Sinoc je igrao za Split...dobar je jos uvijek ima hljeba u njemubambur je napisao/la:@ fidelis je li se vratio Hrgović ? definitivno ili su samo nagadjanja

Sinoc je igrao za Split...dobar je jos uvijek ima hljeba u njemubambur je napisao/la:@ fidelis je li se vratio Hrgović ? definitivno ili su samo nagadjanja
Damir je dobar igrac samo kad hoce da igraBenjo_AFC86 je napisao/la:Tosunović Damir u Gradini..
biće posjećenija kad bude novih postova na njoj, nećemo je sad džaba gledat'astra1922 je napisao/la:mislim da ce ova tema uskoro postati posjecenija jer je jos malo ostalo do pocetka prelaznog roka
isto ulizivanje kao pitarima, kod njih je proslo, vidjet cemo da li ce u zagrebu. sad idu izjave tipa "ni s jednim igracem hajduka ne zelim piti kafu" i slicno...ciza je napisao/la:Utakmicu Dinama i Ludogoreca gledao sam u hotelu. Molio sam Boga da Dinamo zabije. Kad je Vida zabio, skakao sam kao lud - rekao je Husejinović
naredni clanak ce bit kako od malih nogu navija za modre
LG97DM je napisao/la:Josip Bonacin u GOŠK-u
Nadam seRosas7 je napisao/la:dobro pojacanje za goska
Koji Kovacevic ?AlemC85 je napisao/la:što se Veleža tiče, stigla su slijedeća pojačanja/povratnici:
Matijas Pejić (Sloboda - Velež)
Senedin Ošraković (Kazahstan - Velež) - povratnik
Amir Zolj (Olipmic - Velež) - povratnik
blizu posudbe je Vladavić, dok su na probi Letić, i kovačević (iz srbije)...
aleksandar kovačević, mladi golman iz srbije koji će se pokušati nametnuti stručnom štabu, eto toliko znam o njemu...Devil je napisao/la:Koji Kovacevic ?AlemC85 je napisao/la:što se Veleža tiče, stigla su slijedeća pojačanja/povratnici:
Matijas Pejić (Sloboda - Velež)
Senedin Ošraković (Kazahstan - Velež) - povratnik
Amir Zolj (Olipmic - Velež) - povratnik
blizu posudbe je Vladavić, dok su na probi Letić, i kovačević (iz srbije)...
On im je valjda zamjena ako ne uspiju pregovori sa Ostrakovicem.Maestro^^ je napisao/la:Branio je u nizim srpskim ligama, ja mislim.
Bojan Letić? Zar nije taj bio i u Želji, isto valjda na nekoj probi?AlemC85 je napisao/la: blizu posudbe je Vladavić, dok su na probi Letić, i kovačević (iz srbije)...
Da. To je on......valjda će sad imati sreće......EvoMene je napisao/la:Bojan Letić? Zar nije taj bio i u Želji, isto valjda na nekoj probi?AlemC85 je napisao/la: blizu posudbe je Vladavić, dok su na probi Letić, i kovačević (iz srbije)...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.