Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ma igracu kakav je Robin Van Persie ne treba period prilagodavanja i velika bi greska bila ne dovesti njega kada nam se nudi po najboljoj mogucoj cijeni, i ima sigurno bar 3 sezone igranja fudbala na vrhunskom nivou. Ideja da igramo kao Spanija ili Barcelona sa tom seconda puntom mi se nikako ne svida.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Posljednje informacije govore kako je Robin spreman produžiti ugovor s Arsenalom.
Ovakve priče i glasine su normalne, nikad nije lahko dovesti dobrog igrača i pregovori su obično teški i dugotrajni, daj Bože da se ovo sve dobro završi i da konačno imamo klasu u napadu kakva dolikuje imenu našeg kluba.
Pročitah ovaj članak na TuttoJuve, nije isključeno da mi dovedemo Palomba i onda ga uključimo u razmjenu za Jovetića normalno uz određeni novčani dodatak.
Ovakve priče i glasine su normalne, nikad nije lahko dovesti dobrog igrača i pregovori su obično teški i dugotrajni, daj Bože da se ovo sve dobro završi i da konačno imamo klasu u napadu kakva dolikuje imenu našeg kluba.
Pročitah ovaj članak na TuttoJuve, nije isključeno da mi dovedemo Palomba i onda ga uključimo u razmjenu za Jovetića normalno uz određeni novčani dodatak.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Jovetic ili Vucinic na poziciji klasicnog centarfora su prima punta za igrace Barce i Spanije na tim pozicijama.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Conte je pokupio dosta stvari od Barce, tj. Španije, doduše uz par taktičkih promjena i dodataka, npr. Conteov Juventus kreira dosta više prilika (nije da nas hvalim
), ali u svakom slučaju u Italiji se ovakav fudbal kakav preferira Conte nikad dosad nije igrao pa me zato i ne bi začudilo da seconda punta ustvari bude prima punta sljedeće sezone, s tim da bi taj napadački trio dosta puta mjenjao pozicije tokom utakmice i tako zbunjivao protivnike, ipak i dalje nam je neophodan jedan klasični napadač pogotovo kad se protivnik zabije u svojih 16.
Željezničar ale!
- IlPrincipino
- Kontakt:
imamo mi materijala za nuditi Fiorentini..ne treba nam još neko...ko Troisi kojeg smo zamalo uzeli da ga šaljemo Pescari...
nemam ništa protiv toga ali da se to ostvari..možemo im u paketu postali vezni red PPP...Padoin, Pazienza, Palombo i jednog napadača...samo nek oni nama puste JoJoa...
još prije dvije godine kada sam ga gledao protiv Bayerna kontao sam mogao bi zaigrati u Juventusu...možda se to i ostvari...
nemam ništa protiv toga ali da se to ostvari..možemo im u paketu postali vezni red PPP...Padoin, Pazienza, Palombo i jednog napadača...samo nek oni nama puste JoJoa...
još prije dvije godine kada sam ga gledao protiv Bayerna kontao sam mogao bi zaigrati u Juventusu...možda se to i ostvari...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- pinturicchio30
- Kontakt:
Sa jednog foruma :
We need to get this guy. Give Viola 30 millions and throw on top Pazienza + a signed Baggio jersey from the 1990 season. hahah
We need to get this guy. Give Viola 30 millions and throw on top Pazienza + a signed Baggio jersey from the 1990 season. hahah
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Dobar je Jo-Jo igrač, još uvijek je mlad, željan dokazivanja na vrhunskom nivou, a i gladan trofeja, zbog ovih par razloga bi se odlično uklopio u novi projekat koji je započeo Juventus povratkom Agnellia na čelo kluba. Od svih igrača koji su se dosad spominjali, njegov transfer se čini najizglednijim jer igra u najlošijem klubu u odnosu na ostale igrače.
A i vala prije Calciopolija sve najbolje u Italiji što se moglo uzimati, uvijek smo mi prvi uzimali, polako se vraćamo toj tradiciji.
Onako ofrlje se sad mogu sjetiti Roberta Baggia, Cristiana Vierija i Pippo Inzaghija, a poslije smo doveli Buffona, Thurama i Zambrottu, pa i Nedveda.

A i vala prije Calciopolija sve najbolje u Italiji što se moglo uzimati, uvijek smo mi prvi uzimali, polako se vraćamo toj tradiciji.
Onako ofrlje se sad mogu sjetiti Roberta Baggia, Cristiana Vierija i Pippo Inzaghija, a poslije smo doveli Buffona, Thurama i Zambrottu, pa i Nedveda.
Željezničar ale!
Jovetić bi sigurno bi veliko pojačanje, jeste da je on više za krilnog napadača, odnosno sličan je Vučiniću i Giovincu. Ali mislim da bi on mogao igrati u vrhu napada, mislim da bi to bila još ljepša igra za oko
, samo treba dobro provjeriti zdravstveno stanje Stevana, jer ipak su velike pare u igri. Ja bi bio zadovoljan i sa Jovetićem i Destrom za napad, ali u tom slučaju Quagliarella bi najvjerovatnije napustio Torine.
I ne znam šta Conte planira sa Matrijem, ukoliko planira da ga drži na klupi kao prošle sezone, bolje da ga prodaju, dok možemo uzeti pare za njega, a ne da se ponovi slučaj Amauri, Krasić. Ponovo će se Marotta napadati, iako on nije kriv za Krasića.
I ne znam šta Conte planira sa Matrijem, ukoliko planira da ga drži na klupi kao prošle sezone, bolje da ga prodaju, dok možemo uzeti pare za njega, a ne da se ponovi slučaj Amauri, Krasić. Ponovo će se Marotta napadati, iako on nije kriv za Krasića.
Ako ne zamjerite da vam pozelim puno zivaca i srece s gledanjem utakmica u kojim bude igro idiot aka Lucio. Vjerujte da ce vam trebat...
P.S.

