NK Široki Brijeg

SirokiZg
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la SirokiZg » 11 jul 2012, 15:42

Kako se neki momci ovdje okreću kako vjetar zapuše to je čudo.
Za prošlu sezonu komentari-
Ne može Široki igrati samo obranu, uvijek smo igrali napadački i tehnički nogomet, fučkaš igru s 1 napadačem.

A sad ovdje pišu-
Ne treba nam napadač, imamo super obranu i veznu, bitno da ne primimo gol.

Mislim jel to netko iz uprave ovdje na forumu? :)

Treba nam 2 napadača,ne samo 1,duga je sezona, trenutno si u 3 natjecanja a i treba
ti radi konkurencije da se niti jedan ne opusti već da svi budu napeti i željni igre.
Ja nisam toliki optimist moram priznati za početak sezone, vidjet ćemo prvo u europi kako
će to izgledati.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 11 jul 2012, 15:49

Ako cemo mi privuci publiku sa 6 veznih igrača i bez napadača svaka cast upravi!!Jedini napadač je Kordic koji je ozljeđen.Onog Roskama je odmah trebalo potjerati iz kluba cim je nastupio za Vrgorac u malom nogometu,nije mi jasno kako se to uopce moze dogoditi.Da je prijavljen kod dva saveza,a igrači malog nogometa uopce namaju pravo nastupa na velikom nogometu!!Sto se tice ovog momka sto ode u Split,sretno mu bilo,al da ide u neki klub a ne u Split,koji nije nista bolji klub od nas!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 11 jul 2012, 16:14

o čem pričamo

već 3-4 godine nemamo napadača :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 jul 2012, 16:16

Pa nastupali su i nasi vrli nogometasi za svoje ponosne mjesne zajednice, pa se ne sjecam da se za njih tako pricalo, nego su bili ''pravi'', pomagali su svom selu. :roll:
Vezni igraci koji su devedeni su realno dobri, kako god, a to da fali jos jedan izraziti napadac, fali naravno, ali pretpostavljam da ce se prikljuciti i Barisic, a ocito se ide na igru s jednim napadacem i tako i tako, uz uvjet da se podrazumijeva da ce Wagner, Bajano, Bloudek, i sl., igrati sto blize golu. Ne opravdavam, cisto iz razloga sto za takvo sto trebas jos brze i probojnije igrace, no govorim samo logiku iza takvog razmisljanja, svi bi voljeli kvalitetnog napadaca, a evo gdje, odakle, tko zeli i za koje pare igrati premijer ligu, a da da bi nam bio pojacanje? Da dovedu sad nekog neprovjerenog brazilskog ili argentinskog napadaca, bilo bi evo ga opet gomilaju Brazilce i Argentince i sta vec sve ne, nasa djeca, koja su triput bolja od svih ostalih, propadaju, itd. itd.
Nek ide gdje hoce, pa bio to Split ili netko deseti, ne privlaci ga Split kao takav, nego HNL i jos veca blizina i vece pracenje od strane Hajduka i Dinama.
...Život za Široki...

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 11 jul 2012, 16:23

Nedaj Bože da promoviramo već sad jednog juniora iz te jako dobre generacije ako je uprava već nesposobna naći ovdje ili u Hrvatskoj kvalitetnog napadača.
Pa pola Hrvatskih klubova ne plaća svoje igrače već duže vrijeme.
Šta stvarno misliš da ako se nekom kvalitetnom igraču ponudi redovna i dobra plaća da ne bi došao??
Moš mislit

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 jul 2012, 16:36

Definiraj redovna i dobra placa koju ne moze dobiti recimo eto i u tom famoznom Splitu, plus igra u NAVODNO, po NJEMU, i ponavljam iskljucivo po NJEMU u boljoj i regularnijoj ligi? Pola ih ne placa, OK, al sta je s drugom polovicom koja ih placa, pa znas i sam da je vec duze vrijeme iz nasih najboljih klubova odlazak bio recimo u Medjimurje, eto pada mi na pamet primjer tog Medjimurja zato sto je jedna od boljih igraca Sarajeva ne tako davno tu dobio bolje uvjete i otisao.
Druga stavka, za koga ce klub dati neku vecu odstetu, odnosno za koga ce uopce PLATITI odstetu? A budimo realni, za takvog jednog napadaca bi odsteta morala biti poveca, za nase uvjete, ako bi trebao biti pojacanje, i haj ti onda to kasnije jos nasim ljudima opravdaj ukoliko bude promasaj, reci ce ti samo ''eno ti mog malog ili malog od mog badze/sure/kuma u juniorima pa nisi ga ni pogled'o''.
Mozes jedino dovesti igraca bez ugovora ili naci nekog mladica, talenta i napraviti od njega igraca, a za nas je dosta ogranicen taj fond igraca i to je cinjenica. Najlakse je reci treba ovo, treba ono naci. Ne kazem da se ne moze, al nisam ja u Upravi da trazim i radim njihov posao, iako bi ga bolje radio vjerovatno.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 11 jul 2012, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 11 jul 2012, 16:46

Ako pola igrača ne dobiva plaću,mogu putem arbitraže dobiti papire i doći tu bez odštete.
Imaš Dinamo s kojim imaš sporazum,pa daj se postavi malo jače i zatraži od njih nekog talenta ili tako nešto.
Ako je Modrić mogao u Zrinjski,što ne bi neki nadapač mogao kod nas.

