Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

RedDevilS
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la RedDevilS » 01 jul 2012, 14:47

@tevezito opusteno drug ja sam samo postavio vijest i nista vise pa ja vise volim svog Dzeku nego ovoga xxx-puta! ;)
Jos nesto i sam Roberto je izjavio da Dzeko i Mario ostaju i tacka tako opsuteno popij hladnu limunadu i uzivaj. ;) :P
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 03 jul 2012, 16:10

City ce igrati 3 utakmice u Innsbrucku ovog mjeseca kao dio pre-season priprema.
Trupe Roberta Mancinija ce trenirati u zatvorenom trening kampu u Austriji od 9 Jula.
13 Jula ce igrati mec protiv Al Hilal iz Saudijske Arabije i utakmica ce poceti u 19 sati po lokalnom vremenu.
Cetri dana kasnije slijedi mec protiv njemackog drugoligasa Dynamo Dresden, u isto vrijeme.
Zavrsni mec je protiv Besiktasa u 18.30 h u petak, 20 Jula.
Svi igraci ucesnici Europskog prvenstva ce dobiti 3 sedmice slobodno pa ih na ovim utakmicama nece biti.
Micah Richards ce nedostajati zbog ucesca na Olimpijskim igrama.
Nakon putovanja u Austriju City putuje za Kinu gdje ce igrati protiv Arsenala na Olimpijskom stadionu u Pekingu 27 jula a nakon toga slijedi put u Kuala Lumpur i mec protiv Malezije 11.
Community Shield protiv Chelsea je na Villa Parku 12 augusta i 13.30 po engleskom vremenu.Moguce je da u medjuvremenu bude jos utakmica ali su ove do sada ugovorene.
Jos tri dana su ostala do predstavljanja novih dresova za sezonu 2012/2013.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 05 jul 2012, 13:00

slika

Predstavljeni su i dresovi prvaka Engleske. Nakon bijele pa plave, na red je došla i crna varijanta detalja, te grba. Solidno ali lično slabiji od prethodnih. Vidjet ćemo šta Nike ima u planu od naredne sezone.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 05 jul 2012, 16:06

tevezito je napisao/la:
m1x je napisao/la:slika
Dres za 2012/2013
Ovo nije dres za iducu sezonu.Ova majica se pojavila na Blue Moon od jednog forumasa i 100 % je fake.Za iducu sezonu ce se pravit dresovi po zelji navijaca.Svako ko je posjetio oficijelnu stranicu Manchester Cityja je mogao predloziti kako bi volio da izgleda dres za iducu sezonu.I ja sam sudjelovao u tome ali cisto sumnjam da ce moj prijedlog proci.
I ko je bio u pravu :mrgreen: ???

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 06 jul 2012, 15:49

m1x je napisao/la:
tevezito je napisao/la:
m1x je napisao/la:slika
Dres za 2012/2013
Ovo nije dres za iducu sezonu.Ova majica se pojavila na Blue Moon od jednog forumasa i 100 % je fake.Za iducu sezonu ce se pravit dresovi po zelji navijaca.Svako ko je posjetio oficijelnu stranicu Manchester Cityja je mogao predloziti kako bi volio da izgleda dres za iducu sezonu.I ja sam sudjelovao u tome ali cisto sumnjam da ce moj prijedlog proci.
I ko je bio u pravu :mrgreen: ???
Two months ago, we asked fans around the world to come up with ways in which they’d launch the new shirts, and we received hundreds of great ideas. Today, Noel and Vincent Kompany join the very best of these ideas that we’ve helped to bring to life. We'll have an amazing video for you to see later on today showing some of the amazing ideas we chose as our winners.
Izgleda imao si neke insidere u Umbro.

