Semir Štilić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la harishp » 11 jul 2012, 23:05

Akhenaten je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ispade da će Štila završiti sa Dialibom i Pandžom u Mechelenu :roll:
Gluposti, bolje mu je u Zelji sto neko rece jer lakse ce iz BH sampiona otici u Azerbejdzan ili u Bjelorusiju nego iz nekog prosjecnog belgijskog kluba kome niko ne zna ime! A i nas Pandza toliko vremena tamo, a ne moze potpisati za neki bolji klub u toj ligi, tuga :roll:
:roll: taj klub kome kako ti rece ''znalci''ne znaju ni ime prije nekih dvadesetak i nesto godina bio prvak kupa kupova.Naravno evropskog :mrgreen:
Da ne pricamo o razlici PL i Yupiler lige.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 11 jul 2012, 23:09

cini se da bi mu bolje bilo da je ostao u lechu.. al' tu bi morao oznojiti muda da se vrati u prvu postavu, a to nije njega interesovalo.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jul 2012, 23:12

STEVIE je napisao/la:cini se da bi mu bolje bilo da je ostao u lechu.. al' tu bi morao oznojiti muda da se vrati u prvu postavu, a to nije njega interesovalo.
Iz Lecha ko je imalo normalno hodao a kamoli igrao,otisao je u neki ok klub.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 11 jul 2012, 23:23

Kako ovaj momak propade ko kauč :? :( šteta zaista jer obecavao je prije par godina, bio je talentovan fudbaler.
Ni Sušić ga više ne zove u repku. Radije ce Vrančića pozvati.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 11 jul 2012, 23:38

harishp je napisao/la:Iz Lecha ko je imalo normalno hodao a kamoli igrao,otisao je u neki ok klub.
Pa vecini nasih igraca i jeste problem svaladati hodanje/trcanje, za igru se i onako ne postaje nego se radja... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jul 2012, 23:47

gringobih je napisao/la:
harishp je napisao/la:Iz Lecha ko je imalo normalno hodao a kamoli igrao,otisao je u neki ok klub.
Pa vecini nasih igraca i jeste problem svaladati hodanje/trcanje, za igru se i onako ne postaje nego se radja... ;)
Brzo hodanje /trcanje spada u atletiku.
Pimplanje lopte,vecinom spada u fudbalske vjestine.
Oboje ili ti ga zajedno ne spada ni u nista jer se jednom guzicom na dvije stoilice ne sjedi.Pogotovo ne kod nasih guzlana.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 12 jul 2012, 00:17

Ocekivao sma da se vrati u Zelju za koju godinu, ali ovo je prebrzo. Za 3-4 godine, sa Stilicem i Dzekom ( i ovaj ce dotad grohnut s ozbiljnim fudbalom), loviti grupnu fazu LP.

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 14 jul 2012, 00:15

harishp je napisao/la:
Akhenaten je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ispade da će Štila završiti sa Dialibom i Pandžom u Mechelenu :roll:
Gluposti, bolje mu je u Zelji sto neko rece jer lakse ce iz BH sampiona otici u Azerbejdzan ili u Bjelorusiju nego iz nekog prosjecnog belgijskog kluba kome niko ne zna ime! A i nas Pandza toliko vremena tamo, a ne moze potpisati za neki bolji klub u toj ligi, tuga :roll:
:roll: taj klub kome kako ti rece ''znalci''ne znaju ni ime prije nekih dvadesetak i nesto godina bio prvak kupa kupova.Naravno evropskog :mrgreen:
Pa i Zvezda je prije nekih dvadesetak godina bila prvak Evrope i svijeta, a danas :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 jul 2012, 03:04

Akhenaten je napisao/la:
harishp je napisao/la: Gluposti, bolje mu je u Zelji sto neko rece jer lakse ce iz BH sampiona otici u Azerbejdzan ili u Bjelorusiju nego iz nekog prosjecnog belgijskog kluba kome niko ne zna ime! A i nas Pandza toliko vremena tamo, a ne moze potpisati za neki bolji klub u toj ligi, tuga :roll:
Pa i Zvezda je prije nekih dvadesetak godina bila prvak Evrope i svijeta, a danas :mrgreen:[/quote]
I ne znas joj ime,jest al u qurcu :mrgreen: .Ne poredi nesto,sto se porediti ne moze i inace ulazenje u dublju diskusiju.
Neki dan klapi stoju,isto tako vrli znalac o fudbalu se kladio da recimo jedan Notthingam za kojeg on ne zna ime :mrgreen: nije mogao biti prvak Evrope tada i to dva puta za redom.i jos mu lupio pricu da je samo jednom bio prvak Engleske.Sto je istina i gace bi izgubio slijedeci ''logiku i ne-znanje''.
Kako rekoh ne ulazite u bezveze pricu o klubovima,ako ih ne poznajete,makar tridesetak godina.
Za mladje postoji pikachu :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 14 jul 2012, 23:45

