Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
u nastavu je rekao ako stigne ponuda od 30 milliona da će sjesti sa Jovetić i popričati.. 

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Koliko ja znam toliko iznosi otkupna klauzula za Jovetića, ali može se to odraditi za par miliona manje, Fiorentina ga sigurno ne može prodati za veću svotu.
Lafo Chelsea zainteresovana za Krasića. Daj Bože da je ovo istina.
Lafo Chelsea zainteresovana za Krasića. Daj Bože da je ovo istina.

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- IlPrincipino
- Kontakt:
Prema pisanju Tuttosporta, sutra bi se na Juventus Areni u 11:45 trebalo održati predstavljanje novih dresova(domaćih i gostujućih) za novu sezonu...
La Stampa - Jovetić rekao Fiorentini da želi da ide ovog ljeta iz kluba
Tuttosport: Zbogom Fiorentina, Jovetić ide u Juventus
La Stampa: Pregovori izmedju Juventusa i Galatasaraya za Mela idu po planu. Marotta želi devet milliona.
Corsport: Peluso se vratio u pol poziciji za novog Juventusovog lijevog beka
Za Eliu ćemo dobiti 5,5 milliona plus bonusi..sa tim bonusima odšteta bi mogla doći do sedam milliona...
Gazzetta: PSG - Verratti još nije gotov. Juventus bi mogao ponovo biti u igri nakon što je Bouy promijenio svoje mišljenje o odlasku u Pescaru u suvlasništvo.
Desili su se preliminarni kontakti izmedju Juventus i Fiorentine za Steva Jovetića. Marotta i Prade su razgovarali telefom o Stevanu. Fiorentina želi 30 milliona eura, a Juventus planira ubaciti par igrača u ponudu.
La Stampa - Jovetić rekao Fiorentini da želi da ide ovog ljeta iz kluba
Tuttosport: Zbogom Fiorentina, Jovetić ide u Juventus
La Stampa: Pregovori izmedju Juventusa i Galatasaraya za Mela idu po planu. Marotta želi devet milliona.
Corsport: Peluso se vratio u pol poziciji za novog Juventusovog lijevog beka
Za Eliu ćemo dobiti 5,5 milliona plus bonusi..sa tim bonusima odšteta bi mogla doći do sedam milliona...
Gazzetta: PSG - Verratti još nije gotov. Juventus bi mogao ponovo biti u igri nakon što je Bouy promijenio svoje mišljenje o odlasku u Pescaru u suvlasništvo.
Desili su se preliminarni kontakti izmedju Juventus i Fiorentine za Steva Jovetića. Marotta i Prade su razgovarali telefom o Stevanu. Fiorentina želi 30 milliona eura, a Juventus planira ubaciti par igrača u ponudu.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Nego sta bi sa Dzekom. znam da je Juve bio zainteresovan pa se to nesto stisa, Citam Milan pristao da plati City-u za dzeku oko 20-ak Miliona koliko su trazili, pa da vidim imal od toga sta, jel istina il ne. ako jes da idem skocit s munare heh. pozz
Some of us only see in red and black Forza Milan
- IlPrincipino
- Kontakt:
Juve je u potrazi za napadačem..sigurno se i on uzeo na razmatranje...ali vjerujem da su Juventusu neki drugi igrači prioriter..ako ne dodju oni možda se odluče za Džeku... 

ma znam da je i RVP bio na vasoj listi zelja. ali izgleda da ce produziti ugovor sa ARS. reko da se sad necete okrenuti dzeki, ne bi valjalo, imate vise para od nas hehe 

Some of us only see in red and black Forza Milan
NAJVEĆI se vratio sa odmora i počeo sa samostalnim treninzima.
IL FENOMENO VERO

IL FENOMENO VERO

ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Sad je i zvanično, Elia je novi igrač Werdera. Hvala Eliji, ispao je fer i bez problema napustio klub jer je željan igre, a ne para.
Skeptičan sam oko ovih naslova iz Tuttosporta, iako su proJuve orjentisani. Bezveze stavljaju pritisak na Marottu.
Nervira me što se i danas spominje Pazzini. Šta će nam on kojeg vraga!? Pa gori je od Borriella.
Skeptičan sam oko ovih naslova iz Tuttosporta, iako su proJuve orjentisani. Bezveze stavljaju pritisak na Marottu.
Nervira me što se i danas spominje Pazzini. Šta će nam on kojeg vraga!? Pa gori je od Borriella.

Željezničar ale!
Nije Pazzini loš igrač, ali ipak trebamo imati jače prioritete. Pazzo-Pazzo gol je dobra rezervna varijanta.
Imal ko link sa predstavljanja dresova?

Imal ko link sa predstavljanja dresova?
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- IlPrincipino
- Kontakt:
sutra je predstavljanje...
vjerovatno će biti neki link...

vjerovatno će biti neki link...

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Dovođenje Pazzinija znači i odlazak Matrija ili Quagliarelle, a s tim ništa ne bi dobili. Prvo što ovaj prvi nije bolji od ove dvojice, a drugo što ovu dvojicu nikad ne bi prodali za pare koje želimo. Bezveze bi sami sebi zakomplikovali situaciju. 

Željezničar ale!
Ja sve kontam danas
Haj dobro.

