Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

mma_hz
Kontakt:

Re:

Post Postao/la mma_hz » 08 jul 2012, 20:21

Mancini je napisao/la:mma_hz Šta ima novo,kako si?Nije Olimpic velika petorka ne brini se.Opet Gracića spominješ i kćerku.Znam da ti je Olimpic drag pa te pozivam da dolaziš na Otoku na tekme pa da razjasniš sa Gracićem oko slova c i k jer je to nešto najvažnije oko kluba.
meni je Olimpic vjerovao ili ne drag klub i uvijek ce biti..a sad sto ne podnosim ublehe u vidu ratnog profitera i obicnog ratnog isljednika u armiji tj logistici..to je druga stvar..ala vojvoda..prija rata granap,poslije rata kafane po Rajvosa..parafraziram.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Buu
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Buu » 08 jul 2012, 20:28

Ko sada treba osvojiti titulu hrvatski ili srpski klub ? I kome ide kup ?
NO PYRO NO PARTY

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 08 jul 2012, 20:39

Pa posto je i prosle sezone trebo da pobjedi "hrvatski" klub ove je znaci red na bosnjacki. To znaci da ce Zeljo odbraniti titulu prvaka a bogami mozda i kupa ;)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 08 jul 2012, 21:23

sajo10 je napisao/la:Pa posto je i prosle sezone trebo da pobjedi "hrvatski" klub ove je znaci red na bosnjacki. To znaci da ce Zeljo odbraniti titulu prvaka a bogami mozda i kupa ;)
Čuj možda kupa, nemoj da sušiš bezveze :mrgreen:

Respect
Kontakt:

Post Postao/la Respect » 09 jul 2012, 00:26

sajo10 je napisao/la:Pa posto je i prosle sezone trebo da pobjedi "hrvatski" klub ove je znaci red na bosnjacki. To znaci da ce Zeljo odbraniti titulu prvaka a bogami mozda i kupa ;)
eh, na taj nacionalni kljuc zaboravite..zeljo je opet prvak, siroki je drugi, sarajevo trece a olimpic cetvrti...to su putnici u evropu, a borac nece vidjeti evrope u sljedecoj sezoni...po meni su najblizi ispadanju radnik i rudar, iako ce se za opstanak jos borit slavija, leotar, travnik i gosk...to su 2+4 najugrozenije ekipe...u nekoj "sigurnoj" zoni i zlatnoj sredini bit ce borac, celik, velez, zvijezda, zrinjski i gradina...eto to je moje neko razmisljanje prema finansijskoj situaciji ali i angazovanju igraca...mozda bi celik mogo napravit neki iskorak sa jagodicem, vidim doveli su puno igraca, ali tamo je jako tesko nesto napravit jer imaju milion struja i sad je to poptuno nova ekipa.

Rios

Post Postao/la Rios » 09 jul 2012, 13:50

Respect je napisao/la:
eh, na taj nacionalni kljuc zaboravite..zeljo je opet prvak, siroki je drugi, sarajevo trece a olimpic cetvrti...to su putnici u evropu, a borac nece vidjeti evrope u sljedecoj sezoni...po meni su najblizi ispadanju radnik i rudar, iako ce se za opstanak jos borit slavija, leotar, travnik i gosk...to su 2+4 najugrozenije ekipe...u nekoj "sigurnoj" zoni i zlatnoj sredini bit ce borac, celik, velez, zvijezda, zrinjski i gradina...eto to je moje neko razmisljanje prema finansijskoj situaciji ali i angazovanju igraca...mozda bi celik mogo napravit neki iskorak sa jagodicem, vidim doveli su puno igraca, ali tamo je jako tesko nesto napravit jer imaju milion struja i sad je to poptuno nova ekipa.
Po meni se jedino sigurno zna ko ce se boriti za titulu i mjesta u Europi..To su Zeljo,Siroki,Sarajevo,Borac i vrlo moguce Olimpic..Davati prognoze oko ispadanja i borbe za opstanak je nezahvalno..Vdijeli smo i ove godine kroz primjer Slobode,nazalost,da je to u nasoj ligi nepredvidivo..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 09 jul 2012, 14:15