Ja npr. tvrdim znajući ga iz Hrvatske lige da bloudek neće biti pojačanje jer je premekan za našu ligu.
Dečko zna igrati i ima dobru tehniku al duel igra=0 bodova.
A mi ćemo kao podrediti igru s jednim špicom i 5 veznih zbog njega,wagner i ostalih?
Pa piši kući propalo odmah. :)

Uostalom, neka tako i krenemo, moraš imati plan B a ne možeš ga imati ako nemaš bar 3-4 napadača.

Za mene izgovor za ovakve poteze nema, jer se već duže vrijeme traži napadač a apsolutno nitko nije doveden.
Niti mladi talent,niti igrač bez ugovora, niti stara iskusnjara niti igrač s ugovorom.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 jul 2012, 16:53

Pa evo sta se radi sa Barisicem sada nego rijesava spor i koliko evo to vec traje? Znaci, trebao bi se klub peglati nekoliko mjeseci (i vise) oko sudskih sporova da MOZDA dobije igraca na kraju. To je malo apsurdno. I neozbiljno. Kako ce planirati pripreme sa igracima i s doticnim igracem ako ce ga cekati da rijesi arbitrazom svoj status u klubu, i zamisli jos pored svega kasnije ipak izabere drugu ponudu i tebe ispali.
Sto se tice Dinama, pojedincima su vec celnici Dinama govorili idete na posudbu u BiH ligu, pa je njima, eto za razliku od Modrica, to bilo ispod casti i smatrali su da im je bolje otici u Lokomotivu i Lucko i drugdje, nego u Široki, odnosno tocnije u premijer ligu. Da li su u pravu? Ne, ali ja upravo o takvom ratingu i svijesti govorim i to i ti i ostatak morate biti svjesni, i to se tek prvo treba promijeniti i raditi na tome da se promijeni, pa onda mozemo nesto da valja ocekivati. Sta Uprava na to utjecati moze kad Uprava Dinama ne moze natjerati igraca da dodje ovdje na posudbu (a vjeruj brojnima je to dosad bilo receno i odbili su).

Bit ce kakav bude, ne mozemo ni ti ni ja znati kakav ce biti sve dok se ne pocne igrati. Govorili su i za brojne druge nece uspjeti ovdje, nece ondje, a za neke desete da ce biti hit, pa se desilo obrnuto. To su spekulacije.

Pa nema 3-4 napadaca pa nema, sta sad, hocemo se predati unaprijed i proglasiti sve izgubljenim i poceti odmah u startu pljuvati, ta vjerujem da bi ga doveli da mogu, nisu bas TOLIKO retardirani, ali evo nema napadaca na vidiku. Imat ces Roskama, koji eto slovi za napadaca, imat ces Kordica i imat ces Barisica, a kakve ce uloge imati ofenzivni veznjaci, to ce trebati jos vidjeti.

To sve stoji, no ponavljam, evo, nadji ga ti, ponudi ga Upravi, vjerujem da ce skociti da ga potpisu. A opet cu reci, sad da pocnu traziti po Brazilu, Argentini, garantiram da bi prica opet bila ona ista, zalosna, jadna, tipicno Širokobriješka, i o cemu mi onda pricamo?
A ista bi bila i da nadje nekog mladog, perspektivnog igraca unutar HR ili BiH i dovede, plus sto sami sebi ogranicavaju uopce izbor i fond igraca za troduplo birajuci mahom samo Hrvate, npr. I opet bi bio moj rodjak, mali, kum, sura, ''triput bolji'', a ne igra zbog njega i njega i zbog Mijine politike. Zajebi ti to, ja prvi bi ljudima j.ebao m.ater na osnovu tih prica i rekao ''evo, izvoli ti naci''.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 11 jul 2012, 18:20

