il reci da je korisniji od njega trenutno sto ti dodje na istoMozes jedino reci da je XAbi u boljoj formi od Xavija i to je to.
nigdje nisam to napisao..Ne mozes reci da je Xavi beskoristan
dva posta,slobodno procitati od slova do slova.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
il reci da je korisniji od njega trenutno sto ti dodje na istoMozes jedino reci da je XAbi u boljoj formi od Xavija i to je to.
Raul_64 je napisao/la:il reci da je korisniji od njega trenutno sto ti dodje na istoMozes jedino reci da je XAbi u boljoj formi od Xavija i to je to.![]()
dva posta,slobodno procitati od slova do slova.
Sto govori da je Realov sistem i kolektiv slabiji nego Barcin, sto pokazuje ta minorna razlika u pobjedama i porazima dok Xavi ne igra.Raul_64 je napisao/la:Nisam svjestan.
samo gledam utakmice,a pomazu statisticki podaci koji govore da Real gubi svaki drugu utakmicu bez Xabia.
s druge strane u poredjenju s Xaviovim igranjem i neigranjem razlika pobjeda i drugih rezultata je minorna.
to je po meni dobar argument ako se vec negledaju utakmice.
al ono..XAVI GOSPODAR SREDINE TERENA !!!!
Sve je to kul i jedan od najveci svih vremena,al pratit malo utakmice da ne bi pomisli da on stvarno igra na istoj razini od prije 2,3 godne ili da je Gerard i dalje medju top 3 veznjaka.
9 titula LP nam to govore i Di Stefano,Zidane,Ronaldo...Ne moraš još i ti.M4kaveli je napisao/la:Nemojte vise, Portilo ce nam se rasplakat.
Real je najbolji klub sa najboljim igracima ikad i .
M4kaveli je napisao/la:Nemojte vise, Portilo ce nam se rasplakat.
Real je najbolji klub sa najboljim igracima ikad i .

Raul_64 je napisao/la:Ja imam argument,vi imate misljenje zasnovano na starim zaslugama.
po meni je cak dobar argument.
nezelim uopste zalazit u to kako bi se Xavi snasao u bilo kojem drugom sistemu osim barceloninom(to da ne bi bio ucinkovit kao u kataloniji je sigurno).
forma i krstenica nije isto.
nije on izasao u 65 minuti protiv Reala jer je grijesio u pasovima,izasao je jer nije mogao to raditi jos 25 minuta.
i ne znam na osnovu cega treba ocekivati novu mladost Xavia.
Vidi, ako ćemo pravo, ne vidim uopšte svrhu, i ne znam odakle potreba, da se pišu postovi tipa:moj tata je bolji od tvog, Alonso je bolji od Xavia, Pinto od Ikera, CR od Messia...Raul_64 je napisao/la:Vise govori o neuspjesnom projektu administracije..
jer spojiti dvije teme u jednu,a da se na druge dvije paralelno pise zasebno je bilo nemoguce.
Istina, forum jeste izmišljen da bi se diskutovalo, al' ovo što ste vi radili na zadnjoj stranici, možda i dvije, je bilo sve, samo ne diskusija.Raul_64 je napisao/la:Ne znam,izmislise forum da se diskutuje.
on napise da je Xavi bolji od Xabija,ja kazem svoju stranu price.
a i ono,tema bi imala 200 stranica..
trenutno mozes pisati o eventualnom dolasku Modrica i to je sve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.