Jesi siguran da to nisam dozivio? Sta ako se ta tvoja tvrdnja pokaze netacnom (a jeste netacna), sta cemo onda?mandraX je napisao/la: Većinu da, al' za razliku od utakmica Barce na utakmicu repke i odem ponekad pa pratim sa tribina.
To je nešto što ti nisi i nećeš doživjeti sa Realom.
Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real....
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Sam si rekao, ja ništa nisam izmislio:D10S je napisao/la:Jesi siguran da to nisam dozivio? Sta ako se ta tvoja tvrdnja pokaze netacnom (a jeste netacna), sta cemo onda?mandraX je napisao/la: Većinu da, al' za razliku od utakmica Barce na utakmicu repke i odem ponekad pa pratim sa tribina.
To je nešto što ti nisi i nećeš doživjeti sa Realom.
Možda si već onda jednu godinu gladovao.D10S je napisao/la: Jah eto, necu nista jest cijelu godinu, maksuz da sakupim pare pa da odem na Bernabeu.
Kako god, ja mogu da odem na tekmu kad god hoću, kad god igra repka, dok to za tebe ne vrijedi u vezi sa Realom.
Znaci moram otici striktno na Bernabeu da postanem navijac? Ne mogu ako idem na neka Realova gostovanja? Beograd, Zagreb, to ne vazi jel'?
Tvoje emocije nisu na toj razini da bi ti mogao razumjeti.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ne pravi se pametan.D10S je napisao/la:Znaci moram otici striktno na Bernabeu da postanem navijac? Ne mogu ako idem na neka Realova gostovanja? Beograd, Zagreb, to ne vazi jel'?
Ne vjerujem da si ti jedan od onih 10% koji su zavrsili cak i srednju skolu i imaju nekakvo obrazovanje pa navijaju za Real.
Jos jednom cu ponoviti da 90% navijaca Reala nije zavrsilo ni osnovne ili je nekakav KABADAHIJA po voli one njihove seljakluke, udaranja, pljuvanja i to jos velica.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Imam jedanaest godina, ako ti treba pomoc matematiku iz osnovne, samo pitaj.
a ovi hvala Bogu svi doktorat uradili
Thomas Müller - Fußballgott
Ti si eto neki bitan faktor da spominješ profil navijača/simpatizera Real Madrida.M4kaveli je napisao/la:Jos jednom cu ponoviti da 90% navijaca Reala nije zavrsilo ni osnovne ili je nekakav KABADAHIJA po voli one njihove seljakluke, udaranja, pljuvanja i to jos velica.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- harebianconero
- Kontakt:
don_burza je napisao/la:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- tyler durden
- Kontakt:
Interesantno je kako svi navijaju za jaci klub iz njihove mahale. Jos nesto ,koja je razlika pratit Zelju ili repku BiH(i bit smatran navijac istih) preko tv-a i pratit Barcu preko tv-a (i biti navijac iste) ?
Navijaci BiH repke su izgleda samo oni koji to potvrduju svojim prisustvom na utakmicama, a neko ko nema priliku da ode na utakmicu, nije navijac te repke? Jer garantujem da pola ljudi s foruma nije otislo na utakmice BiH ili nekih svojih klubova ili su bili na mozda dvije-tri utakmice, a smatraju se navijacima ?
Navijaci BiH repke su izgleda samo oni koji to potvrduju svojim prisustvom na utakmicama, a neko ko nema priliku da ode na utakmicu, nije navijac te repke? Jer garantujem da pola ljudi s foruma nije otislo na utakmice BiH ili nekih svojih klubova ili su bili na mozda dvije-tri utakmice, a smatraju se navijacima ?
Jel trebam nesto komentarisat ?don_burza je napisao/la:
Znam da istina boli ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ma ne boli istina , boli mene qrac za Realom i za Barcom
Thomas Müller - Fußballgott
Cemu onda ova slika ? 
Da pokaze da na ovom forumu nema navijaca Barce koji su za klub poceli navijati prije pojave Ronaldinha.
Na ovom forumu nema navijača Barce, možda misliš na simpatizere?D10S je napisao/la:Da pokaze da na ovom forumu nema navijaca Barce koji su za klub poceli navijati prije pojave Ronaldinha.
I da, ukoliko misliš na simpatizere, onda se varaš, žestoko.
- tyler durden
- Kontakt:
Za Real navijaju samo baustelciM4kaveli je napisao/la:Ne pravi se pametan.D10S je napisao/la:Znaci moram otici striktno na Bernabeu da postanem navijac? Ne mogu ako idem na neka Realova gostovanja? Beograd, Zagreb, to ne vazi jel'?
Ne vjerujem da si ti jedan od onih 10% koji su zavrsili cak i srednju skolu i imaju nekakvo obrazovanje pa navijaju za Real.
Jos jednom cu ponoviti da 90% navijaca Reala nije zavrsilo ni osnovne ili je nekakav KABADAHIJA po voli one njihove seljakluke, udaranja, pljuvanja i to jos velica.
Da navijaci Reala i Barce podju raspravljat o kvaliteti sira, zavrsili bi na tome jel' bolji Madrd ili Barca.
Jesi ti taj koji odredjuje ko je navijac, a ko simpatizer ?mandraX je napisao/la:
Na ovom forumu nema navijača Barce, možda misliš na simpatizere?
I da, ukoliko misliš na simpatizere, onda se varaš, žestoko.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Pa 99% je simpatizera, a u ostalih 1% spadaju likovi poput D10S-a ..
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Mora se priznati da vecina navijaca Reala i Barcelone su to djeca koja se loze na Ronalda odnosno Mesija.I to je cinjenica.Isto tako i novokonponovani navijaci City-a radi Dzeke ili Balotelija

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Ja ne navijam ni za jedne.
Al zato najvise simpatisem igru Barse i njene igrace.
Znaci najvise ih volim gledat od svih klubova jer znam da cu vidjet trenutno najbolji fudbal i najbolju ekipu ikada.
I znam da necu gledat napamet ispucavanje lopte, maloumnost i raspad sistema.
Al zato najvise simpatisem igru Barse i njene igrace.
Znaci najvise ih volim gledat od svih klubova jer znam da cu vidjet trenutno najbolji fudbal i najbolju ekipu ikada.
I znam da necu gledat napamet ispucavanje lopte, maloumnost i raspad sistema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.