Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Pobjeda protiv Srbije 3:0 dovoljno da se izbori svjetsko prvenstvo naredne godine u Turskoj. Strijelci Pavicic i 2x Pongracic.
Sramota da Uefa nije mogla sredit prijenos pa se mora tekstualno pratit.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Sve čestitke na pobjedi protiv Srba, mlađe kategorije stvarno dobro radi, evo izboren je opet plasman na SP u-20
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Tritolone je napisao/la:Pobjeda protiv Srbije 3:0 dovoljno da se izbori svjetsko prvenstvo naredne godine u Turskoj. Strijelci Pavicic i 2x Pongracic.
svaka cast nasim momcima na ovoj pobjedi,samo naprijed,nek je izboreno svjetsko to je vazno
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
i opet ćemo na svjetsko poslati drugi tim, jer je Dinamu,Hajduku i ostalim važnije da im igrač sjedi na klupi ili igra po 5 minuta u pretkolima LP i Europske lige nego da igraju za reprezentaciju na tamo nekakvom svjetskom prvenstvuRosas7 je napisao/la:Tritolone je napisao/la:Pobjeda protiv Srbije 3:0 dovoljno da se izbori svjetsko prvenstvo naredne godine u Turskoj. Strijelci Pavicic i 2x Pongracic.
svaka cast nasim momcima na ovoj pobjedi,samo naprijed,nek je izboreno svjetsko to je vazno
Mi zbog takvih stvari saljemo na EP mnogo slabiju ekipu,bi bar odete na SP.ajvardedo je napisao/la:i opet ćemo na svjetsko poslati drugi tim, jer je Dinamu,Hajduku i ostalim važnije da im igrač sjedi na klupi ili igra po 5 minuta u pretkolima LP i Europske lige nego da igraju za reprezentaciju na tamo nekakvom svjetskom prvenstvuRosas7 je napisao/la:Tritolone je napisao/la:Pobjeda protiv Srbije 3:0 dovoljno da se izbori svjetsko prvenstvo naredne godine u Turskoj. Strijelci Pavicic i 2x Pongracic.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
repka bi trebala biti ispred svega ,meni je nesvatiljivo da kovacic jedan nije isao na prvenstvo,nadam se da ce ici na sp
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Zašto bi išao, ne razumijem, nije duel dobio od kadeta.Rosas7 je napisao/la:repka bi trebala biti ispred svega ,meni je nesvatiljivo da kovacic jedan nije isao na prvenstvo,nadam se da ce ici na sp
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Slažem se sa ovim da Štimac ima gotovo kompletiranu momčad na svim pozicijama.dean_ je napisao/la:da,to je ipak najbitnije....šta da kažem...sljedeći izbornik(vjerojatno štimac) ima prilično popunjenu i dobro složenu momčad..nema se šta previše mijenjat..moža ubacit poneko osvježenje....stariji igrači nisu prestari i ulaze u najbolje godine....ovi mlađi igrači već imaju iskustva, a mogu i još napredovat u svojim klubovima(lovren,perisic,rakitić,vida itd)...nadam se da će ovo EP biti dobro za strinićevu igru i samopouzdanje..vidjeli smo da može dobro igrat i to protiv najjačih...
hrvatska jednostavno mora otići na SP u brazil...kao prvo ,propustili smo zadnje SP,a mundijal je još veći spektakl od eura..kao drugo, ova generacija bi za 2 godine trebala biti na vrhuncu
No, naš najveći problem je motiviranost. Usporedite igre na Euru protiv jedne Španjolske, Italije, pa i Irske sa onim protiv Gruzijaca, Grka? Zašto u kvalifikacijama nismo igrali kao na Euru? Ili recimo utakmica protiv Turaka u Istanbulu. Mi smo izgleda najbolji kad je najteže i kada gori pod guzicom. Naravno, to nije loše, no moramo naučiti igrati i naći motivaciju i za ove manje utakmice. Nije Hrvatska Španjolska ili Njemačka da može igrati sa pola gasa i razbijati protivnike. Ono što me raduje je činjenica da će sljedeće kvalifikacije biti jako zanimljive i da će svaki bod biti presudan. Pokazali smo bezbroj puta da smo u takvim situacijama najjači i da tada dajemo više od 100%.