Ovaj Roskam je teska nula od igrača,ako gledamo poziciju koju sada igra.Igrač tvog kluba ode igrati finale Hrvatske u malom nogometu i to nikoga u klubu i u savezu ne zabrinjava.Znaci sluzbenu utakmicu za drugi klub.Toliko o profesionalizmu, a juniorima ne daju igrati mjesne.Sto ne bi sada gurnuli nekog napadača iz juniora,pruzili momku sansu barem u pripremnim utakmicama,i po ovim turnirima,al ne.Vagner je usao u zalazak karijere i vidi se da vise ne moze,Bajano ne moze od kila ni doci do gola.Osim Bloudeka napad nam je totalno bezopasan.Kad ekipa dođe na Pecaru i zatvori se odmah ce biti problemi kao lani sa Zvijezdom i ostalima.Jednostavno smo bezopasni.Da smo barem u obrani dobri al nismo ni to.Barem gledajuci zadnje 2-3 utakmice,samo pogledajte koliko smo golova primili.Ne znam sto ostavljaju Brekala,bolje da ide negdje na posudbu,ili ceka da se braća zajedno ozljede tamo malo prije Bozica!!! ;) ;)
Moze li netko staviti link o juniorima koji su potpisali za Široki i koji su sve otisli na posudbu i gdje.I jel Baćak i dalje nas igrač.Vratar Soldo,sta s njim bi??

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 jul 2012, 20:13

ŠB.TRN je napisao/la:Ovaj Roskam je teska nula od igrača,ako gledamo poziciju koju sada igra.Igrač tvog kluba ode igrati finale Hrvatske u malom nogometu i to nikoga u klubu i u savezu ne zabrinjava.Znaci sluzbenu utakmicu za drugi klub.Toliko o profesionalizmu, a juniorima ne daju igrati mjesne.
Mislis da je prvi i jedini takav u BiH i drugdje koji je to napravio? Ne opravdavam, al zesca laz je reci da nasi igraci nisu na mjesnim zajednicama igrali koliko hoces puta. I ne samo juniori, nego i seniorski igraci. Ili ti to ne pratis ili si namjerno subjektivan.
I da se razumijemo : puca mi k.urac za malonogometnu ligu Hrvatske, a jos vise za seljacku ligu mjesnih zajednica nase opcine.
Sto ne bi sada gurnuli nekog napadača iz juniora,pruzili momku sansu barem u pripremnim utakmicama,i po ovim turnirima,al ne.
Prikljucen je Barisic seniorskoj ekipi. Zar je malo, tko to jos realno moze iz juniora od napadaca biti seniorski nogometas? A i Barisic kad je igrao pripremne utakmice na polovici prosle sezone je pokazao da mora PUNO napredovati, da ima smisla, da je tipicni gol igrac, al je igrac kojem jednostavno sve servirati mozes. Isproban je, zna se sta moze, i ja osobno vjerujem i nadam se da ce dobiti sansu inace ne bi potpisivao ugovor. Mislis da je tek tako jednostavno probiti barijeru iz juniorskog u seniorski nogomet i postati odjednom koristan igrac za ekipu najvisih ambicija, kao sto je Široki Brijeg? Sta je vama ljudi... To ti moze u GOŠK-u proci. MOZDA. A i tada ces se, kao i prosle sezone, boriti za opstanak. To ti je surova stvarnost, a to sto vi neke druge stvari zamisljate i fantazirate, to je neki drugi par kopacki.
Vagner je usao u zalazak karijere i vidi se da vise ne moze,Bajano ne moze od kila ni doci do gola.Osim Bloudeka napad nam je totalno bezopasan.Kad ekipa dođe na Pecaru i zatvori se odmah ce biti problemi kao lani sa Zvijezdom i ostalima.Jednostavno smo bezopasni.Da smo barem u obrani dobri al nismo ni to.Barem gledajuci zadnje 2-3 utakmice,samo pogledajte koliko smo golova primili.Ne znam sto ostavljaju Brekala,bolje da ide negdje na posudbu,ili ceka da se braća zajedno ozljede tamo malo prije Bozica!!! ;) ;)
Pa, zato ce odigrati jos ovu sezonu mozda, i ide. Prirodni tijek stvari. Jel bolje i to nego sutati igrace koji su zaduzili klub, a moze realno jos pomoci na terenu, a i puno vise mladim igracima van njega? Uostalom, vec bi ga pomalo mijenjao mali Kozulj da ga nije ozljeda pogodila.
Druga polovica se klela u Bajana kad je dosao, sad odjednom ne moze doci do gola? Smijesno. Bloudek? Polovica ljudi ga popljuvala, a momak nije ni minute zaigrao, jebga, mora da ga gura stari, pa vidi cuda odjednom je 'opasan po gol'.
Obrana? Pa dobro dokle vise? Jel ta obrana bila najbolja obrana prosle sezone, a ne da je ostala na okupu nego je jos realno i pojacana. Jel se moraju usporedjivati pripremne i prijateljske utakmice sa ozbiljnim pristupom? Sta ce nego primiti tri gola kad mi pijemo s Jesom do tri i po ujutro u Palmi prosli petak?

