Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Goal.com - 13 miliona + Matri i Pazienza za Jovetića.
Vidjet ćemo je li Curva Nord ovaj put pogodio.
Danas je 75. rođendan velikom i neponovljivom Don Luciano Moggiju. Auguri, direttore!

Vidjet ćemo je li Curva Nord ovaj put pogodio.
Danas je 75. rođendan velikom i neponovljivom Don Luciano Moggiju. Auguri, direttore!

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- IlPrincipino
- Kontakt:
Buon compleanno direttore!
realna ponuda.bilo bi dobro vidjeti JoJoa kod nas.Problem bi mogla biti plata Matrija. To je sinoć rekao i Prade.GaziHusrevbeg je napisao/la:Goal.com - 13 miliona + Matri i Pazienza za Jovetića.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Ej ljudi, nije me bilo jos od zadnje utakmice, hehe. Ali sam redovno pratio vijesti, traceve i tako to.
Greska bi bila pustit Giovinca, mislim da treba dat tih 50 miliona Napoliu za Cavanija, i da cemo tako s njima dvojicom i Mirkom imati najbolji napad na svijetu... Jos nesto, nevezano za ovo, je li neko zna editovat dresove za PES?
Greska bi bila pustit Giovinca, mislim da treba dat tih 50 miliona Napoliu za Cavanija, i da cemo tako s njima dvojicom i Mirkom imati najbolji napad na svijetu... Jos nesto, nevezano za ovo, je li neko zna editovat dresove za PES?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne bih ja Matrija davao, radije Quagliarellu, jer onda ostajemo bez pravog CF.
RVP to nije i da ga dovedemo. Onda bi jos jednog spica trebali uzet, ne znam. Nisam ja za prodaju Matrija, ukoliko ne bude zamjena za njega, tj. ukoliko planiramo ostati samo na jednom pravom špicu, sve i da ga dovedemo.
RVP to nije i da ga dovedemo. Onda bi jos jednog spica trebali uzet, ne znam. Nisam ja za prodaju Matrija, ukoliko ne bude zamjena za njega, tj. ukoliko planiramo ostati samo na jednom pravom špicu, sve i da ga dovedemo.
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
[youtube][/youtube]
Ovdje šampioni započinju pripreme, mislim da je ovdje pripreme započela i ona generacija koja je igrala tri finala LP za redom, nadam se da će ova generacija to ponoviti
Ja mislim ukoliko bude dolazio Jovetić da ide Quagliarella, a da Matri ostaje, ali isto tako da neće doći napadač tipa RVP, Cavani, nego tipa Destro.
Ovdje šampioni započinju pripreme, mislim da je ovdje pripreme započela i ona generacija koja je igrala tri finala LP za redom, nadam se da će ova generacija to ponoviti
Ja mislim ukoliko bude dolazio Jovetić da ide Quagliarella, a da Matri ostaje, ali isto tako da neće doći napadač tipa RVP, Cavani, nego tipa Destro.
Gdje ste raja?
Vidim pišete mi puno o Giovincu, vi kao i ja znate da će ostati, nemojte me ljutiti, kakav Cavani i neke razmjene, ja jos nisam cuo veću glupost od te da mi damo boljeg igrača i 20M za lošijeg, to mi je nepojmljivo.
To će ostati samo na tuttosportu, od toga nema ništa.
Pazzini nikada u životu, kopija Matrija, s tim da je Matrix bolji, ovaj samo šetka po terenu, a ako Matri nema neki pas onda Pazzini....
Kažu Pogba potpisuje u roku od 48h.
[youtube][/youtube]
Vidim pišete mi puno o Giovincu, vi kao i ja znate da će ostati, nemojte me ljutiti, kakav Cavani i neke razmjene, ja jos nisam cuo veću glupost od te da mi damo boljeg igrača i 20M za lošijeg, to mi je nepojmljivo.
To će ostati samo na tuttosportu, od toga nema ništa.
Pazzini nikada u životu, kopija Matrija, s tim da je Matrix bolji, ovaj samo šetka po terenu, a ako Matri nema neki pas onda Pazzini....
Kažu Pogba potpisuje u roku od 48h.
[youtube][/youtube]
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Juve treba provjerenog napadaca iz seria a, pa bio to Jovetic ili Cavani, meni je svejedno. RvP je igrac svjetskog kalibra, ali je vec u kasnim 20-tim i sigurno da je bolja opcija neko mladji, neko na koga ovaj Juventus moze racunati duze vrijeme. S druge strane rizik bi bio dovesti igraca koji bi trebao vremena za prilagodjavanje na novu ligu...Robin van Persie, fine della telenovela. L'attaccante olandese dell'Arsenal sembra prossimo ormai alla firma di un nuovo contrtto con i Gunners, nonostante le smentite del caso provenienti anche dallo stesso club inglese.
Drago mi je sto ce produziti ugovor i tako zatvoriti mogucnost prelaska u Juventusa...
http://www.calciomercato.com/news/incre ... nal-973389" onclick="window.open(this.href);return false;
The Old Lady is back on TOP...
- IlPrincipino
- Kontakt:
Di Marzio kaže da naši imaju sastanak sa agentom Palomba... 
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Viole će dovesti El Hamoduia kao zamjenu za Jovetića, zato i traže Matrija jer im treba klasični napadač. Pitanje je koliko smo mi spremni prodati Matrija, istina u posljednjih 10 kola Conte ga uopšte nije koristio, a možda ima u planu da ne igra sa klasičnim napadačem već sa seconda puntom kao najisturenijim igračem, slično igraju Španija i Barcelona.
Dakle, trio Jovetić-Vučinić-Giovinco u napadu. Ne treba zaboraviti da je u našoj najboljoj prošlosezonskoj utakmici protiv BBilana u Torinu Vučinić igrao svih 90 minuta centralnog napadača, dobro bi mu došla ta uloga. Ovo mi se itekako čini izvodljivim.
Dakle, trio Jovetić-Vučinić-Giovinco u napadu. Ne treba zaboraviti da je u našoj najboljoj prošlosezonskoj utakmici protiv BBilana u Torinu Vučinić igrao svih 90 minuta centralnog napadača, dobro bi mu došla ta uloga. Ovo mi se itekako čini izvodljivim.
Željezničar ale!
Ne razumijem , ladno se mogu napraviti 2. dobra tima od igraca koji su pristigli u obrani i na sredini terena , a u napadu jedva jedan dobar tandem da zabijaIlPrincipino je napisao/la:Di Marzio kaže da naši imaju sastanak sa agentom Palomba...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Palombo nije potreban, isto kao i Padoin kojeg treba nekom utrpati. Taman nek' to bude Fiorentina