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 06 jul 2012, 16:23

tevezito je napisao/la:
m1x je napisao/la: I ko je bio u pravu :mrgreen: ???
Two months ago, we asked fans around the world to come up with ways in which they’d launch the new shirts, and we received hundreds of great ideas. Today, Noel and Vincent Kompany join the very best of these ideas that we’ve helped to bring to life. We'll have an amazing video for you to see later on today showing some of the amazing ideas we chose as our winners.
Izgleda imao si neke insidere u Umbro.
Pratim ja mcfc.co.uk i MC facebook stranicu, i to samo zbog Dzeke i ne stidim se toga :D
Kako sam ja shvatio fanovi su predlagali kako ce izgledati predstavljanje novog dresa a ne sam njegov dizajn, kako god odmah na kraju sezone su procurila oba dresa i ovaj ljubicasti i plavi.
Treci dres ce poznavajuci dosadasnji rad Citija i Umbro-a biti proslogodisnji drugi dres, znaci onaj crveno-crni.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 jul 2012, 16:29

Mora da je seikov prijedlog pros'o. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 jul 2012, 18:52

Manchester City Football Club today are pleased to announce that a new contract has been agreed with manager Roberto Mancini.

The deal, which runs until the Summer of 2017, follows the Club's most successful season in more than four decades, which concluded in the most dramatic of circumstances in the team’s thrilling 3-2 win over Queens Park Rangers in May this year. Agreement was reached after, in line with Club policy, discussions began as the season closed.

Talking of the agreement, Roberto Mancini said,

"I am delighted to be able to give all of my efforts to Manchester City for a further five years. The opportunity which exists to build on our recent success is enormous. Manchester City is a fantastic football club, from the owner, chairman, Board and the executive team, through to the players, staff and fans.

"I am very much looking forward to the challenges and excitement ahead."

Interim Chief Executive Officer John MacBeath said,

"Roberto’s managerial credentials have been well proven in Europe for many years and in leading a team which has won the FA Cup and an unforgettable Barclays Premier League title in successive seasons, his ability to manage in the English domestic game is also undisputed.

"This new agreement allows Roberto to focus on the challenge of guiding a team which is capable not only of defending the Premier League title, but one which can compete for European honours."

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 09 jul 2012, 18:59

mandraX je napisao/la:Manchester City Football Club today are pleased to announce that a new contract has been agreed with manager Roberto Mancini.

The deal, which runs until the Summer of 2017, follows the Club's most successful season in more than four decades, which concluded in the most dramatic of circumstances in the team’s thrilling 3-2 win over Queens Park Rangers in May this year. Agreement was reached after, in line with Club policy, discussions began as the season closed.

Talking of the agreement, Roberto Mancini said,

"I am delighted to be able to give all of my efforts to Manchester City for a further five years. The opportunity which exists to build on our recent success is enormous. Manchester City is a fantastic football club, from the owner, chairman, Board and the executive team, through to the players, staff and fans.

"I am very much looking forward to the challenges and excitement ahead."

Interim Chief Executive Officer John MacBeath said,

"Roberto’s managerial credentials have been well proven in Europe for many years and in leading a team which has won the FA Cup and an unforgettable Barclays Premier League title in successive seasons, his ability to manage in the English domestic game is also undisputed.

"This new agreement allows Roberto to focus on the challenge of guiding a team which is capable not only of defending the Premier League title, but one which can compete for European honours."
Ocekivano dvije zadnje sezone dva trofeja mislim da do 2017 postoji i sansa da se uzme LP.Jos dugo ce se u Engleskoj cuti pjesma.
[youtube][/youtube]

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 09 jul 2012, 20:18

Cestitke na produzenju vjernosti Mancinija....jedan od najtrofejnijih trenera, jos dok je bio igrac-trener osvajo je trofeje...i gdje god je bio osvajo je trofeje...a mislim da njegove najbolje godine kao trenera tek dolaze iako je i ovo do sada impresivno!
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 12 jul 2012, 13:31