Da se vratim sad na momčad.
Golmani: Pletikosa, Kelava, Subašić.
Sa Pletikosom nema problema, nadam se samo da će biti zdrav i da ćemo ga imati među vratnicama barem do Eura u Francuskoj. Šteta što nije našao angažman u nekom jačem klubu, no sve dok ovako igra u reprezentaciji radi mene može braniti i u Zadru. Kada se sjetim da je jedan Galinović branio u Panatinaikosu godinama, a Pletikosa brani u Rostovu ne znam šta da mislim. Od ostalih, kod Bilića je Subašić bio drugi golman, no Kelava je sigurno bolji od njega i mislim da će kod Igora imati on prednost. Žao mi je Lončarića, uništile su ga ozljede i nesportski način života, a svi stručnjaci i golmanske legende predviđale su mu veliku karijeru. Kao alternative (da se popuni zapisnik ako ne budemo imali na raspolaganju jednog od njih) imamo Blaževića (Hajduk), Krešića (PAOK), pa i Delača iako stagnira već neko vrijeme. Otišao je sada u Vitoriu Gimaraes, valjda će braniti.
Desni bekovi: Srna, Vrsaljko
Iako ga je Bilić znao koristiti i kao krilo, mislim da on najbolje igra kao bek. U Shakhtaru već godinama igra tu poziciju, a i u reprezentaciji u zadnje vrijeme puno bolje igra kada je nazad. Nekada poprilično antipatičan sa svojim stalnim gestikuliranjem prema sucu i prečestim simuliranjem, no bilo bi bezobrazno bilo šta mu zamjeriti. Asistencija Mandži protiv Iraca, dvije protiv Turaka u Istanbulu, Eduardu u preokretu protiv Izraelaca itd. Igrač kakvog bi i mnogo kompletnije reprezentacije od Hrvatske poželjele u svojim redovima. Kao alternativa tu je Vrsaljko, mlad i talentiran, no ponekad preagresivan i nepromišljen. Olakotna okolnost mu je ta što je još mlad (20 godina), no nadam se da će se popraviti u nekim segmentima igre i za par godina nasljediti Srnu na ovoj poziciji. Ipak, molim Boga da Srna bude zdrav barem ove kvalifikacije. Šime je još uvijek mentalno nestabilan iako ima utakmica u nogama, čak i Ligu Prvaka, no bojim se da bi izgorio na Marakani recimo i napravio neku glupost.
Lijevi bekovi: Strinić, Pamić (?)
Godinama najveća boljka hrvatske reprezentacije. Vjerovatno još od vremena Jarnija. No, Strinić je svim kritičarima začepio usta na Euru. Odigrao je odlično i bio sigurno ponajbolji naš pojedinac na turniru. Kao šlag na tortu došla je ta asistencija za Mandžukića protiv Talijana koja nas je ostavila u igri do samog kraja. Ono što bi ja volio više vidjeti u njegovoj igri je malo više drskosti i hrabrosti. Podsjeća me na Kopljara (hrvatski rukometaš). Valjda će proraditi kao i on i skupiti napokon muda. Vidi se da može i da zna kada hoće. Nije nikakav Roberto Carlos, ali sigurno zahvalan i dobar igrač. Na ovoj poziciji Bilić je osim Ivana pokušavao i sa Ćorlukom (pokazao se odličnim u Istanbulu), Pranjićem (ne tako dobro u pojedinim utakmicama), čak i Vrsaljkom, Šimunićem... Pamić je par puta pozivan, no zbog poznatih stvari niti jednom još nije nastupio. Volio bih ga unatoč svemu vidjeti u reprezentaciji, da vidimo koliko može. Mislim da nemamo boljeg klasičnog lijevog beka od njega, osim Strinića. Možda u budućnosti nešto bude od Pivarića. Nadam se samo da Štimac neće po Mamićevom nalogu pokušavati nešto sa Ibanezom.
