Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 jul 2012, 22:19

Nema ni Krasića nigdje na spisku i njemu je tutanj. Fino, fino, nek' ide, ne uklapa se u naš sistem, samo da on ne bude novi parazit u ovoj ekipi. :mrgreen:

Šta se ovo Bbilanisti opet raspadaju? :lol: :lol: :lol:

Uživam. 8-) :mrgreen:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 11 jul 2012, 22:35

Ja mislim da će Juventus kupiti Jovetića i Van Persia i njih dvojicu i 3 miliona eura dati za Cavanija :-)

P.S. Lijepi dresovi! :-)
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 11 jul 2012, 23:24

@Gazi nemoj tako, budi korektan prema njemu nemoj ga porediti sa onim debilom sto nije htio da ide. Za razliku od njega Krasic zeli da igra i sigurno ce naci novi tim bez problema.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 11 jul 2012, 23:27

Bezveze mi je to sto pricate za Krasica, a momak je cekao samo Juventusov poziv i imao priliku da bira, sam sebi platio put da dodje na trening i sad nakon sto je citavu sezonu pokusavao da se izbori da dobije bar 1 priliku koju je sve vrijeme trazio, ne valja i parazit je. Jos je momak prije ovoga bio navijac Juventusa, kazem bio, jer ga se klub olako rijesio, pa je cak izgubio i mjesto u reprezentaciji. Imao je zelju, ali se "nije uklapao", a sezonu prije toga bio igrac koji je bukvalno nosio ekipu.
Samo kad se sjetim onog sretno-spretnog gola protiv Lazia...
Osporavan je na kraju zbog svoje sebicnosti, koja je po meni samo plod velike zelje za dokazivanjem.
Sretno mu gdje god da ode, a ne bi me iznenadilo da ga inat otjera u Inter, ali i to bih shvatio.
Zadnja izmjena: Soni, dana/u 11 jul 2012, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 11 jul 2012, 23:28

Veli sad evo Di Marzio : notizie clamorose sulla Juve da verificare. Znaci ima neku informaciju al treba da je potvrdi...

Sta li je ?

Edit : Vijest je da hocete Teveza te da je Marotta otputovo u London na sastanak sa njegovim ljudima. Al vijest nije potvrdjena.
Zadnja izmjena: Yuto, dana/u 11 jul 2012, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 11 jul 2012, 23:29

Yuto je napisao/la:Veli sad evo Di Marzio : notizie clamorose sulla Juve da verificare. Znaci ima neku informaciju al treba da je potvrdi...

Sta li je ?
Da je Robin Van Persie Juventusov igrac i da ce predstavljanje biti 13. jula :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 jul 2012, 23:30

Potpisuje onaj Gabbiadini iz Atalante, to mi je nekako najrealnije, a najnerealnije je da smo doveli Jovetića. :mrgreen:

@Soni i @Del Piero

Ja sam samo stekao takav dojam, čitajući ove pojedine članke o Krasiću glavna prepreka za njegov transfer je visoka plaća koju on potražuje, a ako se sjećaš to isto je zahtjevao i Amauri kad smo ga mi tjerali.
Željezničar ale!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 11 jul 2012, 23:32

Ma ja mislim da je vise problem sto mi trazimo vise za njega nego sto je neko spreman dati al' vidjet cemo kako ce to sve zavrsiti, jos je prerano za bilo kakve zakljucke.
Alessandro Del Piero !

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 11 jul 2012, 23:32

Najavi vijest ko bombu i sad evo kaze da se Marotta nije sasto sa Tevezovim ljudima.

Sorry za false alarm :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 jul 2012, 23:34

Samo ti za'ebaji. :mrgreen: :lol:
Željezničar ale!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 11 jul 2012, 23:37

Pa i sad kad se pogleda ovaj sastav nije loš :mrgreen: , a fali još JuveItalia 8-) +Pogba+top player :D

Drago mi je zbog ovi mlađi što će dobiti priliku, ako ništa bar protiv oni amatera kad se bude igralo. Iako mislim da će većinu pripremni utakmicu igrati upravo ovi igrača, dok će Conte odmoriti malo ekipu što je išla na EURO. Znalo se za Masia da ide na pripreme, ali evo i Boakye, mislim da će oni poslije negdje na posudbe (povratak u Pro Vercelli, Genou), ali dobro je da Conte vidi sa čim raspolažu, kao i igrači iz Primavere, ali oni su već trenirali sa prvom ekipom, tako da nisu nepoznanica.

@Yuto

:lol: :lol: :lol:

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 11 jul 2012, 23:40

@gazihusrefbeze
Rekao je da nece u Rusiju, tj. da nece da se vraca.
A ja sam isto citao da mi uvijek trazimo dosta vise, nego sto drugi ponude za njega, a covjek se godinu dana bavi huliganizmom na tribinama.
Ale Del Piero aleee

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 jul 2012, 23:47

Sve to stoji, ali fakat je da ćemo mi njega od svih igrača najteže prodati, tako da me na kraju ne bi začudilo da ostane kod nas ili ode kod nekog na posudbu. Mi smo za njega tražili onoliko koliko realno i vrijedi, između 10 i 12 miliona, doduše merkato je tek počeo, još uvijek nije stigla nijedna ozbiljna ponuda za njega, a i o Krasiću se najmanje piše u novinama.

