Zajko, šta ti čekaš, haj mrš na spavanjebagrcavi je napisao/la:ti bi se već trebo i ženit moj Amele, baš si momak za ženidbe
Ženio bi se ja, ali nisam ja kriv što me ni jedna neće
Oj potpisa
Edine Osmićuuuuuuuuuuuu
Moderator/ica: insider
Zajko, šta ti čekaš, haj mrš na spavanjebagrcavi je napisao/la:ti bi se već trebo i ženit moj Amele, baš si momak za ženidbe
legenda reala je napisao/la:Zajko, šta ti čekaš, haj mrš na spavanjebagrcavi je napisao/la:ti bi se već trebo i ženit moj Amele, baš si momak za ženidbe![]()
![]()
Ženio bi se ja, ali nisam ja kriv što me ni jedna neće![]()
Oj potpisa![]()
![]()
![]()
, briši mogo bi put Srebrenice ovaj Banovića
Edine Osmićuuuuuuuuuuuu
E'o me kolega, ubiše bubrezi, temperatura i proljev.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Gdje si prijatelju?
tako je isto i moj dedo i umro poslije 5 dana.raul-zakon je napisao/la: E'o me kolega, ubiše bubrezi, temperatura i proljev.![]()
Ma biće to dobro...valjda.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Auu... Brzo ozdravljenje aBd
ma umro čovjek od srcaraul-zakon je napisao/la: bagrcavi, jel' ti to mene zajebavaš??? Što to bolan to u žibotu treba? Eto što?![]()
Ajd' onda, nek mu je laka zemlja.bagrcavi je napisao/la:ma umro čovjek od srcaraul-zakon je napisao/la: bagrcavi, jel' ti to mene zajebavaš??? Što to bolan to u žibotu treba? Eto što?![]()
al' čuvaj se i ti
Imaš odredjenu tamu za to,ovo je sportski forum zar treba na svakoj temi da se piše ovo..ANTIFA ! je napisao/la:NEVER FORGET SREBRENICA !!!