Imam osjecaj da ce ove sezone da se desi veliko iznenadjenje, da ce prvak bit netko od koga se to ne ocekuje, a ocekuje se najvise od Zelje i Sirokog, pa onda Borca i Sarajeva, al misljenja sam da ni jedan od ova cetiri tima nece uzet titulu, s tim da ce jedan bit neocekivano los.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Rios

Post Postao/la Rios » 09 jul 2012, 14:24

Jack777Pott je napisao/la:Imam osjecaj da ce ove sezone da se desi veliko iznenadjenje, da ce prvak bit netko od koga se to ne ocekuje, a ocekuje se najvise od Zelje i Sirokog, pa onda Borca i Sarajeva, al misljenja sam da ni jedan od ova cetiri tima nece uzet titulu, s tim da ce jedan bit neocekivano los.
Ooo prijatelju,pretjera ga ti :mrgreen: Da bas nijedan od ova 4 nece uzeti titulu..Tesko Bogami..Ja ne vidim ko bi im to mogao pomrsiti racune..Eh sad,davati prognoze unutar ove cetvorke je vec nezahvalno..
P.S. Nemoj se sta uvrijediti ;)

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 jul 2012, 14:26

Jack777Pott je napisao/la:Imam osjecaj da ce ove sezone da se desi veliko iznenadjenje, da ce prvak bit netko od koga se to ne ocekuje, a ocekuje se najvise od Zelje i Sirokog, pa onda Borca i Sarajeva, al misljenja sam da ni jedan od ova cetiri tima nece uzet titulu, s tim da ce jedan bit neocekivano los.
Tesko druze, nijedan tim se nije nesto drasticno pojacao da zaprijeti nesto opasnije. Standardno Zeljo i Siroki se bore za titulu, iza njih oslabljeni Sarajevo i Borac kojima za petama idu Zrinjski i Olimpik koji imaju jake ambicije.

Ostali timovi sredina i borba za opstanak.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 09 jul 2012, 14:47

Elegant je napisao/la:
Tesko druze, nijedan tim se nije nesto drasticno pojacao da zaprijeti nesto opasnije. Standardno Zeljo i Siroki se bore za titulu, iza njih oslabljeni Sarajevo i Borac kojima za petama idu Zrinjski i Olimpik koji imaju jake ambicije.

Ostali timovi sredina i borba za opstanak.
Onda sigurno nisi pratio Celikove pripreme :shock: Pa Jagodic je otjerao pola tima i to sve one manekene i doveo vec 8-9 novih igraca, od kojih su neki iskusni a neki mladi talenti (Mešanović). Ove godine - Čelik osvaja PL BiH ;)
SAMO ČELIK !

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 09 jul 2012, 14:50

Ma nisam se uvrijedio, imas pravo na svoje misljenje, ja sam eto iznjeo svoje, jer me ovih dana bas nekako pere taj osjecaj da ce se desit nesto neocekivano :mrgreen: . Ja naravno odmah idem na to da nitko od ovih nece bit prvak, al mozda netko peti uzme Kup il netko neocekivano ispadne iz Lige, netko kao Zrinjski il Celik, al ostajem pri tome da ocekujem iznenadjenje na vrhu, iako znam da je to gotovo nemoguce.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Rios

Post Postao/la Rios » 09 jul 2012, 15:14

Jack777Pott je napisao/la:Ma nisam se uvrijedio, imas pravo na svoje misljenje, ja sam eto iznjeo svoje, jer me ovih dana bas nekako pere taj osjecaj da ce se desit nesto neocekivano :mrgreen: . Ja naravno odmah idem na to da nitko od ovih nece bit prvak, al mozda netko peti uzme Kup il netko neocekivano ispadne iz Lige, netko kao Zrinjski il Celik, al ostajem pri tome da ocekujem iznenadjenje na vrhu, iako znam da je to gotovo nemoguce.
Naravno..Tu smo da diskutujemo ;) E kad je kup u pitanju,tu su iznenadjenja vec moguca..Tu bi mogli Celik,Zrinjski ,Olimpic ili Velez iskociti u prvi plan..I za ispadanje se slazem,i tu je dosta neizvjesno i iznanadjenja se redovno desavaju u PL..Ali titula i mjesta u Europi..Tu su sanse za iznandjenja po meni minimalna..

