Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Na mundodeportivu se moze naci svasta kao da je romariooo novinar,bparena urednik a saurman u upravnom odboru, tako da me ne bi cudilo da nadju da je Mourinho u nekom rodu sa hitlerom a Gvardiola i Tito direktni potomci stare loze Winstona Churchilea i Abea Lincolna. Ukratko gomila smeca sto puse u barcino jedro.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Re: Real Madrid C.F.
Već su počele fan kompilacije
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Sigurno sam to rekao vjerujem i da imaš dokaz.Mada meni je sve to isto bolidi iz Premiershipa i nepotrebni Realu.Modrić jeste bolji od tih koje si ti naveo,ali od najboljeg igrača bundeslige nekad sigurno nije bolji.Monolog je napisao/la:
Modrić je doktor za Sahina, al' poznavajući LBJ-a i njegovih postova u kome je kojekakve Cattermole, Larssone, Hendersone i ostale "bolide" stavljao ispred Luke, onda me ova o Sahinu uopće ne iznenađuje.
@Toxicity po kojoj nije?
@M4kaveli ti si nekad gledao Granera pa sebi daješ za pravo suditi o njegovoj kvaliteti.Uostalom ja nisam rekao da je bolji od Modrića(sigurno nije lošiji),ali je dijete Reala i veliki borac.
Da se ponovim.Nisam vidio nijedan kontraargument na ovo.Ako dođe neće biti nikakav upgrade ni na jednoj poziciji.Nosi to od nas.Dat 40 miliona za čovjeka kojem je u Realu plafon borba za mjesto na stadionu s Altintopom.Pored Khedire,Ozila i Alonsa nema nikakve šanse da igra.Granero pristupom stoji visoko u hijerarhiji.Kaka je preskup da ne igra nikako,a ne vidim neke znake da će otići.Tu je i Sahin koji je u Madrid došao kao bolji igrač od Luke(i sad je bolji)i kojeg je Joze zahtjevao i neće lako od njega odustat.Povreda je uradila svoje,ali Jozo je Ozila gurao jer je njegov igrač,Khediru također čak je i Di Maria imao veća prava jer je Mourinhov za razliku od Leona čiji je transfer prije njega dogovoren.
Kada ovako postavim Luka je stvarno nepotreban i neće doći.Jose je preveliki egoista da Sahina otjera nakon jedne povrede,a i za Kaku je svašta govorio tako da će mu vjerovatno dati još jednu šansu.Granero je igrač kakve on voli veliki borac,u januaru je gotovo otišao no onda je dobio šansu i u par tekmi pokazao da želi ostati u klubu.
Uostalom koju potrebu za pojačanjima ima vezni red koji je u minuloj sezoni ostavio "najjači vezni red ikada"(po određenim stručnjacima)9 bodova iza sebe.Nadigrao taj isti vezni red u 4 od 6 tekmi koje su igrali u ovoj sezoni nažalost nije bilo srće u pojedinim tekmama.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa evo, ti govoriš jednog od najboljih igrača BuLija nekad a ja ti govorim da je Modrić jedan od najkvalitetnijih veznjaka u Premiershipu koji je sigurno teži i zahtjevniji za igrat od Bundeske. Nije valjda slučajno što ga Ferguson i co. žele vidjeti u svojoj ekipi?LBJ MVP je napisao/la:@Toxicity po kojoj nije?
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Ferguson ima Caricka u ekipi jbt i Andersona.Želio bi čovjek i mene i tebe da kako može.Rahimić bi bio pojačanje današnjem veznom redu UnitedaToxicity je napisao/la:Pa evo, ti govoriš jednog od najboljih igrača BuLija nekad a ja ti govorim da je Modrić jedan od najkvalitetnijih veznjaka u Premiershipu koji je sigurno teži i zahtjevniji za igrat od Bundeske. Nije valjda slučajno što ga Ferguson i co. žele vidjeti u svojoj ekipi?LBJ MVP je napisao/la:@Toxicity po kojoj nije?
Džeko je pokazao da Premiership nije ništa zahtjevniji od BuLija.
Ne jednog od najboljih igrača,najboljeg igrača BuLija nekad.Samo kad napišem da Ribery igra u toj istoj ligi i igrao je za Nurijevo vrijeme sve je jasno
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bundesliga je kamilica za Premier ligu i Dzeko je dokazao upravo suprotno od toga sto ti pises, nije bio ni 50% onog' igraca kakav je bio u Bundesligi. Sto se tice Sahina, i Kaka je bio jedan od najboljih igraca na svijetu u trenutku kada je doveden u Real pa opet nije nista pokazao tako da to sto je Sahin bio najbolji u BL u toj sezoni ne igra neku ulogu.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Džeko neozbiljniji hiljadu puta u Premiershipu očigledno i sa drugačijim pristupom treningu i igri.Malo mu pare udarile u glavu dovoljno je vidjeti šta sada radi.I takav je zabio dvocifren broj golova kao treći napadač ekipeek0 je napisao/la:Bundesliga je kamilica za Premier ligu i Dzeko je dokazao upravo suprotno od toga sto ti pises, nije bio ni 50% onog' igraca kakav je bio u Bundesligi. Sto se tice Sahina, i Kaka je bio jedan od najboljih igraca na svijetu u trenutku kada je doveden u Real pa opet nije nista pokazao tako da to sto je Sahin bio najbolji u BL u toj sezoni ne igra neku ulogu.
Da si prije 3-4 godine napisao to za kamilicu,Premiership i BuLi složio bih se s tobom.Sada BuLi jača koliko je to moguće pored bogatih ekipa iz Engleske,Španije,Italije sada i Francuske dok Premiership ide nazad i pored miliona koji se troše.Dovoljno je pogledati zadnji transfer Liverpoola
Kaku su povrede uništile totalno,nadam se da sa Sahinom neće biti ista situacija.Nažalost Kaka zbog novca koji je potrošen na njega nije imao priliku da polako ulazi u ekipu nakon povrede dok to Sahin sigurno ima.
Kad smo već kod Modrića.Jozo je za mene kreten,ako dovede Modrića da uzima minute Graneru.Sahin može i otići,ali Granero je pravi Madridista koji je zadovoljan i smalo minuta koje dobija.Razlika između Granera ili nekog stranca kada uđu zadnjih 5 minuta je očigledna,Granero i tada dadne sve od sebe dok taj stranac samo čeka kraj tekme
Mislim Jozo je već pojeo gov.no s Carvajalom i to je previše.
Sviđa mi se što dosad nismo nikog doveli neka tako i ostane.
- raul-zakon
- Kontakt:

