FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vala i vi ste vise...vidjet cete ko ce ici u Maribor pa ce vam sve biti jasno...i nemojte dzelu tolko uzimat u usta ne rezervise on karte ljudi moji...
i vala dobro vas je vise pocinje frendli mec..
aco predpostavljam nisi na tekmi pa nema ni textualni prenos..
i vala dobro vas je vise pocinje frendli mec..
aco predpostavljam nisi na tekmi pa nema ni textualni prenos..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Znate u kakvoj drzavi zivite i kakav smo mi narod.Ne kazem da je Dzelo ili Buki super,mislim u ovoj ulozi,sigurno da ima puno prostora za napredak,ali znate kako stvari idu kod nas.Minimalan broj karata,onda naravno tom istom Dzeli i ostalim mnogi jasu po glavi i traze karte,mnogi od nijih su bliski sa njim ili su jedni od onih koji se smatraju necim vrijednijim od ostalih.Sami znate da ste u istoj poziciji da bi i sami urgirali i trazili.Dzelo ako odbije onda ce biti uzet na zub od strane tih posebnih,kako god popusio ga je.Zato je Amar Tito,jer ne dozvoljava ni tim posebnim da puno imaju dodira sa njegovim poslom.Ali nisu svi flegmani kao on.Nije posteno prema obicnoj raji,slazem se ,ali tako to ide kod nas stalno.A i u vecim klubovima,**** ga guzonje i stele vazda imaju prednost.
Mislim da se ovim malo narusava atmosfera i da igrace i Amara ne treba ovim opterecavati pred utakmicu.
Mislim da se ovim malo narusava atmosfera i da igrace i Amara ne treba ovim opterecavati pred utakmicu.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Uopste ne treba spusta tenzije zato nam i jeste ovako vec treba jednom zauvijek dici klub na jedan visi nivo a to je da se tacno zna ko sta radi i da ima odgovornost a ne srusio se stadion unistio se teren a niko nije odgovaraoRios je napisao/la:Zao mi je zbog problema sa kartama i svih momaka koji su zeljeli da idu u Sloveniju a nakon svega ne mogu..Ali stvarno bi trebali malo spustiti tenzije oko svega ovoga i vratiti se prici o tekmi,igracima,prognozama,itd...Eto toliko
- istina1981
- Kontakt:
Tebi kao da je Aco nesto u roduRios je napisao/la:Zao mi je zbog problema sa kartama i svih momaka koji su zeljeli da idu u Sloveniju a nakon svega ne mogu..Ali stvarno bi trebali malo spustiti tenzije oko svega ovoga i vratiti se prici o tekmi,igracima,prognozama,itd...Eto toliko

Hajmo se sada svi mjesati u Amarov posao (taktike, strategije, konstrukcija igrackog kadra, itd.) koji radi besprijekorno. A ovi problemi koji se desavaju nas ne trebaju interesovati i trebamo sve prepustiti sudbini

FORZA ZELJO !!!
- SarajlijaTM
stvarno je ugrijalo ovih dana u sa,osjeti se i na forumu cak. cuj dizite tenzije
sta sve necu procitati.
jedno je sigurno da niko do sad nije imao 100% tacnu info ko,koga i zasto i jel' uopste oko karti
nego dajte rezultat tekme,hajd sta pametno za promjenu!

jedno je sigurno da niko do sad nije imao 100% tacnu info ko,koga i zasto i jel' uopste oko karti
17.min 0-0SarajlijaTM je napisao/la:stvarno je ugrijalo ovih dana u sa,osjeti se i na forumu cak. cuj dizite tenzije![]()
![]()
sta sve necu procitati.