Stoperi: Ćorluka, Lovren, Vida, Schildenfeld (Šimunić, Buljat, Pavlović, Kelić)
Pozicije gdje smo sasvim dobro popunjeni. Lider obrane, Ćorluka, napokon će moći kod Slavena u Rusiji igrati na sebi najdražoj poziciji - onoj stopera. Osim njega koji ima zacimentirano mjesto u prvih XI, kraj njega kao najizglednijeg vidim Lovrena. Standardan već dvije i pol godine u Lyonu, znao je napraviti kiks, no u zadnje vrijeme je postao puno sigurniji. Čak se spominje i nekakav odlazak u Milan, no mislim da od toga za sada nema ništa. Tu su osim njih još i Schifo, te Vida. Prvi je sve iznenadio na Euru. Znao je kiksati u reprezentaciji, pa i prečesto. Većina navijača je bila skeptična oko njega, da ne koristim neku težu riječ. No, svima je (nešto slično kao Strinić) začepio usta i pokazao da na njega možemo računati u budućnosti. Iskreno sam za Vidu mislio, dok je igrao za Osijek, da može postati svjetska klasa. Igrao je odlično, bio je pravi lider, igrao sve pozicije u obrani, sa 19 godina postao kapetan, predviđala mu se sjajna budućnost. No, onda je došao transfer u Leverkusen gdje je igrao samo u Europi, dok je u Bundesligi odigrao svega jednu ili dvije utakmice. To je ono najgore što se može dogoditi za mladog nogometaša. Sreća pa je zbrojio dva i dva i nakon te jedne sezone potpisao za Dinamo. U Dinamu ne igra loše, ali sa 23 sam mislio da će postati puno bolji nego što trenutno je. Ponekad pravi nepromišljene poteze i prelako ispada i protiv slabijih ekipa. Što se ostalih tiče, kao mlade nade tu su Pavlović i Kelić, kojima se vjerovatno neće dati prilika u ovim kvalifikacijama, no nadam se da će se isprobati barem u nekoj prijateljskoj. Buljat je tu kao neka opcija ako se rezerva rezerve ozljedi, a Šimunić će se vjerovatno oprostiti od reprezentacije.
Zadnji vezni: Vukojević, Dujmović (Ademi)
Iako je gotovo cijele kvalifikacije Dujmović dobivao prednost, na Euru se Slaven opredijelio za Vukojevića i nije pogriješio. Tehnički je limitiran, no to (djelomično) nadoknađuje borbenošću i trkom. Dujmović mi je uvijek bio draži, ima pregled igre, pas i dugu loptu kakvu rijetki zadnji vezni imaju, no nije bulldog i ne razbija protivničke napade kako se od jednog zadnjeg veznog igrača očekuje. Mislim da će Vukojević imati prednost kod Štimca, a kao novog igrača za ovu poziciju vidim Ademija. Odličan, mlad, pun snage... istini za volju, tehnički bliži Vuku nego Dujmoviću, no puno moderniji igrač. Šteta zbog loma noge, to ga je sigurno dosta usporilo u razvoju. Onu utakmicu protiv Villareala teško da ću zaboraviti.