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- tyler durden
- Kontakt:
Not bad 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Iniesta za Madrid, Luka za Barcu, 'ta ima veze.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Xavi za Madrid, Villa RonaldinhoD10S je napisao/la:Iniesta za Madrid, Luka za Barcu, 'ta ima veze.
Don't hate what you don't understand.
Ozil za Barcu.
Nego evo našeg čovjeka,navijači su dali glas njemu

Btw neka vama Lukice,kažu novi Cruyff il kako se već piše prezime onog rasiste
Nego evo našeg čovjeka,navijači su dali glas njemu

Btw neka vama Lukice,kažu novi Cruyff il kako se već piše prezime onog rasiste
Villa takodjer. Kako je poletio reci da mu je san igrati za Madrid kada je neko trebao nadomjestiti povrijedjenog Raula... To je iz Biltena, ali za Iniestu postoje dokumentovane stvari oko njegovog navijanja za Madrid. Mislim, trenirati u Madridu i ne navijati za Madrid, ne ide.
"Yo ser a Madrid, ti Jorge?" - Andres Iniesta od Albacetea, zvani Casper.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Sačekajmo da čujemo Mourinha,mene što se tiče u njegov i Zinedinov izbor igrača može sumnjati neko sa Triggerovim
rezonom ,kad ga se već sjetih
[youtube][/youtube]
rezonom ,kad ga se već sjetih
[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
D10S je napisao/la:Villa takodjer. Kako je poletio reci da mu je san igrati za Madrid kada je neko trebao nadomjestiti povrijedjenog Raula... To je iz Biltena, ali za Iniestu postoje dokumentovane stvari oko njegovog navijanja za Madrid. Mislim, trenirati u Madridu i ne navijati za Madrid, ne ide.
Kako vas je Iniesta glatko odbio dok u Barci nije mogao igrati pored Deca i Xavija, vec povremeno igrao cak i zadnjeg veznog. Ali eto na Defensacentral je valjda sve dokumentovano
Kako vas je Iniesta glatko odbio dok u Barci nije mogao igrati pored Deca i Xavija, vec povremeno igrao cak i zadnjeg veznog. Ali eto na Defensacentralje valjda sve dokumentovano
[youtube][/youtube]
FORZA NAPOLI
Decko sa devet godina bio na probi u Realu? Pa vas najveci igrac u povijesti bio u skoro najljucem rivalu do 16. godine 
Otkad je to Milionarios najljuci Realov rival. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.