Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

zizu1991
Kontakt:

Re: Facebook ;)

Post Postao/la zizu1991 » 11 jul 2012, 12:19

Kada smo već pokrenuli temu o Srebrenici, meni je jučer zlo došlo kada sam vidio da je neka grupa, ili šta ja znam objavila sliku unakaženog muškog tijela i tipa, kao kako na ovo da ostanete ravnodušni i šta ja znam koliko je ljudi " lajkalo " tu sliku :o
Pa ja stvarno ne mogu da shvatim taj idiotizam, jel oni shvataju da ima djece koji koriste taj fb, mogu da im prouzrokuju dugoročne traume, ja sam se lično naježio, stvarno, ima stvari kojima nije mjesto na fb, a to je jedna od tih, samo sam se iznervirao, :evil: život mi se zgadio, nije meni potrebno slika da mi kaže šta se tamo desilo
Hebem te robijo, ludi Bošnjo, jašta :x
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 11 jul 2012, 12:27

zizu1991 je napisao/la:Kada smo već pokrenuli temu o Srebrenici, meni je jučer zlo došlo kada sam vidio da je neka grupa, ili šta ja znam objavila sliku unakaženog muškog tijela i tipa, kao kako na ovo da ostanete ravnodušni i šta ja znam koliko je ljudi " lajkalo " tu sliku :o
Pa ja stvarno ne mogu da shvatim taj idiotizam, jel oni shvataju da ima djece koji koriste taj fb, mogu da im prouzrokuju dugoročne traume, ja sam se lično naježio, stvarno, ima stvari kojima nije mjesto na fb, a to je jedna od tih, samo sam se iznervirao, :evil: život mi se zgadio, nije meni potrebno slika da mi kaže šta se tamo desilo
Hebem te robijo, ludi Bošnjo, jašta :x
Vidio sam to, jezivo pravo. A još sam jednu sliku vidio, trudnica s bebom u stomaku, unakaženi skroz, k'o iz horor filma, čitav život mi se zgadio, hajd znam ja da je svega bilo, al jel morate to stavljat na fb?!?!? :evil:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 jul 2012, 16:13

Ma ima bolesnih ljudi.Kad stave sliku abortusa i misle da će tako pomoć nekom cilju.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 11 jul 2012, 16:25

Meni malo fali da izbrisem fb,ne mogu vise izdrzati ove gluposti,samo se nerviram bez razloga.
YNWA!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 jul 2012, 16:52

Ovaj dan uopste ne treba ulaziti na Fb, pa kakvih debila samo ima :shock: . Po 5 statusa odjednom, slike i sve o Srebrenici, i izmedju toga, postavi neki vic, yebo ih lajk, kako mi samo ovako dignu tlak..

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 11 jul 2012, 16:55

LBJ MVP je napisao/la:http://krajina.ba/61782/kemal-abdic-pa- ... idiotizma/

Kad smo već kod toga.
Za mene je autor ovog teksta totalni debil.
Slazem se sa vecinom forumasa,koji su pisali postove vezane za statuse na fb,al ovaj lik je bas nepismena debilcina.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 jul 2012, 17:23

slika

koja je svrha stavljanja ovakvih idiotarija na fb ?
Za zivot cijeli!

High

Post Postao/la High » 11 jul 2012, 17:24

Ne vjerujem. :o
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 11 jul 2012, 17:25

:shock: fuj :oops:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 jul 2012, 17:26

High je napisao/la:Ne vjerujem. :o
Ni ja, jos uvijek se ibretim.
Za zivot cijeli!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 11 jul 2012, 17:53

Ova djevojka je **** idiot.
I nazalost ona je samo kap u moru istoimenih.
Ali ja i dalje tvrdim da je autor onog teksta (spominjem ga jer je ova slika postavljena ispod mog posta,pa sam je ja shvatio kao repliku na moj komentar) u najmanju ruku tu negdje u rangu sa ovom djevojkom.
Naravno da nam ne trebaju ovakvi izrodi kao sto je ova...profuknjaca,no moron Abdic (ako se tako pisac zove) je napisao takav tekst da se brat bratu moze smatrati cenzurom obiljezavanja ovog dana zalosti.
Po nekoj njegovoj "filozofiji" svi koji su postavili na FB bilo sta o Srebrenici su "j3beni idioti".
Ponavljam ponovo...
Ova djevojka je moron,i dosta stvari koje sam danas vidio su joj ekvivalent,ali takodje sam vidio i normalnih stvari normalnih postova,komentara normalnih ljudi.
U danassnje vrijeme kada je internet (nazalost) sredstvo informisanja broj jedan i kada su svi uzrasti od 7 do 77 na nekoj od drustvenih mreza moramo imati u vidu da neki balavci od 10-15 godina ne bi drugacije mozda ni znali za ovaj datum do putem FB koji im eto uspijeva privuci paznju.Edukacija danasnje omladine je ravna nuli.Ne gledaju televiziju,na kojoj doduse i nema nista pametno,ne citaju (a i kad citaju krive stvari citaju) tako da...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 jul 2012, 17:55

