrlo težak pregovarač izmajmunisat će on nešto više od 20 miliona.
@ultrastyle
Imat ćemo i više nego strašnu ekipu sljedeće sezone.![]()
Mi sokeraši ćemo konačno doći na svoje.
Pazzini je krupniji, mogao bi poklopiti dva mjesta na tribinama, za razliku od KrasićaIlPrincipino je napisao/la:spominje se razmjena Pazzini - Krasić...
Eto vam Pazzini samo ne saljite zutana u Inter. Jedva se rjesismo i ovog zadnjeg zuceIlPrincipino je napisao/la:spominje se razmjena Pazzini - Krasić...
de link kakav...mdss je napisao/la:Evo Verratti konacno rekao ne Juve idem u PSG i to se konacno zavrsilo toliko o njemu i njegovom veliki navijac Juvea
puno mi je to para...Federer je napisao/la:Napoli odredio cijenu za Cavanija - 50 miliona.
Hladno, bez razmišljanja bih dao te pare, na neke rate, jer tu fule ne može biti. Uključiti i igrače, bilo šta...
Ne znam, ako ga Napoli želi pustiti, šteta je propustiti ovo...