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 09 jul 2012, 18:35

Armageddon2012 je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:vjecna tablica premier lige bih od 2002-2012 govori tko je velika cetvroka,ne moze neki klub koji je dobar zadnje tri sezone smatrati se velikom cetvorkom ;)
ma i po toj cemo za dvije-tri godine biti medju prve 4...vec sad smo sedmi,osmi,i pored dva ispadanja!!...a onda uzimaj koji hoces period,moze i zadnjih 80 godina,ne mora 10 8-)

ja nisam vidovnjak pa da znam sta ce biti za 3-4 godine,ja ti govorim trenutno,a period koji se uzima jeste od pocetka zajednicke lige na cijeloj teritoriji BiH a to je od 2002 ;) ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 10 jul 2012, 00:05

Rosas7 je napisao/la: ja nisam vidovnjak pa da znam sta ce biti za 3-4 godine,ja ti govorim trenutno,a period koji se uzima jeste od pocetka zajednicke lige na cijeloj teritoriji BiH a to je od 2002 ;) ;)
A što baš da se uzima velika četvorka, velika trojka je mnogo logičnija varijanta, jer Zrinjski prilično zaostaje za Sarajevom, a među prve tri je razlika pet bodova. Meni kao navijaču Želje najviše odgovara velika jednorka :lol: ali realno ako gledamo period od 2002. (iako je to diskutabilno) onda možemo pričati o velikoj trojci s tim da valja naglasiti da je Željo najtrofejniji među klubovima ako računamo trofeje i prvenstva i kupa. Ako gledamo trofeje, a ne bodove, onda je Zrinjski u toj priči.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 10 jul 2012, 00:14

ako bude islo onako kako ja ocekujem, onda cemo uskoro pricati o zelji kao zvezdi u bivsoj jugoslaviji... prvi i najuspjesniji u svemu...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 10 jul 2012, 13:35

Po meni je Željo prvi favorit, pa Široki, pa OlimpiC, pa Sarajevo i Borac....naravno sve se može promjeniti jer će vjerovatno biti još dolazaka i odlazaka, ali trenutno je po meni sitacija ovakva.

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 10 jul 2012, 13:53

ublehas je napisao/la:Po meni je Željo prvi favorit, pa Široki, pa OlimpiC, pa Sarajevo i Borac....naravno sve se može promjeniti jer će vjerovatno biti još dolazaka i odlazaka, ali trenutno je po meni sitacija ovakva.
I ja se slazem sa ovim, s tim da bih rekao da ce Siroki i Olimpic biti tu negdje. Olimpic iz razloga sto nisu promijenili puno ekipu i bice zajebani u sezoni koja dolazi. Sarajevo i Borac kao sto si napisao. I ocekujem jos Velez da se tu pridruzi, mislim da ce oni iznenaditi mnoge...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 10 jul 2012, 13:58

tm84 je napisao/la:ako bude islo onako kako ja ocekujem, onda cemo uskoro pricati o zelji kao zvezdi u bivsoj jugoslaviji... prvi i najuspjesniji u svemu...
:lol:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 10 jul 2012, 14:06

Glavni favoriti Željezničar i Široki Brijeg,pa Borac.Za Evropu će se boriti još Olimpik,Sarajevo,nešto slično kao i prethodne sezone,čak me ne bi čudilo i da konačna tabela bude "preslikana" što se tiče prvih 5 timova na kraju.Mislim da bi Slavija ove godine mogla biti iznenađenje i ostvariti dobar plasman ,možda čak i ući u borbu za evropu...U sredini vidim još Zvijezdu,Zrinjski,moj Rudar,Velež,Čelik...Borba za opstanak Leotar,Radnik,Gradina,GOŠK i Travnik,mada mislim da Travničani neće ispasti,dobro su se oni začaurili :mrgreen: ...Glavni kandidat za ispadanje je GOŠK, a neće biti lako ni novim premijerligašima Gradini i Radniku a i Leotar će opet muku mučiti do kraja...
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 10 jul 2012, 14:08

tm84 je napisao/la:ako bude islo onako kako ja ocekujem, onda cemo uskoro pricati o zelji kao zvezdi u bivsoj jugoslaviji... prvi i najuspjesniji u svemu...
ovo postaje patoloski :roll:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”