AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

reds
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la reds » 11 jul 2012, 22:17

@Mecong ; sezona je jako duga i samim tim trebaš više kvalitetnih igrača imati na raspolaganju. Ibra i Thiago jesu klase, ali ako u zamjenu za njih dovedeš 3 pa možda i 4 kvalitetna igrača možeš biti jači. Džeko nije bolji, ali i on bi bio sasvim dovoljan Milanu. I opet bi Milan imao ponajboljeg napadača u Italiji koji bi zabio sigurno oko 20 golova. Računaj uz to da sigurno ne bi zarađivao suspenzije kao Ibra + imao bi manju platu čime bi se kasa kluba mogla dodatno olakšati.

Zamjenu za Thiaga bi bilo teže naći, ali vjerovatno da već imaju nekoga u planu čim ga prodaju.

I Milanu nedostaje kvaliteta u odbrani. Recimo ako bi doveli jednog kvalitetnog lijevog beka to bi još više učvrstilo odbranu. Dovesti 3 skoro pa vrhunska igrača (nisu nivo kao ova dvojca, ali su kvalitet) bi uravnotežilo ekipu. Džeko (najviše se spominje u kontekstu sa Milanom) + stoper + lijevi bek, naspram Thiaga i Ibre. Nije toliko loše, koliko ti misliš. Naravno, pod uslovom da se dovedu kvalitetni igrači i da se potroši dosta novca, a ne štedi i ganjaju igrači kojima ističu ugovori. I još bi vjerovatno i podmladili ekipu. ;)
FK Pjetlovi

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 11 jul 2012, 22:18

LP ciao :cry: .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 11 jul 2012, 22:18

Mecong je napisao/la:Boze sacuvaj. Prodas najboljeg stopera i najboljeg napadaca na svijetu i kupis Dzeku i jos par igraca u odbranu i onda si jos jaci.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Najbolji na svijetu ? Joj sto ne mogu ovog hvalisanja igraca od strane navijaca kluba....
Znaci i Rooney i Ferdinadn su najbolji napadac i defanzivac ? How yes no :)

Odvad' ba...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 11 jul 2012, 22:21

@neo brate aj mi reci ko to ima bolji stoper od Silve trenutno. :?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 jul 2012, 22:25

Meni je kao navijaču Juventusa normalno drago što se raspadate ako je ovo sve istina što se piše, ali treba sačekati par dana i vidjeti šta će biti.

Ukoliko se ovo pokaže tačnim na svijetu ne postoje igrači koji mogu zamjeniti Silvu i Ibrahimovića. Dovest ćete par igrača koji su svakako kvalitetni, ali vam sigurno ti igrači neće donjeti prevagu u vašu korist koju su donosili Ibra i Silva. Ibra je skoro pa sam dobivao utakmice prošle sezone, to će po meni biti nenadoknadiv gubitak sa igračkog aspekta, a opet s finasijskog Milan će imati na raspolaganju 100 miliona od samog Ibrahimovića što je jedina pozitivna stvar.

Kako god, nek' vam je Bog na pomoći, sljedeća sezone će vam biti još gora od prošle kako trenutno stvari stoje. :mrgreen:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 11 jul 2012, 22:31

Maestro^^,

U ovom trenutku mi Piquenbauer djeluje kao bolji branič, zar ne?
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 11 jul 2012, 22:34

GaziHusrevbeg je napisao/la:Meni je kao navijaču Juventusa normalno drago što se raspadate ako je ovo sve istina što se piše, ali treba sačekati par dana i vidjeti šta će biti.

Ukoliko se ovo pokaže tačnim na svijetu ne postoje igrači koji mogu zamjeniti Silvu i Ibrahimovića. Dovest ćete par igrača koji su svakako kvalitetni, ali vam sigurno ti igrači neće donjeti prevagu u vašu korist koju su donosili Ibra i Silva. Ibra je skoro pa sam dobivao utakmice prošle sezone, to će po meni biti nenadoknadiv gubitak sa igračkog aspekta, a opet s finasijskog Milan će imati na raspolaganju 100 miliona od samog Ibrahimovića što je jedina pozitivna stvar.

Kako god, nek' vam je Bog na pomoći, sljedeća sezone će vam biti još gora od prošle kako trenutno stvari stoje. :mrgreen:
ne sekiraj se ti za milan. nego hoće li taj van persie, ovaj jovetić, ups destro, tj. gilardino ma ni adilović nije sad tako loš :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 11 jul 2012, 22:36

Prervise negativno gledate na odlazak Ibre,istina da smo utakmice dobijali zahvaljujuci njemu, ali Milan i dalje ima tim pun igraca koji mogu individualno nesto napravit,a prednost njegovog odlaska ce biti vise kolektivne igre.