Pa jel tebi ikad ista valja? Ikad. Ista. Jel. Tebi. Valjalo? Ono, jedan dan da nisi zugao u postu kako nista ne valja i svi ostali svemirski brodovi za nas, a evo godinama nam gledaju u ledja osim Zeljeznicar? Mozda ovako jedino kad pobijede Sarajevo i tako to, pa svi odjednom stanu iza kluba i podrze ga bezrezervno. A ovako samo zug zug zug zug, a ni pocelo prvenstvo nije. Kako vam se samo da.
...Život za Široki...

HERCEG
Kontakt:

Post Postao/la HERCEG » 11 jul 2012, 20:17

Dolje žugatori! Dolje!

northfront96
Kontakt:

Post Postao/la northfront96 » 11 jul 2012, 21:01

treba sacekati prve 2-3 utakmice i onda znamo na cemu smo.... europa (prve dvije utakmice), slavija, zrinjski... morali bi biti bez poraza.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jul 2012, 21:02

A zašto je Varea dobio nogu? Jel ima neka pozadina tu?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 11 jul 2012, 21:15

VanBasten je napisao/la:A zašto je Varea dobio nogu? Jel ima neka pozadina tu?
Dobio ponudu iz Azerbejdžana,nitko ga nije otjerao,otišao je sam. ;) .
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 11 jul 2012, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jul 2012, 21:17

Grdan je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:A zašto je Varea dobio nogu? Jel ima neka pozadina tu?
Dobio ponudu iz Azerbejdžana,nitko ga nije otjerao,otišao je sam ;) .
Aha, to je to. Kontam zašto su ga pustili, po meni među 3 najopasnija napadača u ligi koje sam gledao prošle sezone.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 11 jul 2012, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 11 jul 2012, 21:20

Kako javlja Večernji list, napadač Širokog Juan Varea napušta redove Širokog i odlazi u Azerbejdžan. Varei je istekao trogodišnji ugovor sa Širokim Brijegom i po njegovim rječima, ovaj Argentinac, ga nema namjeru obnoviti.

-Financijski uvjeti su odlični i u Azerbejdžanu igra nekoliko Argentinaca, ambicije kluba (Ravan Baku) su velike i meni je to novi izazov- rekao je Varea u razgovoru s novinarom Večernjeg lista.

Juan Varea je bio pravo pojačanje u redovima Širokog, odličan napadač koga je lom noge zaustavio u usponu karijere. U zadnjoj polusezoni Varea se ponovno ‘dočepao’ dobre forme i uspio je zajedno sa Wagnerom zauzeti prvo mjesto strijelca kluba (21 utakmica, 8 golova).

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 11 jul 2012, 22:50

varea je otišao zbog bolje lvoe u Azerbejdžan..

prošao je pripreme i potpisao na 2 godine..

navodno tamo pred sezonu dođe i do 50 nogometaša na probu, tako oni to rade i ko prođe prođe :shock:

inače, najjače u svoj ovoj priči je da je Široki zaradio na Varei 8-)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 11 jul 2012, 23:47

Šteta što iz Širokog nisu uočili odličnog napadača Brotnja Benjamina Vladića,trenutno je na probi u drugoj momčadi Bayerna ;) .

Respect
Kontakt:

Post Postao/la Respect » 12 jul 2012, 00:34

Grdan je napisao/la:Šteta što iz Širokog nisu uočili odličnog napadača Brotnja Benjamina Vladića,trenutno je na probi u drugoj momčadi Bayerna ;) .
hoce li mi neko odgovorit moze li u sirokom igrati fudbaleri koji nisu katolici? ako ne mogu, zasto ne mogu?

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 12 jul 2012, 00:36

Grdan je napisao/la:Kako javlja Večernji list, napadač Širokog Juan Varea napušta redove Širokog i odlazi u Azerbejdžan. Varei je istekao trogodišnji ugovor sa Širokim Brijegom i po njegovim rječima, ovaj Argentinac, ga nema namjeru obnoviti.

-Financijski uvjeti su odlični i u Azerbejdžanu igra nekoliko Argentinaca, ambicije kluba (Ravan Baku) su velike i meni je to novi izazov- rekao je Varea u razgovoru s novinarom Večernjeg lista.

Juan Varea je bio pravo pojačanje u redovima Širokog, odličan napadač koga je lom noge zaustavio u usponu karijere. U zadnjoj polusezoni Varea se ponovno ‘dočepao’ dobre forme i uspio je zajedno sa Wagnerom zauzeti prvo mjesto strijelca kluba (21 utakmica, 8 golova).
Ma ovo je odavno
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: haseljicking i 37 gostiju.