FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Što se tiče prenosa. Po mom mišljenju nažalost malo je mogučnosti, da bi prenos bio samo za BIH. Jer neko treba da radi produkciju. Ne vjerujem, da če FACE TV sama da pravi produkciju u Mariboru ili da sa nekim to dogovore jer klub pravi dogovor sa jednom kučom ona pravi produkciju pod dogovorenim uslovima. Možda se jedan put do sada desilo, da je neka strana TV kuča dovezla svoju opremu i radila svoj prenos a i toga se ne mogu sjetiti tačno. Obično produkciju radi ili RTVSLO ili VPK koja je manja privatna kuča i često radi produikcije različitih događaja u Sloveniji. Po informacijama koje ja imam neče biti produkcije šta znači da neče biti ni prenosa, tako da ne znam što če FACE TV onda da imituje ako nema kamera na stadionu. Koliko ja znam u prošlosti se je često pritiskalo na klub sa smešno nizkim ponudama za prenose (kao što je napisao jedan na forumu da je FACE TV kupila prava za 10.000 EUR). Ovaj put su verovatno u klubu odlučili da tome naprave kraj, jer je i slovenačka ŠPORT TV navodno davala neke smešno nizke ponude. Izgleda da su odlčili, da ovaj put ne daju prenos pa izgube teh nekoliko hiljada EUR jer imaju oni u marketingu svoje analize koliko se može za takav prenos dobiti. Dakle moje mišljenje je sledeče ili su pregovori za prenos propali kao što su napisali na stranici i sa time što su to zvanično objavili pritiskaju na stanice da daju bolju ponudu ili su stvarno odlučili da ovaj put naprave korak natrag da bi u budučnosti mogli napraviti dva koraka napred i prodavati prava za prenos po normalnim cjenama. Sam mislim, da se ide za tu drugu opciju i da od prenosa neče biti ništa ali na kraju krajeva ima još 6 dana do utakmice i sad če se napraviti pritisak pa nikad se ne zna možda se još nešto promjeni.
Zadnja izmjena: Tomaz, dana/u 12 jul 2012, 09:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ma biče prenosa 

-
- Moderator
- Kontakt:
- savatihotece
- Kontakt:
Što se mene tiče, ne mora ni FACE TV. Važan je rezultat, sve ostalo je irelevantno.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
- savatihotece
- Kontakt:
Inače sam protiv sranja prenosa preko ovih lokalnih televizija. Ja da se pitam, dao bih BHT da džaba prenosi, jer se popularizacija kluba ne može parama platit. Želju vole i u Brčkom, Čeliću, Orašju, krajini, hercegovini itd., a za BHT ne treba kablovska. **** FACE TV, samo BHT da obična raja, koja nema kinte u padže može gledat i uživat u igri svojih ljubimaca.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Pa liga bi se raspala,jednostavno temelji ove drzave pa i lige netrpe dominaciju jednog grada,jednog kluba,jednog entiteta,zato i imas godinama barem jednog predstavnika iz sva tri nacionalna korpusa.Elegant je napisao/la:Sto bi ja volio da se vrate ta vremena kada su Zeljo i Sarajevo dominirali, pa da se opet igra za titulu na krcatom Kosevu.UnKnownBA je napisao/la: Najveci derbi u istoriji oba kluba! Direktno igraju, ko dobije osvaja titulu (i to na Koševu)!
Onaj gol u sudiskoj, NEPROCJENJIVO!
Ova s Mariborom je ljudi toliko velika i bitna da ce odrediti buducnost kluba,sa prolazom abd isplivavamo definitivno iz ove bare,bili bi ono sto je Dinamo u Hr,ako nedaj boze ispadnemo bojim se velike rasprodaje igraca i vracanja par koraka unazad,al ni to nije smak svijeta sve dok je Brko voljan raditi.Oni anamo samo mole boga da ispadnemo da mogu reci mi prosli prvo kolo,odigrali vise utakmica u evropi,oni svoj orgazam vec sad dozivljavaju protiv ovih ribara...
Da skratim,prolaz je abd u ovom trenutku toliko vrijedan da stane na istu stranicu sa Zubandanom,toliko bi dobili i to bi bila kruna ovih svih titula i dominacije.SRETNO LJOZE!
Prenos ima 100%!!!
Pa kad je pisalo da su ljudi otkupili prava, da ih slucajno ne bi sad ispalili 

