FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

scootyTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la scootyTM » 10 jul 2012, 15:56

SVE KARTE RASPRODANE ZA MARIBOR DA SE ZNA 8-)

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 10 jul 2012, 15:58

scootyTM je napisao/la:SVE KARTE RASPRODANE ZA MARIBOR DA SE ZNA 8-)
Jel pravi info, ili stranica Centrotransa na fb?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 10 jul 2012, 15:59

tm8782 je napisao/la:
Vedad87 je napisao/la:Pozdrav za sve navijače Željezničara. Pratim ovaj forum već nekoliko mjeseci i iskreno, nisam osjećao neku potrebu da nešto pišem, jer više-manje, dosta se ovdje napiše. Bude i nekih gluposti, ali i konkretnih prijedloga i konstruktivnih razgovora. Ali ovo sad, kad je slovenac napisao jedan jako korektan post, a on se ovdje vrijeđa, je pravi primitivizam. SVAKO ima pravo na svoje mišljenje. Nema potrebe da se vrijeđa. Jedva čekam tekmu. Maribor je favorit. Trenutno su ispred našeg kluba, ali sam siguran da imamo šanse i dok je tako, nadat ću se.
Još jedan lijep pozdrav za sve manijake
Dobro dosao!!!

Bolje vas našao :)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

scootyTM
Kontakt:

Post Postao/la scootyTM » 10 jul 2012, 16:00

ipetm je napisao/la:
Sad dosao, bio dole pola sata, zao mi raje sto je ostala dole ko popisana, vise od 50 ljudi ostali bez karte, ali zamislite samo prvi dan u par sati sve rasprodano, toliko je interesovanje.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 10 jul 2012, 16:01

scootyTM je napisao/la:
ipetm je napisao/la:
Sad dosao, bio dole pola sata, zao mi raje sto je ostala dole ko popisana, vise od 50 ljudi ostali bez karte, ali zamislite samo prvi dan u par sati sve rasprodano, toliko je interesovanje.
Sad mi tek krivo zbog malog broja karata...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

maho_sa
Kontakt:

Post Postao/la maho_sa » 10 jul 2012, 16:01

Ja samo znam da se sa nama nikada ne zna.

Najbitnije će biti psihološka priprema igrača a neću pogriješiti ako napišem da će u Mariboru mnogo ovisiti o tome da li će naši igrači imati pravu podršku od strane naših navijača. Mislim da smo se tek ove sezone u potpunosti oslobodili igranja u gostima bez navijača (u našoj ligi), dok je u Europi druga priča. Sjetimo se kako su se našim igračima odsjekle noge u Tel Avivu, oba puta. Kažu da je onaj prvi put atmosfera među igračima bila fantastična, čak su razmišljali o pozitivnom rezultatu. I sve je to trajalo tako pozitivno, dok sudija nije označio početak meča ...

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 10 jul 2012, 16:10

Ovakva je situacija:
Dzelo je centrotransu dao 300 karata.
Udruzenju 200 karata.
Sebi i 'prijateljima' kluba je ostavio 150 karata.

Centrotrans je sold out, isto vazi i za udruzenje. Jedino da se neki pritisak na Dzelu napravi da ostavi udruzenju nesto vise karata.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 jul 2012, 16:12

E moj Dželo dabogda ti centrotrans na dženazu vozio :twisted: kakav je to moron ccc
DRUG NEBI TI PUNCA

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 10 jul 2012, 16:13

Cuj sebi i prijatlejima 150 karata, daj ba dzelo odazovi se vise, covjek je skreno ljudi moji boli njega neka stvar za nas.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 jul 2012, 16:16

Kakve karte ljudi moji, raja je po usima opaljena i to zestoko.
NO PYRO NO PARTY

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 10 jul 2012, 16:17

OSTAVKA DŽELO !! OSTAVKA !!

slika
Zadnja izmjena: ZlatnaDolina, dana/u 10 jul 2012, 16:18, ukupno mijenjano 2 puta.
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

ARmAn1i
Kontakt:

Post Postao/la ARmAn1i » 10 jul 2012, 16:17

ipetm je napisao/la:
Evo i ja se borim za kartu, nisam otisao licno do centre, uglavnom zvao sam i agenciju, a i privatno-poslovne veze tamo i nema vise, a udruzenje je sve rasprodalo, mada se nadam ce centro ubaciti jos karata jer je izveden jedan marifetluk i ko zna koji su aferimi.

