Trenutno, htio to neki navijač priznat ili ne, Arsenal je stepenica više ispred Liverpoola u fudbalskom svijetu uprkos to što imate više titula. I Chelsea je u zadnje vrijeme pojam za Arsenal iako Arsenal ima trostruko više titula. To je tako.
Stepenicom više nazivaš klub koji nije osvojio trofej u posljednjih 7/8 sezona? Iskreno se ne bih složio sa tvojom pretpostavkom. Istina, Arsenal je svake sezone u CL, al' šta ste značajno uradili da bi' se dokazala tvoja teorija?
Cekaj...
Stvarno mi hoces prosut pricu da su te dvije ekipe jednako kvalitetne?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
@Rosicky Evo upravo sam promjenio avatar Ništa, nije meni problem nositi majmunovu sliku nego ovaj prelazak Vertonghena kod kokoški pokazuje njegovu ambicioznost i volju za uspjehom. Ovakvi tipovi nek budu sto dalje od Arsenala to bolje
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Malo Mozarta. Predrago mi je što se vratio u formu. Jedva čekam opet da ga vidim. Nažalost u subotu ga nećemo gledati, al' mislim da će biti spreman za narednu prijateljsku tekmu (u subotu ne igra niko, ko je već nastup'o na Euru).
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
frankqqqqq je napisao/la:If I had the name I'd bring you it. 100% Arsenal are likely to sign a Spanish European Championship winner. (Euro 2012). I'm excited.
Da oživim temu, šta vam je ovih dana
Vrucina buraz, i dever oko ovog Robina
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
frankqqqqq je napisao/la:If I had the name I'd bring you it. 100% Arsenal are likely to sign a Spanish European Championship winner. (Euro 2012). I'm excited.
Da oživim temu, šta vam je ovih dana
Vrucina buraz, i dever oko ovog Robina
Proći će te, i mene je tako uhvatilo kad je Cesc otišao
Nego, dresovi od nikea su odvratni, yebala ih ljubičasta.