FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretno U Europi!
Ova olimpija je Zvezdu pobijedila 3:0 i to bez ikakvih problema tako da ce biti jako tesko steta sto NYEMA nije ostao da ganja ovo Ibraima a za ostalo je tu Kerla i Bogi.

Uživaju, nema šta.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
može im se
al' nek' uživaju, valjda ćemo i mi uživat' u njihovim igrama naredne sezone

hvalaangelina je napisao/la:Sretno U Europi!

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
exbabilon je napisao/la:
Uživaju, nema šta.
konačno da imamo ekipu u kojoj svi izgledaju kao sportisti. što je prošle godine amar reko "nemaju debelih igrača"

sjetimo se slika igrača koji su na sve ličili, samo na fudbalere ne.
sjetimo se Hotića
taj period je bio sve, samo najmanje fudbalski 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
gospodin bio,gospodin ostaoanonimni je napisao/la:vidi šefa u bazenu

Sutra se vracaju iz Austrije i onda zavrsne pripreme u Sarajevu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
SVI KOJI MISLE UPLATITI PUT U MARIBOR, DANAS NECE BITI UPLATE, JER KARTE JOS NISU STIGLE !
- partibrejker1921
- Kontakt:
Uskoro će početi prikazivanje Željo TV ponovo u produkciji ****.ba.
Zna li neko išta više o tome?
Nema od tog ništapartibrejker1921 je napisao/la:Uskoro će početi prikazivanje Željo TV ponovo u produkciji ****.ba.

------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
ne lupaj glupostiElegant je napisao/la:Sutra se vracaju iz Austrije i onda zavrsne pripreme u Sarajevu.

Inače, Muharemović nam je rekao i detalje puta. Plavi u ponedjeljak kreću za Ptuj, tu će prespavati, u utorak je trening na Ljudskom vrtu, a u srijedu je utakmica u 20 sati. Nakon jednog dana u Ptuju i treninga, slijedi povratak u Sarajevo.
Ekipa putuje 16. u ponedjeljak, smještena u Ptuju, tu će trenirati i biti do utakmice. utorak navečer u Mariboru trening, utakmica u srijedu.
DRUG NEBI TI PUNCA
- partibrejker1921
- Kontakt:
Ozbiljan sam do kraja...bagrcavi je napisao/la:ne lupaj glupostiElegant je napisao/la:Sutra se vracaju iz Austrije i onda zavrsne pripreme u Sarajevu.
Inače, Muharemović nam je rekao i detalje puta. Plavi u ponedjeljak kreću za Ptuj, tu će prespavati, u utorak je trening na Ljudskom vrtu, a u srijedu je utakmica u 20 sati. Nakon jednog dana u Ptuju i treninga, slijedi povratak u Sarajevo.
Ekipa putuje 16. u ponedjeljak, smještena u Ptuju, tu će trenirati i biti do utakmice. utorak navečer u Mariboru trening, utakmica u srijedu.
Ja mislim da će se ipak vratiti u Sarajevo prije utakmice tj. sutra ili prekosutra, a u prilog toj tvrdnji ide i činjenica da imaju zakazane utakmice još danas i sutra.bagrcavi je napisao/la:ne lupaj glupostiElegant je napisao/la:Sutra se vracaju iz Austrije i onda zavrsne pripreme u Sarajevu.
ma nisam ja tebi ništa reko družepartibrejker1921 je napisao/la: Ozbiljan sam do kraja...

ne kontam što bi onda Litex davao plan puta ako neće ići po tom planu, nego će se vratiti u Sa ?

DRUG NEBI TI PUNCA
Ti dođeš sa ekskluzivom i onda tražiš da neko kaže nešto o tome.partibrejker1921 je napisao/la:Uskoro će početi prikazivanje Željo TV ponovo u produkciji ****.ba.

Ako budu opet počinjali nadam se da neće prikazivati na Vogošći kao što su to imali običaj u jednom periodu. I nadam se da će barem ličiti na onu prvobitnu Željo TV, a ne na onaj pokušaj TV1. Mada, ja sam skloniji tome da od toga nema ništa, kako očekivati da neko prepozna značaj takvog projekta, ako website smatra nepotrebnim.

Pa dao je plan puta za odlazak u Sloveniju, jeste glupo što nije spomenuo kad se ekipa vraća u Sarajevo i zaista se stiče utisak da će oni ostati gore sve do utakmice, ali to je malo vjerovatno.bagrcavi je napisao/la:ma nisam ja tebi ništa reko družepartibrejker1921 je napisao/la: Ozbiljan sam do kraja...
ne kontam što bi onda Litex davao plan puta ako neće ići po tom planu, nego će se vratiti u Sa ?
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bojamora, Laudrup, nedimmmm1337, samoFKS i 20 gostiju.