- IlPrincipino
- Kontakt:
navodno je agent RVP-a Kees Vos imao sastanak sa Beppe Marottom i Paraticinem... 
- harebianconero
- Kontakt:
Samo se nadam da sljedeće sezone nećemo žaliti jer nam nije došao RVP.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- IlPrincipino
- Kontakt:
Di Marzio kaže da bi se Prince Desir-Gouano mogao pridružiti Eliji u Werderu...još nije sigurno da li se radi o posudbi ili nekom otkupu..nek ga i prodaju...za njega mi svejedno..kiksara žešća...a platili smo ga masno...
@Beze poptuno si u pravu, Jovetic bi nam dobro sjeo u napadu, moze igrati klasicnog napadaca, a i krilnog napadaca u slucaju povrede Giovinca i Vucinica,a komotno se moze rotirati sa Vucinicem. Kako kaze @Viking rizik je dovesti igraca tipa RVP, treba vremena da se igrac prilagodi, a ako uzmemo u obzir njegove godine ne znaci da imamo sigurnog napadaca za narednih 5 godina kao sto bi bio slucaj sa Joveticem.
Ne smijemo zaboraviti lijevog beka, ne znam kako cu gledati Chiellinija na toj poziciji kada budemo igrali 4-3-3.
Kakav je taj Peluso, jel bar ljevak?
Kakvo je stanje sa igracima koji su dosli na posudbe sa mogucnoscu otkupa ugovora. Je li iko otkupljen, ima li ikakvih zvanicnih informacija u vezi njih. Uglavnom mislim na Giacherinija i Estiggaribiu. Ako moze neko i da napise spisak svih onih koji su nam bili na posudbi, a imamo mogucnost da ih otkupimo i otprilike cijenu. Hvala
Ne smijemo zaboraviti lijevog beka, ne znam kako cu gledati Chiellinija na toj poziciji kada budemo igrali 4-3-3.
Kakav je taj Peluso, jel bar ljevak?
Kakvo je stanje sa igracima koji su dosli na posudbe sa mogucnoscu otkupa ugovora. Je li iko otkupljen, ima li ikakvih zvanicnih informacija u vezi njih. Uglavnom mislim na Giacherinija i Estiggaribiu. Ako moze neko i da napise spisak svih onih koji su nam bili na posudbi, a imamo mogucnost da ih otkupimo i otprilike cijenu. Hvala
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- IlPrincipino
- Kontakt:
Giaccherini je u potpunosti Juventusov igrač. Juventus će Ceseni kroz sljedeće dvije sezone platiti 4.25 miliona eura, a igrač je potpisao ugovor do 30. juna 2015. godine.
što se tiče Estigaribije ništa nije riješeno. Njegov agent je danas izjavio da je Esti vezan za Juventus i da želi da ostane. Rekao je da ga i River prati više od godine. Želi ga i klub koji će igrati i Ligu Prvaka iz Francuske a i zaintereovan je jedan jako kvalitetan tim iz Španije...
Borriellova posudba je gotova. imali smo opciju da ga otkupimo ali je nismo iskoristili.
Caceresa smo otkupili i on je sada naš igrač u potpunosti.

što se tiče Estigaribije ništa nije riješeno. Njegov agent je danas izjavio da je Esti vezan za Juventus i da želi da ostane. Rekao je da ga i River prati više od godine. Želi ga i klub koji će igrati i Ligu Prvaka iz Francuske a i zaintereovan je jedan jako kvalitetan tim iz Španije...
Borriellova posudba je gotova. imali smo opciju da ga otkupimo ali je nismo iskoristili.
Caceresa smo otkupili i on je sada naš igrač u potpunosti.
- IlPrincipino
- Kontakt:
mislim da se pričalo o pet milliona da mu je otkup ali naši žele da smanje tu cijenu..postoji mogućnost da ga dovedemo i na još jednu posudbu...to sve ako se odlučimo da nam treba... 
Valjda je dosta veznjaka, uzmimo u obzir da imamo velike potencijale iz Primavere, treba i njih istesati, a ova sezona je prava za njih, jer ce se igrati na tri fronta.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.