Nije istina da je centrotrans dobio 300 karti, nego 52, ostale su karte u udruzenju bile, a manje od 100 karti je dzelo podjelio, znaci vise od 450 karti je prodalo udruzenje, tako da ce biti 9 buseva da se zna 

- partibrejker1921
- Kontakt:
Tačno...scootyTM je napisao/la:Nije istina da je centrotrans dobio 300 karti, nego 52, ostale su karte u udruzenju bile, a manje od 100 karti je dzelo podjelio, znaci vise od 450 karti je prodalo udruzenje, tako da ce biti 9 buseva da se zna
On Aleksandar Veliki a ja Pipin Maliistina1981 je napisao/la:Tebi kao da je Aco nesto u roduRios je napisao/la:Zao mi je zbog problema sa kartama i svih momaka koji su zeljeli da idu u Sloveniju a nakon svega ne mogu..Ali stvarno bi trebali malo spustiti tenzije oko svega ovoga i vratiti se prici o tekmi,igracima,prognozama,itd...Eto toliko..
Hajmo se sada svi mjesati u Amarov posao (taktike, strategije, konstrukcija igrackog kadra, itd.) koji radi besprijekorno. A ovi problemi koji se desavaju nas ne trebaju interesovati i trebamo sve prepustiti sudbinii sve ce biti u najboljem redu.. E upravo zbog ovakvih stavova smo stagnirali deset godina..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- istina1981
- Kontakt:
Ja se ne nerviram i onako zbog obaveza ne mogu ici, samo me boli cinjenica da Dzelo uzme 100 karata namjenjenih navijacima iako ce oni dobiti 200 VIP karata za zvanice kluba i na taj nacin razocara 100 zeljovaca koji mjesecima planiraju odlazak na Evropsko gostovanje. Al eto ja necu vise supljirati o ovome ako to nekom smeta...Rios je napisao/la:On Aleksandar Veliki a ja Pipin Maliistina1981 je napisao/la:Tebi kao da je Aco nesto u roduRios je napisao/la:Zao mi je zbog problema sa kartama i svih momaka koji su zeljeli da idu u Sloveniju a nakon svega ne mogu..Ali stvarno bi trebali malo spustiti tenzije oko svega ovoga i vratiti se prici o tekmi,igracima,prognozama,itd...Eto toliko..
Hajmo se sada svi mjesati u Amarov posao (taktike, strategije, konstrukcija igrackog kadra, itd.) koji radi besprijekorno. A ovi problemi koji se desavaju nas ne trebaju interesovati i trebamo sve prepustiti sudbinii sve ce biti u najboljem redu.. E upravo zbog ovakvih stavova smo stagnirali deset godina..
![]()
![]()
Eto kako smo u rodu..Salu na stranu..Realno,mjesali se mi Amaru ili nekom drugom u posao ovdje,to ce u stvarnosti piti malo vode..Tacnije nikako..Samo cemo sebe nervirati..Da ima mjesta poboljsanjima u strukturama kluba-ima i svi to znamo..Ali ne treba neke promjene i probleme,svadje itd prizivati sad kad nam je prioritet utakimca sa Mariborom..Ja samo o tome pricam..Ne branim nikoga..
FORZA ZELJO !!!
Udruženje navijača NK Željezničar organizovalo je u press salonu stadiona Grbavica prodaju ulaznica za predstojeću utakmicu 2. predkola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Maribora.
Ogroman interes navijača i simpatizera bh. prvaka vlada za ovu utakmicu, tako da su sve ulaznice rasprodate za manje od dva sata.
Brojni navijači ostali su praznih ruku i u nevjerici su čekali nove vijesti o dodatnom kontingentu ulaznica za susret u Sloveniji.
