NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Bogami digla je se velika hampa oko Savica izgleda da ce Mesic dat ostavku samo neznam dali ce predsjednik prihvatit nije jos potpisano nista ali izgleda da je to tu negdje 

-
- Kontakt:
Na sta ce to Mesic dati ostavku kad on nema nikakvu funkciju u klubu.On je obicni racunovodja i vodi tu papirologiju.A ako on nece voditi racune ima ko hoce.Fatko je napisao/la:Bogami digla je se velika hampa oko Savica izgleda da ce Mesic dat ostavku samo neznam dali ce predsjednik prihvatit nije jos potpisano nista ali izgleda da je to tu negdje
ja koliko znam kod njega je lova a kod koga je lova to je ozbiljna funkcija ha ya al sto se mene tice tu sam ja neutralan samo pisem sta se dogadjaBosanski zmaj je napisao/la:Na sta ce to Mesic dati ostavku kad on nema nikakvu funkciju u klubu.On je obicni racunovodja i vodi tu papirologiju.A ako on nece voditi racune ima ko hoce.Fatko je napisao/la:Bogami digla je se velika hampa oko Savica izgleda da ce Mesic dat ostavku samo neznam dali ce predsjednik prihvatit nije jos potpisano nista ali izgleda da je to tu negdje
-
- Kontakt:
ma Fatko ne znam koliko si upucen nije lova kod njega,lova je na racunu kluba,a lovu na racun kluba uplacuju sponzori.Znaci niti on uplacuje pare( nije sponzor kluba) niti su kod njega pare (pare su na racunu kluba).Fatko je napisao/la:ja koliko znam kod njega je lova a kod koga je lova to je ozbiljna funkcija ha ya al sto se mene tice tu sam ja neutralan samo pisem sta se dogadjaBosanski zmaj je napisao/la:Na sta ce to Mesic dati ostavku kad on nema nikakvu funkciju u klubu.On je obicni racunovodja i vodi tu papirologiju.A ako on nece voditi racune ima ko hoce.Fatko je napisao/la:Bogami digla je se velika hampa oko Savica izgleda da ce Mesic dat ostavku samo neznam dali ce predsjednik prihvatit nije jos potpisano nista ali izgleda da je to tu negdje
Njegov posao je samo da proknjizi sve finasijske transakcije u klubu.Tu je citav njegov posao.
nemogu da vjerujem da jedan mesic moze kociti neki transfer u zvijezdi,i cuj to kod njega su pare.pa pare su kod nurde i fadila a taj mesic radi kod fadila za platu.tako da on samo dijeli plate igracima od para koje dadnu fadil nurdo i ostali sponzori.ja kako cujem savic je nas danas potpisuje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
@propuh moj dragi, Osim na tvoju zalost hvali Savica kod svojih poznanika kao dobrog igraca i covjeka, al je Savic imao problem s njim samo iz jednog razloga, a to su pare....propuh je napisao/la:Kakvi crni odnosi momak nije imao mjesta u Zelji i to je to, mozda kod vas bude najbolji igrac od srca mu to zelim.Bosanski zmaj je napisao/la:Iznosis apsolutne neistine o Savicu.Kad o necemu govoris,moras imati i prave podatke, a oni su sljedeci:
2010-11-- 26 utakmica, 7 golova (Premijer liga BiH), 2 utakmice Lige prvaka, drugi strijelac Zelje u prvenstvu
2011------ 6 utakmica, 1 gol (Premijer liga), 3 utakmice liga evrope
2012------ 8 utakmica (Karvina, Ceska)
Znaci,pricati kako 3 godine nije u takmicarskom ritmu je apsolutna laz.Razlog njegovog odlaska iz Zelje nisu fudbalski motivi,nego sto nije bio u dobrim odnosima sa Amarom.Zadnju sezonu nije bio standardan ali je opet skupio 17 sluzbenih utakmica,koliko i neki pojedinci prosle sezone u Zvijezdi.
SAVA JE IGRACINA!
http://www.transfermarkt.de/de/srdjan-s ... _2011.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A ti nekoga ispravljas o neistinama i iznosis iste, djecace nije to OK.
kad sam cuo da taj mesic pregovara sa igracima ja nisam mogo da vjerujem.covjek je obicni knjigovodja i da on odreduje ko ce doci a ko ostat u zvijezdi.ja mislim da su nurdo i fadil skontali to pa su doveli mucu pestalica.astra1922 je napisao/la:nemogu da vjerujem da jedan mesic moze kociti neki transfer u zvijezdi,i cuj to kod njega su pare.pa pare su kod nurde i fadila a taj mesic radi kod fadila za platu.tako da on samo dijeli plate igracima od para koje dadnu fadil nurdo i ostali sponzori.ja kako cujem savic je nas danas potpisuje
ma kaki neda Mešić , ni da čuje, ako treba smijenit će i Nurdu i Fadila u paketu, eto takav je on 

znam ja da su pare na racunu i da se sve proko racuna radi da nije keš kod njega al je imao udjela u dosta situacija oko kluba oko igraca koji je skup koji nije i tako te stvari necemo u detalje nemozete rec da nije imao neku funkciju kad je imao i dosta se pitala ili pita jos njegova rijec kod Fadila to znam sigurno
Fatko je napisao/la:znam ja da su pare na racunu i da se sve proko racuna radi da nije keš kod njega al je imao udjela u dosta situacija oko kluba oko igraca koji je skup koji nije i tako te stvari necemo u detalje nemozete rec da nije imao neku funkciju kad je imao i dosta se pitala ili pita jos njegova rijec kod Fadila to znam sigurno
Smajlović
Avdić