Desni vezni: Iličević, Rakitić, Srna (Tomečak)
Još jedna pozicija koju smo krpili u zadnje vrijeme. Na Euru je Ivo možda trebao biti i prvi pick za ovu poziciju, no došla je ta nesretna ozljeda i na kraju se Slaven odlučio za Rakitića. Ponovno nije pogriješio. Iličević mi se sviđa, nešto novo u našoj reprezentaciji, nizak, brz na nogama, sjajna tehnika i dribling. Rakitić, klasični centralni veznjak, no spletom okolnosti tu poziciju najmanje igra. Nema brzinu, no zato ima sve ostalo. Na Euru ispunio sva očekivanja, šteta zbog onog nesretnog udarca glavom kojeg je realno trebao zabiti. Srna također može odigrati ovu poziciju, no napisao sam već, mislim da je bolji nazad i volio bih ga gledati na beku. Eh, sad će se mnogi možda nasmijati ili rigati vatru, no mislim da bi trebali ozbiljno računati na Tomečaka, barem na nekom proširenom spisku, a njemu savjetujem (ako ovo čita
Lijevi vezni: Perišić, Kranjčar, Pranjić
Pozicija koja je, slobodno mogu reći, odlično popunjena. Perišić mislim prvi pick. Momak ima sve, pravi moderni igrač. Ono što mu mnogi zamjeraju u Dortmundu je igra u defenzivi, no u reprezentaciji to nisam primjetio. Pranjić, po meni jedan od najpodcijenjijih naših igrača. Uvijek je bio dežurni krivac za sve, nebitno što je uvijek (i u reprezentaciji i u klubu) igrao neprirodne pozicije i krpio rupe kada god je zatrebalo. Znati zadržati loptu, zna probiti stranu, ubacuje se u sredinu, za mene odličan igrač. Prelaskom u Sporting nadam se da će početi igrati na prirodnoj poziciji i biti od pomoći reprezentaciji. Kranjčar, eh, šta reći. Zna sve sa loptom, no prespor za današnji nogomet. Osobno mi je jedan od dražih nogometaša, no treba realno sagledati stvari. Perišić, pa i Pranjić su za mene bolje opcije od njega. Valjda će sada odlaskom u Ukrajinu početi igrati.
Centralni vezni: Modrić, Rakitić, Badelj (Kovačić)
O Rakitiću sam već pisao, o Modriću ni ne moram. Kao treća opcija tu je Badelj. Tehnički besprijekoran, ima vrlo dobar udarac, a hendikep mu je zasigurno manjak brzine i eksplozivnosti. Spominje se zadnjih dana njegov prelazak u Budesligu. Mislim da bi za njega to bilo odlično. Treba mu novi klub, novi izazov, stepenica više u njegovoj karijeri. On je HNL prekucao i tu samo može stagnirati, a vidi se i po njegovim igrama za Dinamo zadnjih dosta vremena da je zasićen i da ne daje 100%. Kovačić je već opjevan bezbroj puta, nekima možda premlad (18 godina), ali za mene kvalitetan igrač nikako ne može biti premlad za reprezentaciju. Naravno, nitko ne očekuje da bude nosilac reprezentacije, ali sigurno da bi mogao biti na spisku i dobivati polako minute.
Napadači: Mandžukić, Jelavić, Eduardo (Olić, Kalinić, Petrić, Vukušić, Klasnić)
Super Mario.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
-
felix123
- Kontakt:
Bravo @limenka ,odlican presjek reprezentacije ,svaka cast 
Hvala, volio bih da i drugi odvoje koju minutu i napišu svoje viđenje situacije.felix123 je napisao/la:Bravo @limenka ,odlican presjek reprezentacije ,svaka cast
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
majke ti,šta se ima pisat nakon ovog tvog postalimenka je napisao/la:Hvala, volio bih da i drugi odvoje koju minutu i napišu svoje viđenje situacije.felix123 je napisao/la:Bravo @limenka ,odlican presjek reprezentacije ,svaka cast
sve si reko...kao što sam i ja prije napisao...možemo se samo nadat će ovi mlađi igrači još napredovat,jer imaju potencijala,a mnogi od njh već igraju u dobrim klubovima i ligama..neki se moraju prodati(tu mislim na ove dinamovce)...
nije mi drago što su ćorluka i kranjčar otišli na istok,ali ajde,bar će igrat....