Dzoni je napisao/la:Ova djevojka je **** idiot.
I nazalost ona je samo kap u moru istoimenih.
Ali ja i dalje tvrdim da je autor onog teksta (spominjem ga jer je ova slika postavljena ispod mog posta,pa sam je ja shvatio kao repliku na moj komentar) u najmanju ruku tu negdje u rangu sa ovom djevojkom.
Naravno da nam ne trebaju ovakvi izrodi kao sto je ova...profuknjaca,no moron Abdic (ako se tako pisac zove) je napisao takav tekst da se brat bratu moze smatrati cenzurom obiljezavanja ovog dana zalosti.
Po nekoj njegovoj "filozofiji" svi koji su postavili na FB bilo sta o Srebrenici su "j3beni idioti".
Ponavljam ponovo...
Ova djevojka je moron,i dosta stvari kojem sam danas vidio su joj ekvivalent,ali takodje sam vidio i normaljnih stvari normalnih postova,komentara normalnih ljudi.
U danassnje vrijeme kada je internet (nazalost) sredstvo informisanja broj jedan i kada su svi uzrasti od 7 do 77 na nekoj od drustvenih mreza moramo imati u vidu da neki balavci od 10-15 godina ne bi drugacije mozda ni znali za ovaj datum do putem FB koji im eto uspijeva privuci paznju.Edukacija danasnje omladine je ravna nuli.Ne gledaju televiziju,na kojoj doduse i nema nista pametno,ne citaju (a i kad citaju krive stvari citaju) tako da...
Nije nikakva replika, moj post nema veze sa tekstom onog Abdića i sa tobom, da ima, citirao bih te.Pozdrav.
Za zivot cijeli!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 jul 2012, 18:02

@Džoni, slažem se za edukaciju, postaviti toliko i toliko civila je ubijeno, taj i taj je to uradio, i tako nešto, a ne slike postavljati
Dzoni je napisao/la: U danassnje vrijeme kada je internet (nazalost) sredstvo informisanja broj jedan i kada su svi uzrasti od 7 do 77 na nekoj od drustvenih mreza moramo imati u vidu da neki balavci od 10-15 godina ne bi drugacije mozda ni znali za ovaj datum do putem FB koji im eto uspijeva privuci paznju.
O ovome govorim, slike postaviti da dijete vidi od 10 godina takvo nešto, doživi traumu samo, ja ne vidim smisao tu zaista, to je obična idiotarija
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 11 jul 2012, 18:44

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:slika

koja je svrha stavljanja ovakvih idiotarija na fb ?
Ovaj idiot ima 5500+ lajkova na ovoj slici. :|
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 jul 2012, 18:49

5.802 ljudi se ovo sviđa, da te Bog sacuva ccc
Za zivot cijeli!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 11 jul 2012, 18:50

Kako ja pobjesnim od ovih sranja na fejsu, dođe mi da im nekad od-do svima. :x
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 jul 2012, 19:10

Sada je već preko 7 300 lajkova :o
Za zivot cijeli!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 11 jul 2012, 19:21

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Sada je već preko 7 300 lajkova :o
jedan komentar kaze:kako tebe nije sram da dolazis tako obucena na mezar svoje majke i skini taj tattu sa ruke

ova slika je jadna,sto jest jest,al ljudi pretjeruju sa objavljivanjem na fb polako se pretvara ako ne objavljujemo statuse da smo muslimani, ispada da nismo,ako se ne slikamo kraj mezara bliznjih i to ne stavimo na fb nije nam ih zao.Jadno da jadnije ne moze(AL CE POSTAT JOS JADNIJE)
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 jul 2012, 19:31

Jadno, pa koji je fazon, fotografisati se pored mezarluka, uceci fatihu?

Nije ova jedina, ima dosta ljudi sto tako cucnu pored mezarluka uceci fatihu, pa ih odozada neko uslika, pa oni to fino kao naslovnu sliku za FB urede, da bi dobili lajkova.

Mogu reci samo, da je ovo dno dna. Haj i nekako, one sto se slikaju u WC-u sa napucitim usnama, na ves masini ili sta ja znam vec, ali ovo je stvarno ..

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 jul 2012, 19:40

A ko je uopšte ovo na ovoj slici?
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.