Ja bih najradije da ga sutra odmah prodamo, bilo gdje, nemam ništa protiv njega, ali ako ga već Conte ne vidi u svojim planovima, nek' ide što prije jer su nam pare neophodne kako bi doveli top playera.
Željezničar ale!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 11 jul 2012, 23:53

Tesko je kupiti igraca koji je godinu dana hladio muda, pa treba i biti realan.
Ako je vec doslo do toga da nema mjesta u ekipi, treba malo i spustiti cijenu, ali sam siguran da ce Marotta to srediti.
Vidim da se pisalo o Jovetic-RVP i ja mislim da bi to bilo idealno.
Samo nema ko se sad ne interesuje za Jovetica, mislim da ce biti teze njega dovesti nego RVP.
Ale Del Piero aleee

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 11 jul 2012, 23:59

Spustio mu je Marotta cijenu za tih par miliona, 10 je minimalno koliko moramo uzeti za Krasića, Elia je bio godinu dana na klupi pa je odjednom otišao za svotu za koju je i došao, valjda tako bude i sa Krasićem.

Ima dosta interesanata za Jovetića, ali sve te ekipe su uglavnom dobro popunjene u napadu, mi smo mu nekako najrealnija opcija, jer kad bi došao kod nas došao bi kao pojačanje, za razliku od Chelsea u kojoj bi recimo bio samo prinova i morao bi se boriti za prvih 11 pored Mate i Hazarda. A igramo na način koji je najpogodniji za njegov stil igre, ali svakako stoji to da će ga biti itekako teško dovesti, samo da barem hoće započeti bilo kakvi pregovori. Sportski direktor Fiorentine je na predstavljanju novih dresova u kojim će igrati Fiorentina sljedeće sezone je rekao da Jovetić nije na tržištu.

Ali opet ne bi me začudilo da on i RVP dođu u paketu kao i Isla i Asamoah. Čudan je Marotta tip. :mrgreen:
Željezničar ale!

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 12 jul 2012, 00:08

Amaterski kiks stvarno za ovu naljepnicu preko tri zvijezde, onaj jeep znak inekako se moze sazvakati ali ovo :roll:

A cuj Jovetić i Van Persie pa stvarno bi bili sila, pardon VELEsila 8-)

A Krasica mi je stvarno zao unisti mu Juve karijeru a bio pojacanje samo tako ali eto sta ces kazu lopta je okrugla :)
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 12 jul 2012, 00:14

aless je napisao/la:Amaterski kiks stvarno za ovu naljepnicu preko tri zvijezde, onaj jeep znak inekako se moze sazvakati ali ovo :roll:

A cuj Jovetić i Van Persie pa stvarno bi bili sila, pardon VELEsila 8-)

A Krasica mi je stvarno zao unisti mu Juve karijeru a bio pojacanje samo tako ali eto sta ces kazu lopta je okrugla :)
Krasic je samo naoko bio pojačanje, bio je prenapuhan prije dolaska...

nemogu da se pomire s tim da su osvojili tek 28, pa se glupiraju s ovim naljepnicama ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 12 jul 2012, 00:22

Kakve bolan gluposti pišeš?

Nike je počeo štampati dresove prije nego što je Juventus donio odluku da sljedeće sezone neće biti zvjezdica na dresu i sad su tu svoju grešku korigovali s tom naljepnicom.

Krasić je u svojoj prvoj sezoni pokazao da će biti pojačanje i bio je, u prvoj sezoni je bio najbolje krilo lige, u drugoj sezoni se nije uklopio u sistem koji preferira Conte i zato je sad na izlaznim vratima. Ni prvi ni posljednji igrač kojem ne odgovara taktika jednog, a odgovara taktika drugog trenera.
Željezničar ale!

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 12 jul 2012, 01:13

2012-07-11
FIRST DAY AT SCHOOL
Tomorrow the Juventus gets together. The beginning of a new season is like a first day at school, doesn't matter whether it's the graduation year or just the very beginning at a high school... The sensation is the same. I would like to give a big hug to all the team, to all of you who will be in Chatillon (you, guys, have no idea how many memories I have about that place!) and to those who will still spend some days on holidays after the European Championship... Good luck to all of you!

I hope you will give a lot of great emotions to black-n-white supporters, and I will be one of them.

Alessandro Del Piero

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 12 jul 2012, 12:26

Šta je ovo, niđe živa roba!? :lol: :lol: :lol:

Eh, da vidimo kako danas stojimo. Gazzetta navodi da je Matri glavna prepreka za dolazak Jovetića, bivši napadač želi da igra u CL sljedeće sezone sa Juventusom, ista novina piše kako smo pokazali interes i za Pabla Armera, toliko željenog lijevog beka, eventualni transfer bi bio realizovan onako kako to Marotta najviše voli, prvo posudba pa onda otkup.

Prema Tuttosportu Marotta priprema ponudu za Jovetića, 8 miliona i dva igrača, jedan napadač(Matri ili Quagliarella), te jedan igrač veznog reda (Pazienza ili Palombo kojeg bi mi kupili od Sampdorie). Kad već spominjem Pazienzu za njega su zainteresovani Fiorentina i Valencia, dok su za Jorge Martinezom pokazale Sampdoria i Mallorca.

Sinoć smo spominjali i Krasića, Alferdo Pedulla, poznati novinar Sportitalie je izjavio kako će se Krasić vratiti u Torino i sačekati par dana i kako će u obzir uzeti ponudu samo iz inostranstva.
Željezničar ale!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []