Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Uh, teška trka za Ferrarij a super dobra za McMercedes
Iako navijam za Massu, Hamillton je dana pokazao da je stvarno veliki talent u F1. A S.Vettel je stvarno maistor za kišne trke... Svaka mu čast...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Zeher-Mali
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Uh, teška trka za Ferrarij a super dobra za McMercedesIako navijam za Massu, Hamillton je dana pokazao da je stvarno veliki talent u F1. A S.Vettel je stvarno maistor za kišne trke... Svaka mu čast...
jarane nije on nikakav talent,jednostavno prvi stint guma je bio bolji kod njega nego kod raikonnena i on je to maksimalno iskoristio,vidio si one zadnje gume na kimijevom bolidu kako su se ponasale ali steta sto je to bilo pred kraj utrke...sve cestitke Vettelu svaka mu cast zasluzena pobjeda bio je najbolji kapa dole!!!
Zeher-Mali voli,sebe i svoje jarane!!!!!!!
Volim te BiH takvu kakva si!!!!
Volim te BiH takvu kakva si!!!!
a ne možeš tako govoriti, Hamilton je prošao skoro sve vozače na trci, a to se odavno nije desilo... Hajd što je brži od raikonnena ali je bio brži i od masse, to je se vidjelo.. Navijam za Massu ali umalo je gledao Hamiltona ispred sebe... Jednostavno Hamilton je pokazao da je sa razlogom na prvoj poziciji vozača...
Samo da javim da od sad pa na dalje ubuduce navijam za Vettela.
Eto toliko. Inace, navijao sam za Schumia, dizao sam se u 5 ujutru da gledam trke u maleziji,australiji al otkako je otisao skroz slabo pratim...Imam namjeru opet pocet
Eto toliko. Inace, navijao sam za Schumia, dizao sam se u 5 ujutru da gledam trke u maleziji,australiji al otkako je otisao skroz slabo pratim...Imam namjeru opet pocet

Hehe, šta je se raje nadiglo na ovog Vettela...

dobar je S. Vetel ja sam bio dvije zadnje utrke live, a i od pocetka se znalo da ce vetel skociti nije bezze sumi ulagao u njega i promoviso ga.
A Hamilton ma nije on ni u top 10 trenutni vozaca covjek ima brz bolid i to je sve a iskoristava ga kao da vozi karting iako zna da ga to **** ali neumije drugacije
A Hamilton ma nije on ni u top 10 trenutni vozaca covjek ima brz bolid i to je sve a iskoristava ga kao da vozi karting iako zna da ga to **** ali neumije drugacije

FIA je napisao/la:dobar je S. Vetel ja sam bio dvije zadnje utrke live, a i od pocetka se znalo da ce vetel skociti nije bezze sumi ulagao u njega i promoviso ga.

http://www.powerplaymanager.com/r219458
Najbolji 2 vozaca danasnjice su Kimi i Alonso. Da je dati Hamiltonu,Masi,Kubici i Kovalainenu da vozi "reno"kakav je sad,bas me zanima kakve bi rezultate napravili. Svaku petu utrku bi mozda osvojili bod. Vetel je dobar,al da je i bilo koji drugi vozac startao s prve pozicije,99% bi pobijedio. Bez obzira na sve,njegova je bila taktika da ide u kvalifikacije s manje gorivo,sto je iskoristi "majstorski" u utrci. Ja navijam za Alonsa. Sljedece godine,ako ostane u renou sigurno ce biti bolji,jer njihovi inzinjeri su napravili odlican auto za sljedecu godinu. Nemam protiv ni da ode u BMW.
Za vikend nas ocekuje prva nocna utrka u historiji F1.Maloprije sam vidio stazu na DSF-u, extra uradjena, osvijetljena... Trebalo bi biti malo mracnije, bila bi zanimljivija trka
Hamilton imao najbolje vrijeme na treningu.
http://www.sportsport.ba/auto_motop-7380.htm

hehe, trebali su formolama ugraditi svjetla pa nek sami sebi svjetleribery je napisao/la:Za vikend nas ocekuje prva nocna utrka u historiji F1.Maloprije sam vidio stazu na DSF-u, extra uradjena, osvijetljena... Trebalo bi biti malo mracnije, bila bi zanimljivija trka![]()