''Zbog velikog interesa, nismo mogli udovoljiti svim zahtjevima za prodaju ulaznica. Zbog toga će iz Sarajeva krenuti samo 600 navijača našeg kluba mada je interes zaista bio mnogo veći. Mi tu ništa nismo mogli uraditi ali se nadamo da će uz pomoć dijaspore koja je u velikom broju najavila dolazak na utakmicu, podrška Željezničaru u Mariboru biti sjajna. Pored spomenutih 600 ulaznica, očekuje se još oko hiljadu ljubitelja plave boje na stadionu u Mariboru. Imamo najave da će posebno veliki odziv navijača biti iz Austrije, Švedske, Norveške i posebno Slovenije. U svakom slučaju, podrška neće izostati'', rekao je za ****.ba predstavnik Udruženja navijača FK Željezničar Nermin Numić.
Među navijačima sarajevskog kluba kruže oprečna mišljenja o ulozi menadžmenta kluba u raspodjeli karata za utakmicu. Većina navijača smatra da je klub morao brže i odlučnije reagovati, i priskrbiti veći broj ulaznica za popularne Manijake.
Direktor Željezničara Dželaludin Muharemović ističe da je klub učinio sve, ali da iz Maribora jednostavno nisu prihvatili zahtjev za većim brojem ulaznica za bh. prvaka. Muharemović nam je pojasnio i na koji način su podijeljene ulaznice koje su se našle u prodaji.
''Klub je ukupno dobio 600 ulaznica za sektor na sjevernoj tribini stadiona Ljudski vrt. Od tog broja, 50 ulaznica podijeljeno je sponzorima i prijateljima kluba, dok je preostalih 550 stavljeno na raspolaganje Udruženju navijača i agenciji Centrotrans koja je također organizovala putne aranžmane za Maribor. Međutim, Centrotrans je i svojih 250 ulaznica ustupio Udruženju, tako da su navijači danas mogli kupiti ukupno 500 ulaznica'', kazao je Muharemović za portal ****.ba uz konstataciju da je klubu pripalo i 25 ulaznica za VIP ložu.
Veliki interes za susret Maribora i Željezničara vlada i u Sloveniji.
Podsjećamo, utakmica je na rasporedu 18. jula od 20 sati.
****.ba
Ogroman interes navijača i simpatizera bh. prvaka vlada za ovu utakmicu, tako da su sve ulaznice rasprodate za manje od dva sata.
Brojni navijači ostali su praznih ruku i u nevjerici su čekali nove vijesti o dodatnom kontingentu ulaznica za susret u Sloveniji.
''Zbog velikog interesa, nismo mogli udovoljiti svim zahtjevima za prodaju ulaznica. Zbog toga će iz Sarajeva krenuti samo 600 navijača našeg kluba mada je interes zaista bio mnogo veći. Mi tu ništa nismo mogli uraditi ali se nadamo da će uz pomoć dijaspore koja je u velikom broju najavila dolazak na utakmicu, podrška Željezničaru u Mariboru biti sjajna. Pored spomenutih 600 ulaznica, očekuje se još oko hiljadu ljubitelja plave boje na stadionu u Mariboru. Imamo najave da će posebno veliki odziv navijača biti iz Austrije, Švedske, Norveške i posebno Slovenije. U svakom slučaju, podrška neće izostati'', rekao je za ****.ba predstavnik Udruženja navijača FK Željezničar Nermin Numić.
Među navijačima sarajevskog kluba kruže oprečna mišljenja o ulozi menadžmenta kluba u raspodjeli karata za utakmicu. Većina navijača smatra da je klub morao brže i odlučnije reagovati, i priskrbiti veći broj ulaznica za popularne Manijake.
Direktor Željezničara Dželaludin Muharemović ističe da je klub učinio sve, ali da iz Maribora jednostavno nisu prihvatili zahtjev za većim brojem ulaznica za bh. prvaka. Muharemović nam je pojasnio i na koji način su podijeljene ulaznice koje su se našle u prodaji.
