Nazalost tako je,a nije me ove godine toliko potreslo nista,da sam plakao,ali brate Bratunac 4-5 djecaka (6-7 godina) stoje pored ceste dizu 2 prsta i masu autima,vracam se kuci jos jedan djecak koji mase rukom i dizu 2 prsta,i proslo 1-2 kilometra kad i dalje stoje ta djeca (njih 4-5) u majicama BiH (zastava BiH) i idalje masu rukama uz 2 prsta.Ne znam kako to da ti drugacije opisem,al zaista me to pogodilo,eh uz to ja mogu zaplakatilegenda reala je napisao/la: Ma to se i radi moj Emšo, danas sam slušao jednog analitičara i on kaže zločina će se sjećati dok bude živih žrtava, kad dođu nove generacije to će se zaboraviti i sve u krug, pa ko se danas sjeća holokausta niko, tako i ovog.
A mi smo opet nespremni i naivni, i da šta bude(nedaj bože) opet bi najebali
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Chat
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- legenda reala
- Kontakt:
I mene jučer potreslo ovdje kod nas na groblju, nekoliko dječijih grobova, jedno 1995-1995. nekoliko mjeseci, nekoliko 1988-1992,pa 1992-1995.
Ma ja djeca se sam pobila

Ma ja djeca se sam pobila
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma sta da ti kazem,zalosno.
Morao sam na putu kuci opustit se na Zvornickom jezeru (ako je to to) odlicno mjesto,dosta ljudi a cista voda (bar na mjestu gdje sam ja bio) A u samom Zvorniku "plaza" igre na pjesku (fudbal,odbojka) da sam znao tu bi stao
Pa onda mjesto da se skrene za Tuzlu promasis i odes za Bijeljinu odnosno mjesto Kozluk (izgubili bruku vremena tu)
Pa onda u Tuzlu,to vec @ harry zna nije za javnost.Ko dobro poznaje Tuzlu nek se javi na pp . 
Morao sam na putu kuci opustit se na Zvornickom jezeru (ako je to to) odlicno mjesto,dosta ljudi a cista voda (bar na mjestu gdje sam ja bio) A u samom Zvorniku "plaza" igre na pjesku (fudbal,odbojka) da sam znao tu bi stao
Volim te Celik ! ! !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Samo da kazem, ono objasnjenje za cvijet Srebrenice, gledao sam na u saboru Hrvatske kaze da tih 11 jos simbolizira i 11. genocid nad Bosnjacima. Nije malo, a nikad nismo niti cemo nauciti iz toga.
Celik!3,2,2.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Svaka čast svima koji su otišli 
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 11 jul 2012, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Možda je off-topic, sad ja bezze hodam s jaranom, išli malo da prošetamo, kad za drvetom frajer safato ženku, drma li je drma...

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Čuj off-topic na temi Chat 
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pa dobro svi pišu o Srebrenici, i ja sad odjednom uletim sa ovim, pa mi je nekako off topic.
Ja sam današnji dan prespavao, tj. ustao sam oko pola 1, nisam ni palio televiziju, sve mi je to bolno i mutrpno gledati iz godine u godinu.
Ja sam današnji dan prespavao, tj. ustao sam oko pola 1, nisam ni palio televiziju, sve mi je to bolno i mutrpno gledati iz godine u godinu.
Željezničar ale!
- legenda reala
- Kontakt:

Husrefe ne oftopičari, sutra nam o tome pričaj
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
imal neko da bi kupio šta iz Oriflameovog kataloga ??
@ legendo
kakav ti je to potpis života ti ??
@ legendo
FORZA MARŠAL !!!
vjerovatno oklada bila izmedju njega i edinahodža je napisao/la:imal neko da bi kupio šta iz Oriflameovog kataloga ??![]()
@ legendo
Sta fali potpisu?
Nije nikakva oklada, nego me covjek smatra strucnjakom jer sam pogodio ko ce biti u finalu Wimbledona i pobjednika Wimbledona sto nije bilo lahko
Nije nikakva oklada, nego me covjek smatra strucnjakom jer sam pogodio ko ce biti u finalu Wimbledona i pobjednika Wimbledona sto nije bilo lahko
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
De ljudi ako mi neko moze halalit bon kredita nek' mi se javi na pp
Za curu je,znate kako je
Za curu je,znate kako je
ZZ
Edin TM87 je napisao/la:Sta fali potpisu?
FORZA NAPOLI
- samir_tm87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
vidjećeš sljedeće godine kad te zovnu na BHT da pogađaš ko će pobjediti ko ona hobotnicaEdin TM87 je napisao/la:Sta fali potpisu?
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Bagracrvavi oj dijasporkiiiiiiiiiiiiiiiiii

- legenda reala
- Kontakt:
Ma jok ba vidio ih na chatroluletu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.