Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

grgr
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la grgr » 17 apr 2012, 13:37

Ma kazem ovom sto kaze da jedan reprezentativac na probi u 2 ligi , svejedno bolje od hsvog drugog tima i sta ja znam . Super bi bilo kad bi zaigrao mislim da bi kroz 2 - 3 godine sigurno igrao u nekom vecem klubu ...

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 17 apr 2012, 13:51

grgr je napisao/la:Ma kazem ovom sto kaze da jedan reprezentativac na probi u 2 ligi , svejedno bolje od hsvog drugog tima i sta ja znam . Super bi bilo kad bi zaigrao mislim da bi kroz 2 - 3 godine sigurno igrao u nekom vecem klubu ...
naravno da bi bilo super za njega... napredak je to znacajan... iz lige 4 u ligu 2... samo naglasak je na 'probi'..
A reprezentativac pa na probu u ligu 2... to bas i nije pohvala za reprezentaciju...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 17 apr 2012, 13:52

Principatus je napisao/la:Neko je uklonuo inostrani izvor/link clanka iz mog posta :?:
Stavi ga u "Code" admini obicno nevole "zive" linkove.
grgr je napisao/la:Taj reprezentativac ima 19 godina i bolje mu je da igra u cvajti nego u 3 gdje vec igraju HSV (am) ....
Ma znam , ali koje ponizavanje nasih igraca :x
Mamu im nek puste samo utakmicu protiv Mexika sta ce im proba... :x
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 17 apr 2012, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 apr 2012, 13:56

Bilo bi veoma dobro za Besica da igra za Dynamo Dresden. Barem ce otici iz ekipe gdje je trebao biti vreca za iskaljivanje bijesa, siguran sam da bi ovdje mogao igrati u prvom timu konstantno. On posjeduje kvalitet i sada mu samo treba prostora da se dokaze. U Dynamu je i Subasic pa ce mu biti lakse da se prilagodi ekipi i uklopi sa saigracima. Sinoc sam gledao Dynamo protiv Fortune i mogu reci da imaju solidnu ekipu i da uz jos malo truda mogu u Bundesligu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 apr 2012, 16:37

Talenat je ocigledan ali su i bubice u glavi ocigledne, doduse za njegov period je to i karakteristicno.
Dynamo je koliko toliko povoljan klub, nece imati problem adaptacije ako mu uopste ona treba, vjerovatno ce imati zagarantovano mjesto a to samo moze znaciti napredak.

Bitno je da igra a kad tad ce njegov kvalitet isplivati na povrsinu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 apr 2012, 20:47

Omerbavarac je napisao/la:Talenat je ocigledan ali su i bubice u glavi ocigledne, doduse za njegov period je to i karakteristicno.
Dynamo je koliko toliko povoljan klub, nece imati problem adaptacije ako mu uopste ona treba, vjerovatno ce imati zagarantovano mjesto a to samo moze znaciti napredak.

Bitno je da igra a kad tad ce njegov kvalitet isplivati na povrsinu.
Yebiga Omere,ekipa ti igra ko ona stvar,a ti fakticki i ne igras u toj ekipi.
i onda ti dodje **** od trenera Fink i svali na tebe krivicu koja u stvari uopste nije tvoja.Kakve bubice.
Dobro ga nije zavaljao stosom.
Sto se tice 300 hiljada eura nek pogleda tekmu protiv Mexica pa onda nastavi kenjati kako je 300 tazuenki puno za njega.Mali je ubjedljivo imao najbolje rezultate na pripremama,jos dok ona budala Fink nije ni dosao.Ali valja zrtvu naci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

slatki
Kontakt:

Post Postao/la slatki » 25 apr 2012, 20:27

Besic se vratio u HSV i danas odigrao drugo poluvrijeme u prijateljskoj tekmi.HSV dobio sa 4:1,malo mi cudno da gaje Fink ponovo uvrstio u tim. ;)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 apr 2012, 16:53

Super da mali igra , ovo ce nam biti najvazniji igrac repke (uz Begovica) narednih godina ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 apr 2012, 19:32

slatki je napisao/la:Besic se vratio u HSV i danas odigrao drugo poluvrijeme u prijateljskoj tekmi.HSV dobio sa 4:1,malo mi cudno da gaje Fink ponovo uvrstio u tim. ;)
Na kojoj poziciji je odigrao? Hvala.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 16 maj 2012, 12:37

Prijateljska utakmica : HSV - Lüneburger SK 6:1

HSV: Neuhaus (46. Dehmelt) – Besic, Bruma (56. Bergmann), Mancienne (56. Sternberg), Aogo (56. Langer) – Steinmann – Sala, Tesche – Son, Berg (56. Farrona-Pulido), Jansen (56. Norgaard)

Mume odigrao cijelu utakmicu , koliko vidim na desnom beku . :)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 jul 2012, 17:49

Besic je na pripremama sa HSV i cak igra u utakmicama (nisam gledao), naprimjer poluvrijeme protiv TSV Rosenheima. Sve lici na to, da ce ostati u HSV, pa cak mozda i u ovoj sezoni dobiti sansu da ponovo zaigra.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 jul 2012, 17:53

