Pa dobro gde si ti bagrcavi, ja navratio na jaretinu, tebe nigdje
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Neodgojena derišta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ma bio ja iza renomiranog restorana klao jare taman za tebe, ali šteta nismo se srelilegenda reala je napisao/la:Neodgojena derišta![]()
šta si ti doživio da te dječurlija zajebava moj Amele
DRUG NEBI TI PUNCA
tek sad vidim kako me malo poznaješ,otkud ti to da ih ne ganjambagrcavi je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znači ti i bazeni ste vršnjaci
![]()
![]()
![]()
samo se nadam da ti ganjaš trebe da nisi ko on
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
@legenda
Jest, par puta na pitarskoj temi i jednom na temi Čelika.

Jest, par puta na pitarskoj temi i jednom na temi Čelika.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- legenda reala
- Kontakt:
Nije imao izbora, upozoravo, ti nastavljao trolatiGaziHusrevbeg je napisao/la:@legenda
Jest, par puta na pitarskoj temi i jednom na temi Čelika.![]()
Ojjjjjj imam ti nešto pričati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pošalji pp. Deaktivirao sam fb na neodređen period. Morao sam. 
Željezničar ale!
Ko je ovde dobar informatičar? Pod dobar informatičar podrazumijeva se da zna ili raditi na photoshopu ili praviti youtube klipove ili kodirati stranice ili raditi portale ili neka drugi fah, kog se nisam sjetio ili naravno, sve zajedno. 
Ajde uputite me na nekog ili se javite, trebao bih nekog takvog. Može i dvojca-trojca, nebitno.
Hvala vam.
Ajde uputite me na nekog ili se javite, trebao bih nekog takvog. Može i dvojca-trojca, nebitno.
Hvala vam.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=13430" onclick="window.open(this.href);return false;Arnelinho je napisao/la:Ko je ovde dobar informatičar? Pod dobar informatičar podrazumijeva se da zna ili raditi na photoshopu ili praviti youtube klipove ili kodirati stranice ili raditi portale ili neka drugi fah, kog se nisam sjetio ili naravno, sve zajedno.
Hvala vam.
jedan od najjačih u Bosansko-podrinjskom kantonu, MIkrosoft mu je nudio sve, al' on odbio jer se zaljubio u jednu djevojku.
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Joj bio onaj ChelseaCBH i pita on na temi forum, ko je glavni na forumu i hodža i Dylan Dog isto tako ko ti, kad me poćeše pp-ovi obasipati, te da mu promjenim nik, oni momku slagali i on baš pomislio, i ja nekako njega uputim na admina

Legendo kad ćeš se ženiti samo kod nas visiš na forumu?

- legenda reala
- Kontakt:
Jedi **** bagrcavi, momku si beze slago, zajko jedan

- Emir ZENICA
- Kontakt:
oj jesam popio nije humano baca me polako,valja ujutro u 4 ustat
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- legenda reala
- Kontakt:
Momku ovisi bitna stvar o tome, ti se zajebaješ, evo ako neko ima nek se javi ovdje da pomogne Arnelubagrcavi je napisao/la:šta sad glumiš pomozi momku mamlaze, nemoj da ti je mrsko![]()
Onaj mali Quaresma ili neko
legenda reala je napisao/la:Joj bio onaj ChelseaCBH i pita on na temi forum, ko je glavni na forumu i hodža i Dylan Dog isto tako ko ti, kad me poćeše pp-ovi obasipati, te da mu promjenim nik, oni momku slagali i on baš pomislio, i ja nekako njega uputim na admina![]()
Dobra stara vremena.Legendo,tad su te ljudi zajebavali sa stilom,ovo danas sve slabo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Blago tebi kad mozes u takvom stanju nabadati po tastaturi.Emir ZENICA je napisao/la:oj jesam popio nije humano baca me polako,valja ujutro u 4 ustat
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
šta ti je furačEmir ZENICA je napisao/la:oj jesam popio nije humano baca me polako,valja ujutro u 4 ustat
DRUG NEBI TI PUNCA
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Kazem polako me baca,imam greski pri pisanju,al trudim se da ih sve maksimalno ispravim,moji ostali jos piti,a sutra mi valja u Srebrenicu pa sam dosao ranije,poceo sam "sverat" a to mi ne valja.Nisam dugo pio,al bas dugo pa danas udario po pivama,ne ide nikakoDevil je napisao/la: Blago tebi kad mozes u takvom stanju nabadati po tastaturi.
Volim te Celik ! ! !
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Danas otišao na bazen, bio neka 2 sata, tek sad počela leđa da mi gore, noćaš nema spavanja, noćas nema kajanja.
Hajd ako ništa malo sam tena dobio.
Evo me kao prijatelj Emir.

Hajd ako ništa malo sam tena dobio.
Evo me kao prijatelj Emir.
Željezničar ale!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.