Sutra prvi mec u sklopu priprema u Austriji.Ukupno ce ovaj dio priprema klub kostati 200.000 funti.Jedini problem na pripremama je lokalna crkva u kojoj se zvono prvi put oglasava oko 8 sati sto remeti san igracima.Radi se mnogo na fizickoj snazi i atmosfera je odlicna.Koga zanima moze pogledati:
http://www.mcfc.co.uk/citytv/Features/2 ... ay-JUly-10
Naravno i sva ostala desavanja se mogu pogledati na ubjedljivo najboljoj stranici sto se tice klubova EPL.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 13 jul 2012, 14:42

Napokon se City rijesio Adebayora a samim tim i njegovih ogromnih sedmicnih primanja.Nije ostavio dublji trag za vrijeme svog boravka u Cityju jedan je od onih iz Hughesove ere koji nije bio bas cijenjen kod RM.Ipak nikad necu zaboravit njegov gol protiv Arsenala i ono slavlje pred gostujucim navijacima.Sigurno jedan od momenata koji ce pamtiti svako ko prati PL.Sretno majstore u Spursima..
[youtube][/youtube]

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 13 jul 2012, 15:07

tevezito je napisao/la:Napokon se City rijesio Adebayora a samim tim i njegovih ogromnih sedmicnih primanja.Nije ostavio dublji trag za vrijeme svog boravka u Cityju jedan je od onih iz Hughesove ere koji nije bio bas cijenjen kod RM.Ipak nikad necu zaboravit njegov gol protiv Arsenala i ono slavlje pred gostujucim navijacima.Sigurno jedan od momenata koji ce pamtiti svako ko prati PL.Sretno majstore u Spursima..
[youtube][/youtube]
Jel' ovo iz "Premier League Years"? Jel' znaš možda gdje bih ja mogao naći pregled svih sezona Premier League, ali da je iz ovoga "Premier League Years"?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 13 jul 2012, 19:08

Pocinje prvi pripremni mec u Austriji.City-Al Hilal.Za City nastupaju:Pantilimon, Zabaleta, Kolarov, Kompany, Rekik, Biton, Yaya, Lopes, Johnson, Tevez, Scapuzzi.U drugom poluvremenu ce biti dosta izmjena.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jul 2012, 21:04

tevezito je napisao/la:Pocinje prvi pripremni mec u Austriji.City-Al Hilal.Za City nastupaju:Pantilimon, Zabaleta, Kolarov, Kompany, Rekik, Biton, Yaya, Lopes, Johnson, Tevez, Scapuzzi.U drugom poluvremenu ce biti dosta izmjena.
Pola ih je za usranog stapa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 15 jul 2012, 10:06

Vlasnik Citya ne da Manciniju novac za nova pojačanja!

Vlasnik Manchester Cityja Šeik Mansour Bin Zayed, odlučio je da drastično smanji rasipanje novca menadžera Građana Roberta Mancinija.
Šeik je odlučio da će novac trošiti racionalnije nego dosad jer smatra kako Mancini na raspolaganju ima dovoljno dobrih fudbalera kako bi se mogli boriti za titule u Evropi i Engleskoj.
Ipak, kupovina neće definitivno prestati, nego će se prvo prodavati fudbaleri koji nemaju mjesta u prvom timu, a taj novac će se trošiti za dovođenje novih igrača, te za stvaranje što bolje omladinske akademije odakle bi se crpili igrači za budućnost.
Ako je ovo stvarno istina,onda ce bit super.Nema vise astronomski trosenja,nema dovodjenja igraca od po 40-50 mil..Budimo realni,City ima sve u ekipi,cijelu ekipu je slozio i netreba mu nijedan igrac iz drugog kluba za sada.Volio bi da se rijese nekih starih igraca koji nisu u prvom planu,i ne igraju,i da se rijesi njihovi plaća.Što se mene tiče,za odlazak iz kluba očekujem : Kolo,Savić (iako mlad,mislim da bi bilo dobro da ode na posudbu,malo se razigra,jer ipak je ovo za njega sve veliko,odjednom iz Partizana doci u prvaka Engleske.) De Jong (dosta se klubova zanima za njega,i svi zele ovakav tip igraca i mislim da bi City mogao dosta zaraditi na njemu) A.Johnson ( ne bi volio da ode,super mi je igrac,ali vidi se da ga Mancini nece puno koristiti i mislim da zasluzuje jedan dobar klub u kojem ce igrati uvijek.) I Balotelli (mislim da imamo previse napadaca,vrijeme je da smanjimo brojku,a za Balotellija se pokazuje dosta interesa iz drugih klubova,i mislim da se na njemu mogu dobre pare dobiti.I sve skupa od novca dobivenog kupiti zamjenu za Nasrija,jedno dobro krilo.Moj prijedlog bi bio neki dokazan igrac,brzanac.A volio bi vidjeti Neymara tu :lol: :lol: :lol:
Keep walking.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 15 jul 2012, 14:14