Matrija ne treba dirat, Q može otić ako dođe dobra ponuda. Nama treba još jedna prima punta, jer osim Matrija, nemamo pravog CF.

Haj dobro.

Matrija ne treba dirat, Q može otić ako dođe dobra ponuda. Nama treba još jedna prima punta, jer osim Matrija, nemamo pravog CF.
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- IlPrincipino
- Kontakt:

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Goal.com - 13 miliona + Matri i Pazienza za Jovetića.
Vidjet ćemo je li Curva Nord ovaj put pogodio.
Danas je 75. rođendan velikom i neponovljivom Don Luciano Moggiju. Auguri, direttore!

Vidjet ćemo je li Curva Nord ovaj put pogodio.
Danas je 75. rođendan velikom i neponovljivom Don Luciano Moggiju. Auguri, direttore!

Željezničar ale!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Buon compleanno direttore!

realna ponuda.bilo bi dobro vidjeti JoJoa kod nas.Problem bi mogla biti plata Matrija. To je sinoć rekao i Prade.GaziHusrevbeg je napisao/la:Goal.com - 13 miliona + Matri i Pazienza za Jovetića.
Ej ljudi, nije me bilo jos od zadnje utakmice, hehe. Ali sam redovno pratio vijesti, traceve i tako to.
Greska bi bila pustit Giovinca, mislim da treba dat tih 50 miliona Napoliu za Cavanija, i da cemo tako s njima dvojicom i Mirkom imati najbolji napad na svijetu... Jos nesto, nevezano za ovo, je li neko zna editovat dresove za PES?

Greska bi bila pustit Giovinca, mislim da treba dat tih 50 miliona Napoliu za Cavanija, i da cemo tako s njima dvojicom i Mirkom imati najbolji napad na svijetu... Jos nesto, nevezano za ovo, je li neko zna editovat dresove za PES?

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne bih ja Matrija davao, radije Quagliarellu, jer onda ostajemo bez pravog CF.
RVP to nije i da ga dovedemo. Onda bi jos jednog spica trebali uzet, ne znam. Nisam ja za prodaju Matrija, ukoliko ne bude zamjena za njega, tj. ukoliko planiramo ostati samo na jednom pravom špicu, sve i da ga dovedemo.

RVP to nije i da ga dovedemo. Onda bi jos jednog spica trebali uzet, ne znam. Nisam ja za prodaju Matrija, ukoliko ne bude zamjena za njega, tj. ukoliko planiramo ostati samo na jednom pravom špicu, sve i da ga dovedemo.
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
[youtube][/youtube]
Ovdje šampioni započinju pripreme, mislim da je ovdje pripreme započela i ona generacija koja je igrala tri finala LP za redom, nadam se da će ova generacija to ponoviti
Ja mislim ukoliko bude dolazio Jovetić da ide Quagliarella, a da Matri ostaje, ali isto tako da neće doći napadač tipa RVP, Cavani, nego tipa Destro.
Ovdje šampioni započinju pripreme, mislim da je ovdje pripreme započela i ona generacija koja je igrala tri finala LP za redom, nadam se da će ova generacija to ponoviti

Ja mislim ukoliko bude dolazio Jovetić da ide Quagliarella, a da Matri ostaje, ali isto tako da neće doći napadač tipa RVP, Cavani, nego tipa Destro.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Gdje ste raja?
Vidim pišete mi puno o Giovincu, vi kao i ja znate da će ostati, nemojte me ljutiti, kakav Cavani i neke razmjene, ja jos nisam cuo veću glupost od te da mi damo boljeg igrača i 20M za lošijeg, to mi je nepojmljivo.
To će ostati samo na tuttosportu, od toga nema ništa.
Pazzini nikada u životu, kopija Matrija, s tim da je Matrix bolji, ovaj samo šetka po terenu, a ako Matri nema neki pas onda Pazzini....
Kažu Pogba potpisuje u roku od 48h.
[youtube][/youtube]

Vidim pišete mi puno o Giovincu, vi kao i ja znate da će ostati, nemojte me ljutiti, kakav Cavani i neke razmjene, ja jos nisam cuo veću glupost od te da mi damo boljeg igrača i 20M za lošijeg, to mi je nepojmljivo.

To će ostati samo na tuttosportu, od toga nema ništa.
Pazzini nikada u životu, kopija Matrija, s tim da je Matrix bolji, ovaj samo šetka po terenu, a ako Matri nema neki pas onda Pazzini....

Kažu Pogba potpisuje u roku od 48h.

[youtube][/youtube]
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Juve treba provjerenog napadaca iz seria a, pa bio to Jovetic ili Cavani, meni je svejedno. RvP je igrac svjetskog kalibra, ali je vec u kasnim 20-tim i sigurno da je bolja opcija neko mladji, neko na koga ovaj Juventus moze racunati duze vrijeme. S druge strane rizik bi bio dovesti igraca koji bi trebao vremena za prilagodjavanje na novu ligu...Robin van Persie, fine della telenovela. L'attaccante olandese dell'Arsenal sembra prossimo ormai alla firma di un nuovo contrtto con i Gunners, nonostante le smentite del caso provenienti anche dallo stesso club inglese.
Drago mi je sto ce produziti ugovor i tako zatvoriti mogucnost prelaska u Juventusa...

http://www.calciomercato.com/news/incre ... nal-973389" onclick="window.open(this.href);return false;
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.