što se tiče napada,naravno da će se najviše pratit mandjo i jelavic...
kao što si napisao,najvažnija će biti motiviranost...nadam se da će ih štimac znati pripremit i da neće nešto zajebat sa svojim eksperimentima...ali mislim da su igrači svjesni težine ove grupe i znaju da će morat dobro zapet...pozitivno je što su sljedeći protivnici ipak malo otvorenije ekipe od ovih iz zadnjih kvalifikacija..tada je i nama lakše igrat
Vidim da nitko nije komentirao Štimčev popis za Švicarsku (Poljud, 15.08.), pa ću ja probiti led. Od onih koji su bili u reprezentaciji nema Kelave, Vrsaljka, Šimunića, Dujmovića i Kalinića. Pozvani su Knežević, Maloča, Kovačić i Vukušić.
Ne znam čemu prednost Subašiću u odnosu na Kelavu. Da se razumijemo, Kelava je limitiran golman, ne shvaćam kako čovjek koji trenira cijeli život (nebitno što je golman) ne zna ispucati normalno loptu ili je samo iskontrolirati kad mu je suigrač ne vrati u noge. Kao da ima dvije lopate umjesto nogu. No, i takav je bolji od Subašića kojemu je vrh propali Monaco. Vrsaljko nije pozvan zbog evidentnog pada forme. Sa tim potezom se slažem u potpunosti. Dujmović je izgleda svoje odigrao u reprezentaciji. Po meni dobar igrač, barem što se reprezentacije tiče. Sigurno da je bio pojačanje u ovih zadnjih par godina. Mogao bi on još pomoći reprezentaciji, pogotovo ako bude ozljeda (a znamo da će biti, ipak je Hrvatska u pitanju). Za Šimunića smo znali da odlazi. Jedan od najvećih od samostalnosti, ne vidim način na koji bi mu se mogli zahvaliti na svemu što je učinio za reprezentaciju. Njegovo vrijeme je prošlo i normalno je da ga se više ne poziva. Ono što me je začudilo (možda i šokiralo) su pozivi Maloči i Kneževiću. Niti jedan, niti drugi nemaju apsolutno ništa raditi u reprezentaciji. Ajde Knežević još i donekle zbog iskustva i igranja u Serie A može proći kao neka rezerva rezervi (Jurica Buljat), ali Maloča - ne, hvala. Valjda će i on biti samo igrač za popuniti zapisnik, inače nam se gadno piše. Mislim da će on otpasti čim se vrati Lovren. Izgleda da je on samo zamjena za Juricu koji ovaj put nije pozvan da skuplja lopte na treningu. Ovo sa Kovačićem i Vukušićem pozdravljam i nadam se da će obojica dobiti minutažu već protiv Švicaraca. To su možda i dva najbolja naša mlada igrača koji će biti tu sljedećih najmanje 15 godina.