Cautinho je napisao/la:
Vlasnik Citya ne da Manciniju novac za nova pojačanja!

Vlasnik Manchester Cityja Šeik Mansour Bin Zayed, odlučio je da drastično smanji rasipanje novca menadžera Građana Roberta Mancinija.
Šeik je odlučio da će novac trošiti racionalnije nego dosad jer smatra kako Mancini na raspolaganju ima dovoljno dobrih fudbalera kako bi se mogli boriti za titule u Evropi i Engleskoj.
Ipak, kupovina neće definitivno prestati, nego će se prvo prodavati fudbaleri koji nemaju mjesta u prvom timu, a taj novac će se trošiti za dovođenje novih igrača, te za stvaranje što bolje omladinske akademije odakle bi se crpili igrači za budućnost.
Ako je ovo stvarno istina,onda ce bit super.Nema vise astronomski trosenja,nema dovodjenja igraca od po 40-50 mil..Budimo realni,City ima sve u ekipi,cijelu ekipu je slozio i netreba mu nijedan igrac iz drugog kluba za sada.Volio bi da se rijese nekih starih igraca koji nisu u prvom planu,i ne igraju,i da se rijesi njihovi plaća.Što se mene tiče,za odlazak iz kluba očekujem : Kolo,Savić (iako mlad,mislim da bi bilo dobro da ode na posudbu,malo se razigra,jer ipak je ovo za njega sve veliko,odjednom iz Partizana doci u prvaka Engleske.) De Jong (dosta se klubova zanima za njega,i svi zele ovakav tip igraca i mislim da bi City mogao dosta zaraditi na njemu) A.Johnson ( ne bi volio da ode,super mi je igrac,ali vidi se da ga Mancini nece puno koristiti i mislim da zasluzuje jedan dobar klub u kojem ce igrati uvijek.) I Balotelli (mislim da imamo previse napadaca,vrijeme je da smanjimo brojku,a za Balotellija se pokazuje dosta interesa iz drugih klubova,i mislim da se na njemu mogu dobre pare dobiti.I sve skupa od novca dobivenog kupiti zamjenu za Nasrija,jedno dobro krilo.Moj prijedlog bi bio neki dokazan igrac,brzanac.A volio bi vidjeti Neymara tu :lol: :lol: :lol:
To je daleko od istine.Istina je da se klub priprema za finansijski fair play a zbog toga se nece davati novac za neka pojacanja bez da se neko proda.Uglavnom City je u velikom minusu i sada se to mora negdje kompenzirati.A i po meni pojacanja nisu potrebna ovo je sasvim dobar roster da se bori na sva 4 fronta.Od ovih nabrojanih najvece sanse za odlazak ima Kolo te mozda A.Johnson.Ali dug je prelazni rok vidit cemo sta ce bit.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 16 jul 2012, 21:18

slika

:lol:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

STBoys
Kontakt:

Post Postao/la STBoys » 17 jul 2012, 19:13

dzeko na klupi,tevez aguero u napadu protiv dinama d
http://www.sports-x.net/" onclick="window.open(this.href);return false;

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jul 2012, 19:43

Ima li Subasica makar na klupi ?

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.