Dobra trka danas, nevjerovatan peh sa Ferrari. Samo meni nije jasno, jesul krivi mehanicari ili Massa zbog onoga sto se desilo? Ipak, pokazalo se zeleno svjetlo, pa odmah nakon njega crveno... Il je mozda do onog crijeva, tj. neki kvar.
I jos nesto, jel jos neko vidio il se to meni ucinilo, bosansku zastavu na tribinama
I jos nesto- MRZIM ALONSA.
I jos nesto, jel jos neko vidio il se to meni ucinilo, bosansku zastavu na tribinama

I jos nesto- MRZIM ALONSA.
Da,da,da...Alonsoooo. Trebala mu je ovo pobijeda. Fakat je pogodio pravo vrijeme da ode u box. Imao je srecu sto se Nelson zabio u zid,al ipak...sreca prati hrabre. Odvozio je do kraja odlicnu utrku. Zao mi je Mase,nekad imam osjecaj da mu one pogreske namjerno prave. Nekako u Ferariju,vise favoriziraju Kimija,iako Masa donosi bolje rezultate (u zadnjih 5-6 utrka). Al ja vjerujem da ce Masa osvojiti prvenstvo,nekako mi je Hamilton izgubio onu volju,koju je imao na pocetku sezone.
Šteta danas nisam mogao gledati ovu trku a imao sam namjeru...
- alan_kardec
- Kontakt:
Da nije pobijedio opet bi bilo nekog kukanja.
Fernando Alonso = dijete od 12-13 godina.
Fernando Alonso = dijete od 12-13 godina.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dake, zavresena pretposljedna utrka ove sezone, VN Kine. Hamilton je pobijedo, Masa je zavrsio kad drugi. Masa jos ima sansi, ali mora pobjediti na slijedecoj utci, a Hamilton da bude plasiran ispod 5 mjesta. Dosta tesko ali moguce, sjetite se samo prosle sezone 

Blizi se posljednja ali i odlucujuca utrka ove sezone. Hamilton ima bodovnu prednost,ali bez obzira na to,nece mu biti lako pobijediti pa cak i osvojiti titulu. Evo nekih cinjenica... Massa poznaje tu stazu ko vlastiti dzep, i za predpostaviti je,ako bude sve uredu s motorom ferarija,da ce osvojiti gotovo sigurno 1 ili 2 mjesto u kvalifikacijama. Kimi ce mu pomoci ,kao i Alonso i Kubica,da pobijedi,a da "otjeraju" ili mozda cak izbace hamiltona s staze. Hamiltonu moze pomoci kovalainen,al njegova forma je u silaznoj putanji,tak da... Treba spomenuti Nelsona Piqea te BARRICHELLA koji su takodjer brazilci i ovu stazu sigurno ce dobro odvesti,a imaju i veliki motiv,NISU JOS DOBILI UGOVOR ZA SLJEDECU SEZONU. Jos jedan vozac je bitan,za Davida coultharda ovo je zadnja utrka u karijeri F1. Sigurno nas ocekuje odlicna utrka...jos samo ako visa sila malo kise posalje na stazu....
Siguran sam da če biti dobra trka... Uvjek bude dobra, kao i prošle sezone...
A zna li možda neko u koliko se vozi, trka ne kvalifikacije ?!
A zna li možda neko u koliko se vozi, trka ne kvalifikacije ?!
Mislim da ce i trka kao i kvalifikacije biti u 18 sati po nasem vremenu. Tako je bilo do sada
Ipak bi moglo biti zanimljivo, Massa starta prvi, Hamilton 4, sto jeste dovoljno za osvajanje titule, ali Kimi je odmah ispred njega... Moglo bi biti i prljavih igrica 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.