Ne znam čemu prednost Subašiću u odnosu na Kelavu. Da se razumijemo, Kelava je limitiran golman, ne shvaćam kako čovjek koji trenira cijeli život (nebitno što je golman) ne zna ispucati normalno loptu ili je samo iskontrolirati kad mu je suigrač ne vrati u noge. Kao da ima dvije lopate umjesto nogu. No, i takav je bolji od Subašića kojemu je vrh propali Monaco. Vrsaljko nije pozvan zbog evidentnog pada forme. Sa tim potezom se slažem u potpunosti. Dujmović je izgleda svoje odigrao u reprezentaciji. Po meni dobar igrač, barem što se reprezentacije tiče. Sigurno da je bio pojačanje u ovih zadnjih par godina. Mogao bi on još pomoći reprezentaciji, pogotovo ako bude ozljeda (a znamo da će biti, ipak je Hrvatska u pitanju). Za Šimunića smo znali da odlazi. Jedan od najvećih od samostalnosti, ne vidim način na koji bi mu se mogli zahvaliti na svemu što je učinio za reprezentaciju. Njegovo vrijeme je prošlo i normalno je da ga se više ne poziva. Ono što me je začudilo (možda i šokiralo) su pozivi Maloči i Kneževiću. Niti jedan, niti drugi nemaju apsolutno ništa raditi u reprezentaciji. Ajde Knežević još i donekle zbog iskustva i igranja u Serie A može proći kao neka rezerva rezervi (Jurica Buljat), ali Maloča - ne, hvala. Valjda će i on biti samo igrač za popuniti zapisnik, inače nam se gadno piše. Mislim da će on otpasti čim se vrati Lovren. Izgleda da je on samo zamjena za Juricu koji ovaj put nije pozvan da skuplja lopte na treningu. Ovo sa Kovačićem i Vukušićem pozdravljam i nadam se da će obojica dobiti minutažu već protiv Švicaraca. To su možda i dva najbolja naša mlada igrača koji će biti tu sljedećih najmanje 15 godina.
upravu si,kelava je trebao biti ispred subasica sigurnolimenka je napisao/la:Vidim da nitko nije komentirao Štimčev popis za Švicarsku (Poljud, 15.08.), pa ću ja probiti led. Od onih koji su bili u reprezentaciji nema Kelave, Vrsaljka, Šimunića, Dujmovića i Kalinića. Pozvani su Knežević, Maloča, Kovačić i Vukušić.
a sta ce mu maloca,samo mi to nije jasno,obicni kloc
aje kezevic moze pomoci ima iskustva i nije los,po meni bolji trenutno od simunica
ostalo manje vise ocekivano
Na Fifinoj rang ljestvici i dalje smo deveti. Ispred nas su samo Španjolska, Njemačka, Engleska, Urugvaj, Portugal, Italija, Argentiana i Nizozemska. TOP 10 zatvaraju Danci.
Od protivnika u sljedećim kvalifikacijama najbolje stoje Srbi (35.), pa Wales (37.), Škotska (46.), Belgija (53.) i Makedonija (102.).
Od protivnika u sljedećim kvalifikacijama najbolje stoje Srbi (35.), pa Wales (37.), Škotska (46.), Belgija (53.) i Makedonija (102.).
limenka je napisao/la:Na Fifinoj rang ljestvici i dalje smo deveti. Ispred nas su samo Španjolska, Njemačka, Engleska, Urugvaj, Portugal, Italija, Argentiana i Nizozemska. TOP 10 zatvaraju Danci.
I DALJE U VRHU
Sutra debi Igora Štimca na klupi reprezentacije pred domaćom publikom na Poljudu. Protivnik uvijek neugodna Švicarska sa kojom smo do sada igrali tek jednom i to na onom nesretnom Euru u Portugalu kada smo odigrali nepopularnih 0:0. Čim je došao Igor je napravio par promjena u reprezentaciji. Tako na popisu više nema Kelave (zvao je dva golmana, a i on prednost daje Subašiću), Šimunića (vjerovatno je završio sa reprezentacijom), Vrsaljka (nije zadovoljan njegovom trenutnom formom), Buljata (prednost je dobio Maloča), Dujmovića (od defenzivnih veznjaka zvao je samo Vukojevića, a poziv je dobio i Kovačić koji je ipak ofenzivniji), te Kalinića (prednost je dobio Olić). Tu je još i Vukušić koji je napokon dobio priliku. Zbog ozljede ponovno nema Lovrena. Umjesto njega poziv je dobio Knežević, no vjerovatno sada i sumnjam ikad više.
Prvih XI sumnjam da će nešto bitnije mijenjati, vjerovatno će to biti: Plete, Srna, Schifo, Charlie, Strinić, Oggy, Luka, Raketa, Periša, Mandžo i Jelavić. Eventualno bi tu mogli uskočiti Kranjčar, Pranjić ili Olić. A i pitanje je koliko će Luka igrati s obzirom na situaciju u Tottenhamu (trenira odvojeno od momčad), tako da je moguće da i Pranjić igra njegovu poziciju, eventualno Rakitić ili Badelj.