harishp je napisao/la: Neki dan klapi stoju,isto tako vrli znalac o fudbalu se kladio da recimo jedan Notthingam za kojeg on ne zna ime :mrgreen: nije mogao biti prvak Evrope tada i to dva puta za redom.i jos mu lupio pricu da je samo jednom bio prvak Engleske.Sto je istina i gace bi izgubio slijedeci ''logiku i ne-znanje''.
Kako rekoh ne ulazite u bezveze pricu o klubovima,ako ih ne poznajete,makar tridesetak godina.
Gluposti pises, ne zanima me ko sta kako....

Zvezda je bila neko i neso danas su nista, kao i taj Mechelen il' kako vec!
A pise se Nottingham (Forest) druze ucitelju ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 jul 2012, 00:00

Šta je s ovim Štilićem, hoće li ga iko majka mu stara, nije vezan ugovorom, šta hoće više, da nije slučajno zahtijevan po pitanju plaće ? :D
Ode Štila u Kinu k'a Muslim :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jul 2012, 00:05

Akhenaten je napisao/la:
harishp je napisao/la: Neki dan klapi stoju,isto tako vrli znalac o fudbalu se kladio da recimo jedan Notthingam za kojeg on ne zna ime :mrgreen: nije mogao biti prvak Evrope tada i to dva puta za redom.i jos mu lupio pricu da je samo jednom bio prvak Engleske.Sto je istina i gace bi izgubio slijedeci ''logiku i ne-znanje''.
Gluposti pises, ne zanima me ko sta kako....

Zvezda je bila neko i neso danas su nista, kao i taj Mechelen il' kako vec!
A pise se Nottingham (Forest) druze ucitelju ;)
Veca je tvoja glupost( ako te ne zanima zasto onda repliciras i uopste navodis) , za Prvaka kupa kupova Evrope da niko nije cuo,ucenice.
Da ne govorim o pametovanju pravila pisanja.Jer ''neko i NESO nisu nista. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 jul 2012, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jul 2012, 00:09

gubiš se @Hare govedare ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jul 2012, 00:13

bagrcavi je napisao/la:gubiš se @Hare govedare ;)
@grcavi.ba :lol: Zato si se ti pronasao sa prelijepim ti avatarom.Bas ti lijepo stoji :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jul 2012, 00:22

Avatar se može promijeniti, a ti se moj hare govedare gubiš po ovom forumu ko Alisa u zemlji čuda od 28 feb 2009, 06:52 ;) :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jul 2012, 00:24

bagrcavi je napisao/la:Avatar se može promijeniti, a ti se moj hare govedare gubiš po ovom forumu ko Alisa u zemlji čuda od 28 feb 2009, 06:52 ;) :mrgreen:
Ovako makar mozes pokusati(zavarati) da licis na insana,ne mjenjaj ga @grcavi.ba ;) :mrgreen:
Nego ko ti ga je...nalijepio :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jul 2012, 00:49

Ja ličim na insana ili zavaravam ljude :mrgreen: a ti hare govedare ličiš samo na maskotu foruma ;) :mrgreen:

ontopic: E moj Štila, a mogao si biti solidan igrač, a ovako ti ne gine neka lijeva liga gora i od Poljske. :cry:
DRUG NEBI TI PUNCA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jul 2012, 01:13

Grcavi.ba lici na insana,bit ce prije da je zavaravanje ljudi. :lol:
Sto se tice Stilica,ima Zeljo zasto ne,kad mogu Bekric i Zeba moze i Stilic.Ako te niko nece,tu je Zeljo preduzece.
Jel tako @grcavi.ba stara kuko pitarska. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jul 2012, 01:22

e moj Hari Poter maskoto naša divna, da nema tebe kome bi se smijali ? :mrgreen: Zamisli kakvi su tvoji kad im Željo preduzeće pobjegne dvocifren broj bodova u prvenstvu, a kad bi se i Štilić vratio, tek' onda bi se udbaši počeli brinuti. :mrgreen: A ako je pametan vratiće se.

Ne sikiraj se ti za naše preduzeće, u vašem je gora situacija.Bio jednom jedan Škoro Alen kojem od tog preduzeća bi preča Austrijska liga treća :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jul 2012, 02:33

@Tako je grcavi.ba, stara pitarska ohrdino :mrgreen:Vidi mu avatara a pricas o nasem-vasem preduzecu,sram te bilo.
Ja samo kad ti nick vidim,oplacem ama bas svaki put.Fakat si komican :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos i 17 gostiju.