Principatus je napisao/la:Besic je na pripremama sa HSV i cak igra u utakmicama (nisam gledao). Sve lici na to, da ce ostati u HSV, pa cak mozda i u ovoj sezoni dobiti sansu da ponovo zaigra.
Fink je prije par dana u interviju izjavio da mu se ne svidja sto pojedini igraci nemaju hrabrosti i navo primjer da mu je na posljednjem treningu prosle sezone jedan igrac stidljivo prisao i pitao ga da mu pruzi novu priliku. Mozda je u pitanju Besic. Prema pisanju medija ne nalazi se na listi igraca koji su dobili zeleno svijetlo da mogu napustiti klub.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 10 jul 2012, 00:20

amerosm je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Besic je na pripremama sa HSV i cak igra u utakmicama (nisam gledao). Sve lici na to, da ce ostati u HSV, pa cak mozda i u ovoj sezoni dobiti sansu da ponovo zaigra.
Fink je prije par dana u interviju izjavio da mu se ne svidja sto pojedini igraci nemaju hrabrosti i navo primjer da mu je na posljednjem treningu prosle sezone jedan igrac stidljivo prisao i pitao ga da mu pruzi novu priliku. Mozda je u pitanju Besic. Prema pisanju medija ne nalazi se na listi igraca koji su dobili zeleno svijetlo da mogu napustiti klub.
Ako bi mogo se izborit za prvu postavu mozda bi dobro bilo da ostane ali ako bude opet grijo klupu i tribinu onda bolje otici i u neki manji klub da bi igro i steko iskustvo. Zna li neko koliko mu je jos ugovor?

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 10 jul 2012, 00:23

Contract until: 30.06.2013
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 10 jul 2012, 00:42

Evolution87 je napisao/la:Contract until: 30.06.2013
Hvala znaci jos godinu dana onda ne mogu ni neku paru uzet bas za njega a jos je mlad i perspektivan trebali bi mu dat sansu. Nebi jedino volio da ode u Rusiju ili bivse te SSSR zemlje.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 jul 2012, 00:46

Sumnjam da bi on isao u neke druge lige. Ili ce ostati u HSV ili mozda traziti mjesto u nekom drugoligasu. Muhamed mora shvatiti, da ce ga samo rad i jedno rezonovano kao i kriticno misljenje o svojim sposobnostima dovesti dalje u zivotu. Da ima nevjerovatan potencijal, to je pokazao protiv Mexika u jednoj izuzetno jakoj utakmici.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jul 2012, 10:33

Principatus je napisao/la:Sumnjam da bi on isao u neke druge lige. Ili ce ostati u HSV ili mozda traziti mjesto u nekom drugoligasu. Muhamed mora shvatiti, da ce ga samo rad i jedno rezonovano kao i kriticno misljenje o svojim sposobnostima dovesti dalje u zivotu. Da ima nevjerovatan potencijal, to je pokazao protiv Mexika u jednoj izuzetno jakoj utakmici.
Prvo se HSV mora rijesiti gnoja iz glavnih direktorskih fotelja kao i Finka.Koji je u biti diletant za jedan klub kao HSV.
Besicu je dodijalo ostrenje qite na njemu i kad je kriv i kad nije.Da je Svabo i da igra u U-21 Svabskoj repci ti bi ''problemi''nestali za casak.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 10 jul 2012, 12:26

Polo je napisao/la:
Hvala znaci jos godinu dana onda ne mogu ni neku paru uzet bas za njega a jos je mlad i perspektivan trebali bi mu dat sansu. Nebi jedino volio da ode u Rusiju ili bivse te SSSR zemlje.
zašto ne? Shakhtar,Dinamo Kiev, CSKA, Zenit,Lokomotiv, Dinamo Moskva, Spartak Moskva, to su sve klubovi u rangu ili čak i jači od HSV-a koji uz prvenstvo redovno igraju i europske utakmice. ako bi tamo igrao redovno, ja ne bih imao ništa protiv.ruska liga nije jaka kao Bundesliga,ali je opet bolje redovno igrati u slabijoj ligi nego sjediti na klupi u jacoj

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 10 jul 2012, 14:18

maximusdecimus je napisao/la:
Polo je napisao/la:
zašto ne? Shakhtar,Dinamo Kiev, CSKA, Zenit,Lokomotiv, Dinamo Moskva, Spartak Moskva, to su sve klubovi u rangu ili čak i jači od HSV-a koji uz prvenstvo redovno igraju i europske utakmice. ako bi tamo igrao redovno, ja ne bih imao ništa protiv.ruska liga nije jaka kao Bundesliga,ali je opet bolje redovno igrati u slabijoj ligi nego sjediti na klupi u jacoj
Zadnja recenica ti je na mjestu, ali ipak Ruska liga i ako ti klubovi igraju u Evropi svake godine nivo je tamo losiji, bundesliga je bolje rjesenje pa i uneki manji klub u bundesligi koji neigra u Evropi nego u Rusiji a i svi ovi navedeni klubovi imaju i previse igraca tako da ni tamo nema neke sigurnosti da igra standardno.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 jul 2012, 20:12

Polo je napisao/la:
Bešić nije u poziciji da bira.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Kajkutenjoyer, nebeskasila, Progres, zikerrz21 i 87 gostiju.