Savić
Mitić
Vasilić
Zadnja izmjena: seven, dana/u 09 jul 2012, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
to znaci ???seven je napisao/la:Fatko je napisao/la:znam ja da su pare na racunu i da se sve proko racuna radi da nije keš kod njega al je imao udjela u dosta situacija oko kluba oko igraca koji je skup koji nije i tako te stvari necemo u detalje nemozete rec da nije imao neku funkciju kad je imao i dosta se pitala ili pita jos njegova rijec kod Fadila to znam sigurno
Smajlović
Avdić(bio jeftin pravo)
Savić
Mitić
Vasilić
budi malo direktniji neznam ja sve podjeli sa nama sta znas

editovao sam gornji postFatko je napisao/la:to znaci ???seven je napisao/la:Fatko je napisao/la:znam ja da su pare na racunu i da se sve proko racuna radi da nije keš kod njega al je imao udjela u dosta situacija oko kluba oko igraca koji je skup koji nije i tako te stvari necemo u detalje nemozete rec da nije imao neku funkciju kad je imao i dosta se pitala ili pita jos njegova rijec kod Fadila to znam sigurno
Smajlović
Avdić(bio jeftin pravo)
Savić
Mitić
Vasilić
budi malo direktniji neznam ja sve podjeli sa nama sta znas
A DA SORY NISAM PRIMJETIO ODMA
Savić pred potpisom za Zvijezdu
Srđan Savić dogovorio je sve sa Zvijezdom i samo ga potpis dijeli od povratka u Gradačac.
Savić je veliki trag ostavio u Gradačcu, a bio je i dio generacije koja je izborila povijesni nastup Zvijezde u Premijer ligi. Nakon tri sezone (jedan provedena u Prvoj ligi FBiH), odlučio se za promjenu sredine.
Iz Zvijezde je prešao u Željezničar, zatim je otišao u Češku, a ovog ljeta vratio se u BiH s ciljem da ponovo nastupa u Premijer ligi. Iako je imao nekoliko ponuda, dopala mu se ideja da se ponovo vrati u grad Zmaja od Bosne.
"Puno toga me veže za Gradačac. To je kraj moje supruge, imamo dosta prijatelja u Gradačcu, grad je odličan za život, ljudi su izvanredni... Zvijezda je odavno postala respektabilan klub u BiH i iz godine u godinu jasno se vide znakovi velikog rada i jedne odlične organizacije", kaže Savić za SportSport.ba, te dodaje:
"Dogovorio sam usmeno, ubrzo bih trebao potpisati ugovor s klubom. Prođe li sve kako treba, a nadam se da hoće, bit će mi velika čast ponovo obući crveno-bijeli dres. Zvijezda ima sjajnog trenera, dosta dobrih igrača, mislim da ću se ponovo dobro uklopiti u sve to".
Srđan Savić dogovorio je sve sa Zvijezdom i samo ga potpis dijeli od povratka u Gradačac.
Savić je veliki trag ostavio u Gradačcu, a bio je i dio generacije koja je izborila povijesni nastup Zvijezde u Premijer ligi. Nakon tri sezone (jedan provedena u Prvoj ligi FBiH), odlučio se za promjenu sredine.
Iz Zvijezde je prešao u Željezničar, zatim je otišao u Češku, a ovog ljeta vratio se u BiH s ciljem da ponovo nastupa u Premijer ligi. Iako je imao nekoliko ponuda, dopala mu se ideja da se ponovo vrati u grad Zmaja od Bosne.
"Puno toga me veže za Gradačac. To je kraj moje supruge, imamo dosta prijatelja u Gradačcu, grad je odličan za život, ljudi su izvanredni... Zvijezda je odavno postala respektabilan klub u BiH i iz godine u godinu jasno se vide znakovi velikog rada i jedne odlične organizacije", kaže Savić za SportSport.ba, te dodaje:
"Dogovorio sam usmeno, ubrzo bih trebao potpisati ugovor s klubom. Prođe li sve kako treba, a nadam se da hoće, bit će mi velika čast ponovo obući crveno-bijeli dres. Zvijezda ima sjajnog trenera, dosta dobrih igrača, mislim da ću se ponovo dobro uklopiti u sve to".
-
- Kontakt:
PA JE SI LI GA VISE POTPISAO? 

potpisao je potpisao 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
izgleda da je velika bura u klubu ili se meni čini

-
- Kontakt:
Na sta mislis?emir_dj je napisao/la:izgleda da je velika bura u klubu ili se meni čini![]()
![]()
![]()
![]()
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Evo dobra vijest:
Od sekretara Avdičevića danas saznajemo da je prvi golman Zvijezde Nikola Kovačević, koji je drugi dio protekle sezone došao u Gradačac na šestomjesečnu posudbu iz Spartak Zlatibor Vode, potpisao dvogodišnji ugovor i pridružuje se pripremama već sutra 10.07.2012.
Dragon Town
pisao sam ranije da ce Kovačević najverovatnije ostat eto od danas i zvanicno znaci pitanje golmana rijeseno 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.