''Klub je ukupno dobio 600 ulaznica za sektor na sjevernoj tribini stadiona Ljudski vrt. Od tog broja, 50 ulaznica podijeljeno je sponzorima i prijateljima kluba, dok je preostalih 550 stavljeno na raspolaganje Udruženju navijača i agenciji Centrotrans koja je također organizovala putne aranžmane za Maribor. Međutim, Centrotrans je i svojih 250 ulaznica ustupio Udruženju, tako da su navijači danas mogli kupiti ukupno 500 ulaznica'', kazao je Muharemović za portal ****.ba uz konstataciju da je klubu pripalo i 25 ulaznica za VIP ložu.
Veliki interes za susret Maribora i Željezničara vlada i u Sloveniji.
Podsjećamo, utakmica je na rasporedu 18. jula od 20 sati.
****.ba
- ZlatnaDolina
Hebo vas karte više i prije nego sto su dosle karte znalo se da 80% karata ide momcima iz udruzenja koji idu na svaku gostujucu utakmicu, momcima koji od svojih para odvajaju za koreografiju, bakljadu i ostalo, sta bi trebalo oni da ne idu a da se na njihovo mjesto uvale levatine ili derbi navijaci koji dodju na tekmu samo kada se igra protiv Sarajeva, Širokog i ostalih vecih klubova ili "pljuvači" sa sjevera !?, u jednu ruku nepravedno prema ostalim ali i pošteno iz vec navedenih razloga, bit ce revans na Koševu svakako
a u Mariboru ce biti sigurno vise od 600. Manijaka negdje oko 1.000 - 1.200 sto iz Slovenije i ostalih zemalja Evrope, živi bili pa vidjeli 

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
Opustite se, abd u trećem kolu idemo na Dinamo, poznavajući Mamića njemu neće biti krivo ako na Maksimiru bude 30 000 Manijaka pod uslovom da kupimo kartu koja košta 1kunu. 

Po **** prvo poluvrijeme je zavrseno 0:0 sa Sigmom.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Sta ste zapeli za karte 80% je doslo u ruke u koje i treba, znaci momcima koji su obisli sve stadione u BiH.
Mada je mnogo tinejdzera i vikend navijaca izvisilo i nesto dizalo nos. U biti na tako mali broj karti nista drugo nije bilo ni za ocekivat.
Mada je mnogo tinejdzera i vikend navijaca izvisilo i nesto dizalo nos. U biti na tako mali broj karti nista drugo nije bilo ni za ocekivat.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
sramota ovo danas sto se desavalo!!!svaka cast momcima za koreografije i sve to stoji al ak ja dodjem iz Zavidovica i cekam 3 sata pred salonom da bi se neko udostojio rec kako nema karti,a sigurno nista vise od mene ne vole Zelju ..
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI
-
- Kontakt:
ja ne znam koji vam je djavo... koji ku... hocete?? logicno je da klub mora obezbijediti dio karti sponzorima kluba, od kojih isti i ovisi.. sta vi hocete?? logicno je da ce momci iz udruzenja ostaviti 200-250 karti za svoje, koji idu svako gostovanje i koji su uvijek tu, mozda oni ne bi trebali ici radi nekih instant navijaca?? klub je odradio sto je mogao, dobili smo 5% karti, poslali zahtjev za vise, ovi odbili, jer im se moze i sta ti tu mozes? Sta moze Dzelo, sta moze Buki?? da ste vi bas htjeli da idete na tekmu fino bi kao i ja prije hevtu uplatili preko Centrotransa put i ljudi bi vas danas fino nazvali da dodjete preuzeti svoju kartu, al ne hajmo mi cekati zadnji dan i hajmo onda srati po Dzeli, Bukiju, udruzenju, po svima... standardna bosanska svi krivi samo ja nisam, e pa jesi mogao si prije hevtu rezervisati u Centrotransu i danas te fino ko gospodina ljudi nazovu da dodjes ovih dana po kartu...
- istina1981
- Kontakt:
Hmm, na rezultatima pise da je haman zavrsilo i da je 0 0
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
- Kontakt:
89.minut 0:0
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Orvel i 39 gostiju.