Na Hitzfeldovom popisu za ovu utakmicu su sljedeći igrači: Benaglio (Wolfsburg), Wolfli (Young Boys), Lichtsteiner i Ziegler (Juventus), Djourou (Arsenal), von Bergen (Genoa), Affolter (Werder), Rodriguez (Wolfsburg), Barnetta (Schalke), Inler, Behrami i Džemaili (Napoli), Fernandes (Sporting), Shaqiri (Bayern), Stocker (Basel), Xhaka (Borussia M.), Mehmedi (Dynamo K.), Emeghara (Lorient) i naš nesuđeni Mario Gavranović iz Zuricha. Na popisu nema Senderosa (ozljeda), Degena, Schweglera, Derdiyoka...
U kvalifikacijama za Euro 2012 Švicarci su bili tek treći u skupini sa Englezima, Crnogorcima, Velšanima i Bugarima. Presudni su bili porazi u gostima od Crnogoraca sa 0:1, te Velšana 0:2.
Po transfermarktu hrvatska reprezentacija vrijedi 170 milijuna eura, dok Švicarci vrijede 125 milijuna eura. Najskuplji Švicarci su Inler (16 mil.), Lichtsteiner (14.5 mil.) i Shaqiri (12.5 mil.), dok su kod naših to Modrić (46 mil.), Mandžukić (14 mil.) i Srna (12 mil.).
Prvih XI sumnjam da će nešto bitnije mijenjati, vjerovatno će to biti: Plete, Srna, Schifo, Charlie, Strinić, Oggy, Luka, Raketa, Periša, Mandžo i Jelavić. Eventualno bi tu mogli uskočiti Kranjčar, Pranjić ili Olić. A i pitanje je koliko će Luka igrati s obzirom na situaciju u Tottenhamu (trenira odvojeno od momčad), tako da je moguće da i Pranjić igra njegovu poziciju, eventualno Rakitić ili Badelj.
Na Hitzfeldovom popisu za ovu utakmicu su sljedeći igrači: Benaglio (Wolfsburg), Wolfli (Young Boys), Lichtsteiner i Ziegler (Juventus), Djourou (Arsenal), von Bergen (Genoa), Affolter (Werder), Rodriguez (Wolfsburg), Barnetta (Schalke), Inler, Behrami i Džemaili (Napoli), Fernandes (Sporting), Shaqiri (Bayern), Stocker (Basel), Xhaka (Borussia M.), Mehmedi (Dynamo K.), Emeghara (Lorient) i naš nesuđeni Mario Gavranović iz Zuricha. Na popisu nema Senderosa (ozljeda), Degena, Schweglera, Derdiyoka...
U kvalifikacijama za Euro 2012 Švicarci su bili tek treći u skupini sa Englezima, Crnogorcima, Velšanima i Bugarima. Presudni su bili porazi u gostima od Crnogoraca sa 0:1, te Velšana 0:2.
Po transfermarktu hrvatska reprezentacija vrijedi 170 milijuna eura, dok Švicarci vrijede 125 milijuna eura. Najskuplji Švicarci su Inler (16 mil.), Lichtsteiner (14.5 mil.) i Shaqiri (12.5 mil.), dok su kod naših to Modrić (46 mil.), Mandžukić (14 mil.) i Srna (12 mil.).
E jest mi drago što je došlo malo ljudi..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ako se po jutru dan poznaje onda nas čekaju velicanstveni rezultati u sticinom mandatu. Idući izbornik Zoran Mamić oleeee
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Tiki-taka 
4 komada
sta je najgore mogli smo primit jos najmanje toliko. Dobro smo iskopirali Spanjolsku, skoro pa isto.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.