Silvu bi trebao zamjenit Astori mlad i veoma dobar igrac, imat cemo stvarno mladu odbranu, ono sto sam godinama cekao, u Milanu se desaje konacno prava revolucija, nije to vise onaj "klub staraca" .

Forzaaa Milan!
-RIVALDO-

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 jul 2012, 22:38

@baresi

Mi smo vas prošle sezone oderali bez Van Persie, Jovetića i Destra, a i sljedeće ćemo jer ćete biti duplo lošiji nego prošle sezone, a mi ćemo biti u najmanju ruku isti. 8-) :mrgreen:

Ali eto, ja se vala i ne sekiram za Milan, niti gubim niti dobivam, naprosto uživam, znam da vam je prpa što se raspadate. :lol:

Nego reci ti meni, je li to izjednačila Cesena? :lol:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 jul 2012, 22:38

ZNAČI NE MOGU DA VJERUJEM DA VI VJERUJETE :lol: :lol:
PA SILVA PRIJE 10 DANA PRODUZIO S MILANOM DO 2017-TE GODINE I STIME MU SE POVECALA I CIJENA, DAKLE PSG BI SAMO ZA SILVU MORAO DATI 65 MILIONA ;)

IBRA NEĆE NIGDJE, ZNA GDJE JE GAZDA I KAKO GA GOTIVE U MILANU 8-)

CEEP CALM :!:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 11 jul 2012, 22:40

Silvu ce zamjeniti Astori,Ogbonna ili Rolando tj. NON-EU igrac , posto ce zadnje mjesto za NON-EU igraca vjerovatno zauzeti Tevez . (ako se transfer ostvari)
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 jul 2012, 22:41

Ostaće Ibra i Silva u Milanu evo i @ IlPrincipe kaže ceep calm. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 11 jul 2012, 22:45

Ja ne bi imao nista protiv odlaska Ibre,za mene je i dalje u Top 3 napadaca na svijetu,al' ne smijemo se vise uzdati u to kad ce on napravit nesto.

Juve je imao prednost sto je igrao kolektivno,mora i Milan poceti vise o tome razmisljati .
-RIVALDO-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 jul 2012, 22:48

Thiago Silva decided to renew with Milan, Ibra sold his house at Sweden and bought (a very expensive one) at Milano. They don't want to go.
;)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 11 jul 2012, 23:01

IlPrincipe je napisao/la:ZNAČI NE MOGU DA VJERUJEM DA VI VJERUJETE :lol: :lol:
PA SILVA PRIJE 10 DANA PRODUZIO S MILANOM DO 2017-TE GODINE I STIME MU SE POVECALA I CIJENA, DAKLE PSG BI SAMO ZA SILVU MORAO DATI 65 MILIONA ;)

neka malo ba. ne dešava se ništa i u ovo doba godine novinari moraju malo da izmišljaju toplu vodu. samo najgore će mi biti za ove trolove meconga i sarumana. već su se par puta isfurali ovako sa svojim prognozama i prozivanjima izgleda opet će :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 jul 2012, 23:02

Acerbi: "Voglio restare per tutta la carriera."

Hitler 8-)

slika

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 11 jul 2012, 23:04

samo da napišem da je Inter doživio pravi preporod odlaskom Ibre ;) možda i kod vas bude sličan scenarij...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 11 jul 2012, 23:10

baresi#6 je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:ZNAČI NE MOGU DA VJERUJEM DA VI VJERUJETE :lol: :lol:

neka malo ba. ne dešava se ništa i u ovo doba godine novinari moraju malo da izmišljaju toplu vodu. samo najgore će mi biti za ove trolove meconga i sarumana. već su se par puta isfurali ovako sa svojim prognozama i prozivanjima izgleda opet će :lol:
Jadan ne bio ja prenosim sta drugi pisu. Ako mislis da bih ja volio da Silva i Ibra odu iz Milana ti si konj. Samo sam realniji i normalniji od tebe koji non-stop prosipas pamet i dezinformacije na ovom forumu. Nema veceg trola od tebe. Vidjecemo pametnjakovicu ko je u pravu. Krajem avgusta cu te podsjetiti sta sam ja cijelo ovo vrijeme pricao a sta si ti. Pa ce mo vidjeti ko je trol.
Per aspera ad astra!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 11 jul 2012, 23:19

slika

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 11 jul 2012, 23:22

Čovjek je objektivan, sto jest jest :lol:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.