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Na jednom portalu pise da ima prenos iy Maribora, toliko od tv prenosu. Oni koju nemaju face tv nek se jave na pp ili pm >D svejdeno ya link.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
- Moderator
- Kontakt:
Biti će prenos, a Face tv bi trebala biti prebačena i na txtv , sad ne znam da li samo na dan utakmice ili..
Program ima na Mojoj tv, a biti će i na netu, čim ima na TV -u .
Program ima na Mojoj tv, a biti će i na netu, čim ima na TV -u .
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ova titula nema veze sa tim sto drugi klubovi i navijaci ne priznaju... bitno je da savez prizna... ja ne znam kako ide ovo, ali ako savez nije u stanju da prizna jel mora uefa/fifa da to uradi? mozda je bolje da se direktno posalje i njima... imal ovde iko strucan da mi ovo objasni...čamac je napisao/la:Ma jarane u upravi ti niko pojma nema da smo mi 46. to i osvojili. Papadija je to sve manje-više.tm84 je napisao/la:imal ko u nasem klubu da posalje zahtjev fsbih da prizna drzavnu titulu iz 1946? nasa uprava mi nekad djeluje neozbiljno... kad je hns hajduku priznao tu titulu u hrvatskoj mozemo i mi...
Drugo, ko će ti je priznati. Šumadija i kamenjar ne priznaju ni ovu sad državu pa ni titule naše prije 2002., a ne da ti priznaju titulu iz 46. Gledam danas stadion Borca, nema kakvih zastava nema, a državnoj ni traga. Sreća je samo što su koliko-toliko gradska raja na vrijeme dala naziv grupi Lešinari, možeš misli da je ova sad seljadija davala naziv kako bi se zvali. Iz druge si pogodio![]()
Dalje, misliš da bi te i pitarluk podrž'o kad su na sve moguće načine pokušali baš te godine da nas unište. Ta 46. je trebala biti godina našeg gašenja, a ne da nam se titula prizna. Nažalost, dok je ovakva situacija, ništa od te titule.

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- istina1981
- Kontakt:
Tomaz je napisao/la:Što se tiče prenosa. Po mom mišljenju nažalost malo je mogučnosti, da bi prenos bio samo za BIH. Jer neko treba da radi produkciju. Ne vjerujem, da če FACE TV sama da pravi produkciju u Mariboru ili da sa nekim to dogovore jer klub pravi dogovor sa jednom kučom ona pravi produkciju pod dogovorenim uslovima. Možda se jedan put do sada desilo, da je neka strana TV kuča dovezla svoju opremu i radila svoj prenos a i toga se ne mogu sjetiti tačno. Obično produkciju radi ili RTVSLO ili VPK koja je manja privatna kuča i često radi produikcije različitih događaja u Sloveniji. Po informacijama koje ja imam neče biti produkcije šta znači da neče biti ni prenosa, tako da ne znam što če FACE TV onda da imituje ako nema kamera na stadionu. Koliko ja znam u prošlosti se je često pritiskalo na klub sa smešno nizkim ponudama za prenose (kao što je napisao jedan na forumu da je FACE TV kupila prava za 10.000 EUR). Ovaj put su verovatno u klubu odlučili da tome naprave kraj, jer je i slovenačka ŠPORT TV navodno davala neke smešno nizke ponude. Izgleda da su odlčili, da ovaj put ne daju prenos pa izgube teh nekoliko hiljada EUR jer imaju oni u marketingu svoje analize koliko se može za takav prenos dobiti. Dakle moje mišljenje je sledeče ili su pregovori za prenos propali kao što su napisali na stranici i sa time što su to zvanično objavili pritiskaju na stanice da daju bolju ponudu ili su stvarno odlučili da ovaj put naprave korak natrag da bi u budučnosti mogli napraviti dva koraka napred i prodavati prava za prenos po normalnim cjenama. Sam mislim, da se ide za tu drugu opciju i da od prenosa neče biti ništa ali na kraju krajeva ima još 6 dana do utakmice i sad če se napraviti pritisak pa nikad se ne zna možda se još nešto promjeni.
Janez dobro te je vise.. To sto nece biti zivog prijenosa u SLO ne znaci da oprema nece biti na stadionu.. Mozda gore bude neki snimak utakmice, a za BIH trziste Face tv je vec platila eksluzivno pravo za emitovanje.. Po tvome nece biti ni izvjestaja sa utakmice.. Imali smo i mi problema sa prijenosima derbija kada niko nije bio zainteresovan za placanje prava prijenosa ali bi uvjek minimum dvije tv kuce pokrivale te tekme i kasnije ih prikazivale u snimcima.. Imamo informacije od ljudi iz Face tv da ce prenos biti i sve dok se ne dokaze suprotno vjerovacemo njima a ne tebi i vasim navodima...
FORZA ZELJO !!!
-
- Kontakt:
samo za Tomaza,ekskluzivno,nema prenosa,u pravu si bio... hvala ti
eh sad za nas,budite uz face tv u srijedu
eh sad za nas,budite uz face tv u srijedu