P.S.

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
vjerujem da gore spomenuti se i nece naigrati puno samo u velikoj nuždiYuto je napisao/la:Ako ne zamjerite da vam pozelim puno zivaca i srece s gledanjem utakmica u kojim bude igro idiot aka Lucio. Vjerujte da ce vam trebat...
P.S.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Imamo mi odličnog iskustva s interovim otpadom, nekad Cannavaro, danas Pirlo, sutra Lucio.

Željezničar ale!
Canna je dosta mladji doso, a bgm poslije onakvih igara u Interu i otac bi ga njegov dao. Doduse ne za Carinia al sta je tu je. Jedino bitno spomena od njega je onaj gol Reggini cini mi se, sve ostalo je bilo ispod prosjeka.
Pirlo je Milanov otpadak, mi smo se davno za njega zajebali.
Sad bez zajbancije mog bi on ok igrat u formaciji s 3 odbrambena jer ce imat ko da pokrije njegova sranja.

Pirlo je Milanov otpadak, mi smo se davno za njega zajebali.
Sad bez zajbancije mog bi on ok igrat u formaciji s 3 odbrambena jer ce imat ko da pokrije njegova sranja.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pirlo je na neki način i vaš i Bbilanov otpadak. Istina manje vaš, ali olako ste ga se riješili.
Sumnjam da će Lucio uopšte biti u kombinacijama za prvih 11, hoće na početku sezone dok se oporavi Chiellini, zna on dobro iznjeti loptu, to je ono što Conte traži od svojih štopera, zato je prvenstveno i doveden, barem ja tako mislim.
Meni vala svejedno, nikad mi nije bio drag igrač, ali ako će njegov dolazak poboljšati kvalitet ekipe, što da ne. Imao je lošu prošlu sezonu, ali s pravim trenerom sve se to da ispraviti i dovesti na pravo mjesto jer ipak Lucio je odličan igrač, on se samo utopio u sivilo čitave ekipe prošle sezone, odlaskom Mourinha realno većina igrača intera je propala, izuzev Samuela.
Hajd odoh spavat.
Sumnjam da će Lucio uopšte biti u kombinacijama za prvih 11, hoće na početku sezone dok se oporavi Chiellini, zna on dobro iznjeti loptu, to je ono što Conte traži od svojih štopera, zato je prvenstveno i doveden, barem ja tako mislim.
Meni vala svejedno, nikad mi nije bio drag igrač, ali ako će njegov dolazak poboljšati kvalitet ekipe, što da ne. Imao je lošu prošlu sezonu, ali s pravim trenerom sve se to da ispraviti i dovesti na pravo mjesto jer ipak Lucio je odličan igrač, on se samo utopio u sivilo čitave ekipe prošle sezone, odlaskom Mourinha realno većina igrača intera je propala, izuzev Samuela.
Hajd odoh spavat.
Željezničar ale!
- IlPrincipe
- Kontakt:
a na finalu je ljubio Bayernov grbYuto je napisao/la:Ako ne zamjerite da vam pozelim puno zivaca i srece s gledanjem utakmica u kojim bude igro idiot aka Lucio. Vjerujte da ce vam trebat...
P.S.

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- pinturicchio30
- Kontakt:
Evo link za prezentaciju, preko you tube.....
http://www.youtube.com/user/juventus" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/user/juventus" onclick="window.open(this.href);return false;
Biće zanimljiv press Agnelija poslije. Već nagađaju šta će to reći, a raja se nada da će objaviti produženje ugovora sa Alexom hehe.
Nema ništa od toga, očekujem standarnu priču uz podsjećanje:

Nema ništa od toga, očekujem standarnu priču uz podsjećanje:

ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- IlPrincipino
- Kontakt:

vjeruje se da je to to...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- IlPrincipino
- Kontakt:

jest da je tek za 20 minuta predstavljanje ali procurili su ovi dresovi...
- pinturicchio30
- Kontakt:
I ja sam naletio na to ,, a i jedan isti samo sa bijelom naljepnicom. Uglavnom naljepnica pravo gadna...
Ovaj sa bijelom...

EDIT :
Ipak je taj dres sa crnom

Ovaj sa bijelom...

EDIT :
Ipak je taj dres sa crnom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.