Navodno je ovako:
-udruzenje cca 200 karata,
-klub oko 150
-centro 300???,

E sad je ovdje i to od ko zna kad nesto "prebijeno" na relaciji klub-centro, pa ja ocekujem da centro ubaci jos aranzmana mozda i malo skupljih cca 100-120km (300karata*100km, sve je jasno), uglavnom vise se nadam da ce biti ovako :)
Centro ima pun (1)jedan autobus od 45-50 ljudi, zato su ove moje pretpostavke oko dodatne prodaje, mada ne treba ni mene uzeti zdravo za gotovo da me ko pogresno ne shvati!

P.S. Moze li neko na PP da mi odgovori, ja putujem prije utakmice kroz slo/maribor i da li ja tamo uz prilaganje svog pasosa ili licne karte mogu kupiti tu kartu ili to pak moze i samo iskljucivo uciniti drzavljanin slovenije, te da li moze recimo prijatelj slovenac kupiti npr 2 karte zapad i da udjem sa njim na tribinu.

Eto toliko, hvala unaprijed i nadam se da ce mi vec neko to malo blize objasniti na PP.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 jul 2012, 16:24

Ma od pocetka se znalo ko ide, a ko ne. Ovo karti sto je bilo podjeljeno je momcima iz grupe(jedva je i za njih bilo), Centrotrans rasprodao, a Dželo ovo nesto karti ce podjeliti "prijateljima kluba". I onda se pitamo zasto nam je mizerna posjeta na stadionu. I sto je najtuznije Dželo ce uraditi nekad nesto dobro i svi cemo mu halaliti i govoriti braco Dželo, gigante itd.
NO PYRO NO PARTY

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 10 jul 2012, 16:36

@Tomaz
Respekt za post i ne osvrcise na komentare pojedinaca i njihove imbecilne zakljucke,fudbal je samo sport i treba zadrzati dostojanstvo bez obzira na sve.Poslao sam ti jednu privatnu poruku,molim te procitaj je.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

nanek

Post Postao/la nanek » 10 jul 2012, 17:02

OVO JE SRAMOTA DANAS STO SE DESILO!

Napisat cu jos nesto kasnije o ovome malo sebi da dodjem preznojio sam se 5 puta do sada kolko sam se iznervirao.

Trpkovic
Kontakt:

Post Postao/la Trpkovic » 10 jul 2012, 17:05

Cast izuzetcima, ali ovi ljudi koji su u klubu oni ne mogu voditi koridu a ne baviti se puno ozbiljnijim stvarim.

Sramota je da se ne moze doci do karte i da se ovo radi ...
Čuva Bog Želju svog !!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 jul 2012, 17:07

Pa nas "nasi" uskracuju za karte, molim te uzeo 150 ulaznica za "prijatelje i rodbinu" ???

Ovo je strasno dok mi navijaci ne pocnemo reagovati stalno ce nas zavlaciti i praviti budalama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 10 jul 2012, 17:08

SRAMOTA Dzelo

niko nije znao da je kod centre 300 karata, dole momci ginili cekajuci karte, ja sam nakon 3 sata cekanja i znojenja doso slucajno do karte, ostalo je u salonu jos 30 momaka koji su isto cekali a nisu dobili

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 10 jul 2012, 17:10

Vedad87 je napisao/la:Pozdrav za sve navijače Željezničara. Pratim ovaj forum već nekoliko mjeseci i iskreno, nisam osjećao neku potrebu da nešto pišem, jer više-manje, dosta se ovdje napiše. Bude i nekih gluposti, ali i konkretnih prijedloga i konstruktivnih razgovora. Ali ovo sad, kad je slovenac napisao jedan jako korektan post, a on se ovdje vrijeđa, je pravi primitivizam. SVAKO ima pravo na svoje mišljenje. Nema potrebe da se vrijeđa. Jedva čekam tekmu. Maribor je favorit. Trenutno su ispred našeg kluba, ali sam siguran da imamo šanse i dok je tako, nadat ću se.
Još jedan lijep pozdrav za sve manijake
selo vedade, selo ih učilo, hajde odma uvrijedi, nemoj da neko napiše nešto pametnije od tebe, ako napiše uu odma je debil, prep'o se, pi*ka i slične stvari :) i zato nam i država jest' ovakva kakva jest' :)
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 10 jul 2012, 17:17

Ako je istina ovo sto je napisano ovdje, onda je jedna velika sramota!!! Ne znam da sam se odlucio da idem u Sloveniju i da sam ovako prosao ... hmmm, necu da pisem ovdje i da sirim neku negativnu energiju, ali nek je Dzeli na cast ovo sto je uradio. Toliko od mene.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Ferroviere1987, kogmagie46, N3R3D i 49 gostiju.