Pa na to sam i mislio. Ko ti sjedi u savezu nego profil gore opisanih. Neozbiljno je očekivati da predstavnici RS-a i škutori puste tu odluku o priznavanju titule.tm84 je napisao/la:ova titula nema veze sa tim sto drugi klubovi i navijaci ne priznaju... bitno je da savez prizna... ja ne znam kako ide ovo, ali ako savez nije u stanju da prizna jel mora uefa/fifa da to uradi? mozda je bolje da se direktno posalje i njima... imal ovde iko strucan da mi ovo objasni...čamac je napisao/la:Ma jarane u upravi ti niko pojma nema da smo mi 46. to i osvojili. Papadija je to sve manje-više.tm84 je napisao/la:imal ko u nasem klubu da posalje zahtjev fsbih da prizna drzavnu titulu iz 1946? nasa uprava mi nekad djeluje neozbiljno... kad je hns hajduku priznao tu titulu u hrvatskoj mozemo i mi...
Drugo, ko će ti je priznati. Šumadija i kamenjar ne priznaju ni ovu sad državu pa ni titule naše prije 2002., a ne da ti priznaju titulu iz 46. Gledam danas stadion Borca, nema kakvih zastava nema, a državnoj ni traga. Sreća je samo što su koliko-toliko gradska raja na vrijeme dala naziv grupi Lešinari, možeš misli da je ova sad seljadija davala naziv kako bi se zvali. Iz druge si pogodio![]()
Dalje, misliš da bi te i pitarluk podrž'o kad su na sve moguće načine pokušali baš te godine da nas unište. Ta 46. je trebala biti godina našeg gašenja, a ne da nam se titula prizna. Nažalost, dok je ovakva situacija, ništa od te titule.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Sviju mi, citam ovaj slovenacki forum i ljudi isto ko da su portiri na stadionu a ne navijaci. Cijene ulaznica, koliko je ko mjesta dobio ko sta smije unijeti ko ima drzavljanstvo, hoce li biti prenosa slova nisu napisali o igri na terenu.E **** ti jesmo institucija za ove stajerske konjovodce.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Benjo_AFC86 je napisao/la:Face tv 95% prenosi utakmicu.
Navijači plavih mogu odahnuti: Prenos iz Maribora na FACE TV
Bez prenosa u Sloveniji
Ovu informaciju su za naš portal potvrdili iz ove TV kuće, kazavši da će prenosa 100 posto biti.
Informacija na službenoj stranici NK Maribor u kojoj stoji da direktnog prenosa između Maribora i Željezničara neće biti, važi samo za Sloveniju.
na scs.ba su ovo objavili

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ciganija iz Slovenije izgleda ne bira sredstva da nam zagorča. Sad se na Želji kao sjetili da su im do sada bili jeftini prenosi. Ukidanjem ili zatezanjem oko prenosa hoće ovu svoju ciganiju da natjeraju na tekmu jer u protivnom okupacija bi mogla itekako doći do izražaja. Po ovim potezima oko karata i prenosa se vidi koja je to ka.ri.na od kluba. Nikad to klub nije bio niti će biti nego zapalo ih kad im u državi niko nije ozbiljno lopte ni igr'o pa sad oni k'o fol nešta.
Ma i onako ce na stadionu biti 6-7 hiljada ljudi od toga 1000 najmanje nasih onih koji ce navijati a veliki dio slovenaca ce biti samo posmatraci.Oni jednostavno nemaju kapaciteta da se ovako ponasaju i to ce im se obiti o glavu.čamac je napisao/la:Ciganija iz Slovenije izgleda ne bira sredstva da nam zagorča. Sad se na Želji kao sjetili da su im do sada bili jeftini prenosi. Ukidanjem ili zatezanjem oko prenosa hoće ovu svoju ciganiju da natjeraju na tekmu jer u protivnom okupacija bi mogla itekako doći do izražaja. Po ovim potezima oko karata i prenosa se vidi koja je to ka.ri.na od kluba. Nikad to klub nije bio niti će biti nego zapalo ih kad im u državi niko nije ozbiljno lopte ni igr'o pa sad oni k'o fol nešta.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma vidiš da na silu pokušavaju da natjeraju čuvenu mariborsku publiku na stadion. Dižu tenzije svojim ufuranim ponašanjem. Niko nam nikad ovakva sr.anj.a nije pravio.