Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Miami Heat
Vidim uveliko se pocelo s.vrsavati na MIA,a sezona nije ni pocela...

Miami je sigurno puno jaci zbog dolaska R.Allena ali ne znam zasto se toliko prica o Lewisu...momak je prosle sezone bio uzasan a i prije toga vec dugo nije na onom starom nivou kada je bio vise nego solidan kosarkas.
Osvojili s povrijeđenim Wadeom,izdominirali jedno vrijeme bez Bosha i još se pojačali.Nije svršavanje činjenica je da su oni najveći kandidati za titulu.Thunderu treba veliki napredak Duranta,Hardena i Westbrooka i da se ovaj rookie pokaže kao koristan.Lakersima treba još koji igrač,Spursi su opasni,ali treba odbranu popravit.(solidan centar bi bio veliki korak naprijed)NEZALAGANJE je napisao/la:Vidim uveliko se pocelo s.vrsavati na MIA,a sezona nije ni pocela...![]()
![]()
Tu su i Netsi kojim bi ova sezona bila za uigravanje ukoliko dođe Howard.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Hodajuci mis match koji moze pogoditi trojku.
po meni odlicna akvizicija.
Allen + Lewis
Opusteniji James
a bez toga je nakon 0:1 pometena Oklahoma.
ima razloga za to svrsavanje.
po meni odlicna akvizicija.
Zdraviji WadeNEZALAGANJE je napisao/la:Vidim uveliko se pocelo s.vrsavati na MIA,a sezona nije ni pocela...![]()
![]()
Allen + Lewis
Opusteniji James
a bez toga je nakon 0:1 pometena Oklahoma.
ima razloga za to svrsavanje.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ha jbg, ne može se svršavat na SAS, kad ima većih favorita.NEZALAGANJE je napisao/la:Vidim uveliko se pocelo s.vrsavati na MIA,a sezona nije ni pocela...![]()
![]()
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Niko to i ne trazi,niti ce se ikad traziti...Samo cu reci da su LAL 2004. imali i jacu ekipu po imenima od danasnjeg MIA,pa se nije uzela titula,a ovdje pojedinci uveliko pisu da im se ne moze nista...messilla je napisao/la:Ha jbg, ne može se svršavat na SAS, kad ima većih favorita.NEZALAGANJE je napisao/la:Vidim uveliko se pocelo s.vrsavati na MIA,a sezona nije ni pocela...![]()
![]()
![]()
Cuj onog imat ce 70 pobijeda. Ne budi smijesan, jaki jesu al nije to ta ekipa koja bi igrala takav tempo u reg. sezoni.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- delpiero20
- Kontakt:
Pa dobro mogu imati 65 ako ne 70 sigurno
Mogu i odmarati zadnjih 5 ako se osiguraju za prvo mjesto u konferenciji sto ce vjerovatno i biti...
Mogu i odmarati zadnjih 5 ako se osiguraju za prvo mjesto u konferenciji sto ce vjerovatno i biti...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
on je care za klupe idealanadnan24 je napisao/la:Miami je sigurno puno jaci zbog dolaska R.Allena ali ne znam zasto se toliko prica o Lewisu...momak je prosle sezone bio uzasan a i prije toga vec dugo nije na onom starom nivou kada je bio vise nego solidan kosarkas.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bear grylls
- Kontakt:
Jos samo jedan solidan centar nekako da i to odradi Riley i da mu odmah daju NBA Executive of the Year Award.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bear grylls
- Kontakt:
http://www.nba.com/video/channels/nba_t ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
dole ima i za lewisa video
dole ima i za lewisa video
SaltCityAttack je napisao/la: on je care za klupe idealan..svi b njega na klupi imali..zamisli da ga Lakersi imaju za one pare na klupi?..pa koliko toliko je dobar da ponudi tu nesto vise kad udje ebiga..ovi sad Lakersi da su doveli Lewisa,Odomai jos par igraca za minimalce mogli su komotno biti i prvi kandidati za titulu, sad kad vec imaju i PG
Ne bi ja njega volio u Lakersima pa makar imali i ovako losu klupu...on je nekad davno bio odlican igrac,odlican suter...to su igraci koji su navikli da budu vazne figure,da uzimaju dosta suteva i da imaju loptu dosta u svojim rukama.On ce u Miami-ju stajati po strani i cekati da uzme nekih 5-6 suteva u vrh glave...ne vjerujem da ce biti efikasan u takvoj situaciji.
pa sta radi neko to skoro citav zivot ? dobro sad,bar onaj period u Keltima.adnan24 je napisao/la: stajati po strani i cekati da uzme nekih 5-6 suteva u vrh glave.
igranje bez lopte je nekad podjednaka umjetnost kao i igranje s loptom,a nikad vise otvorenih suteva nece imati kao sada u Miamiu.
a kazem,s Keltima je pokazao da me nesmeta da bude 2,3,4 violina.
Raul_64 je napisao/la: pa sta radi neko to skoro citav zivot ? dobro sad,bar onaj period u Keltima.
igranje bez lopte je nekad podjednaka umjetnost kao i igranje s loptom,a nikad vise otvorenih suteva nece imati kao sada u Miamiu.
O kome govorimo?
Ja sam na trenutak se zbunio, reko kad je bio Lewis u Keltima?adnan24 je napisao/la:Raul_64 je napisao/la: pa sta radi neko to skoro citav zivot ? dobro sad,bar onaj period u Keltima.
O kome govorimo?
Raule adnan prica o Lewisu.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ne znam bogami,mislio o Allenu..adnan24 je napisao/la:Raul_64 je napisao/la: pa sta radi neko to skoro citav zivot ? dobro sad,bar onaj period u Keltima.
O kome govorimo?
Lewis za nesto preko miliona ce dobro doci svakom..
ima 208,brze noge i moze pogodit trojku...
i vise nego dosta za 1,35 miliona godisnje il koliko je vec.
pusti mene da skontamRaule adnan prica o Lewisu.
Pa naravno, zbog toga je i draz sporta, jer ne pobjedi uvijek najbolji ili , recimo, najveci favorit.NEZALAGANJE je napisao/la:Niko to i ne trazi,niti ce se ikad traziti...Samo cu reci da su LAL 2004. imali i jacu ekipu po imenima od danasnjeg MIA,pa se nije uzela titula,a ovdje pojedinci uveliko pisu da im se ne moze nista...messilla je napisao/la:Ha jbg, ne može se svršavat na SAS, kad ima većih favorita.NEZALAGANJE je napisao/la:Vidim uveliko se pocelo s.vrsavati na MIA,a sezona nije ni pocela...![]()
![]()
![]()
Jbg, malo me ponijelo. Kontam, smeta ti sto se neke ekipe smatraju nedodirljivim,a SAS se ne shvata previse ozbiljno.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BernardBarnjak
- Kontakt:
wow!

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BIHfan je napisao/la:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.