Cuj to !!Semper je napisao/la:Željo i Široki su automatski prošli prvo pretkolo LP odnosno Lige uefa.
BH klubovi u Evropi 2012/13
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BH klubovi u Evropi 2012/13
- bistrikboy
- Kontakt:
S kim ce Borac igrati u drugom pretkolu?
Sretno sutra,jaci ste ali bice tesko bez 3-4 prvotimca a ovi se seljaci nalozili...
Sretno sutra,jaci ste ali bice tesko bez 3-4 prvotimca a ovi se seljaci nalozili...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Cini mi se sa Ukrajinskim Metalurgom,ako se ne varam.bistrikboy je napisao/la:S kim ce Borac igrati u drugom pretkolu?
I od mene puno srece svim predstavnicima iz BiH.vakat je da napokon popravimo taj euro koeficijent
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
piše na hercegovina live da sutra ima prijenos celik-boracmiky_hz je napisao/la:Prenose rtcg ali na drugom kanalu i satelitu...e sad neznam dali je ovaj kod nas na kablovskim ovaj satelitski ili obicniJack777Pott je napisao/la:Ne prenose ni oni, evo sad sam ja bas pogledao.fredi je napisao/la:nema prenos ebem ima majku svima ko da je niksic preko svijeta.jedina nada je da prenosi rtcg
obicno kod njih kad piše onda i ima prijenos
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Uglavnom nijedna TV kuca iz BiH nece prenositi utakmicu iz Nisa, evo i janezi objavise da nece biti prenosa iz Maribora.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
na hercegovina live prenose satelitski program crnogorske televizije,vjerovatno će sa njega prenositi utakmicu
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
opet ti s NišomElegant je napisao/la:Uglavnom nijedna TV kuca iz BiH nece prenositi utakmicu iz Nisa, evo i janezi objavise da nece biti prenosa iz Maribora.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- legenda reala
- Kontakt:
Ima prenos na RTVCGSat koji ima na Eutelsatu
i u nekima kablovskim

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- katalinski
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/pokazat ... znje/83900" onclick="window.open(this.href);return false;
postavili ovaj clanak i super kritikuje se represija i policija.
ali moglo se ubaciti nest malo podrske NASEM Borcu ,a ne ovako kao da je Rudar ekipa za koju treba navijati zato sto su im navijaci fini i zato sto ce pokazati kako se sportski navija za klub i kako se čuva dostojanstvo svog grada i svoje države.
postavili ovaj clanak i super kritikuje se represija i policija.
ali moglo se ubaciti nest malo podrske NASEM Borcu ,a ne ovako kao da je Rudar ekipa za koju treba navijati zato sto su im navijaci fini i zato sto ce pokazati kako se sportski navija za klub i kako se čuva dostojanstvo svog grada i svoje države.
Ajvatar
Moglo se to stvarno malo bolje napisati u tom clanku. Borac je ipak nas predstavnik.
Bit će prijenos na Radiju RS, u krajnjem slučaju.
-
- Kontakt:
17,30hbagrcavi je napisao/la:U koliko sati igra Borac večeras ?
"JOŠ OD 1926"
Pa to nije noćna utakmica
Nije valjda da ovi nemaju reflektore ?

DRUG NEBI TI PUNCA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nema Sutjeskin stadion reflektore.bagrcavi je napisao/la:Pa to nije noćna utakmicaNije valjda da ovi nemaju reflektore ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Mislim da u C. Gori jedino u Podgorici imaju reflektore, igra se u Niksicu na stadionu Kraj Bistrice a on nema sigurnobagrcavi je napisao/la:Pa to nije noćna utakmicaNije valjda da ovi nemaju reflektore ?
"JOŠ OD 1926"
Stadion od cirka 2000 stolica, za koji i Pirota izgleda kao San siro da ima reflektore.bagrcavi je napisao/la:Pa to nije noćna utakmicaNije valjda da ovi nemaju reflektore ?
Nije mi jasno kako su dobili licencu da igraju na njemu ovu utakmicu.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
hercegovina live.comEdol je napisao/la:Bit će prijenos na Radiju RS, u krajnjem slučaju.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Dečko malo se bolje informišipropuh je napisao/la:Stadion od cirka 2000 stolica, za koji i Pirota izgleda kao San siro da ima reflektore.bagrcavi je napisao/la:Pa to nije noćna utakmicaNije valjda da ovi nemaju reflektore ?
Nije mi jasno kako su dobili licencu da igraju na njemu ovu utakmicu.

Stadion kraj Bistrice je jedan od većih u regionu, sa 10800 sedećih mesta.
Inače to je stadion FK Sutjeska. Nekada je na njemu znalo biti i 20-ak hiljada ljudi

Sretno bosanskim predstavnicima danas.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Utakmica Čelik-Borac moze se gledati na TV CG 2 i TV CG Sat sa pocetkom u 17:25
http://www.rtcg.me/program/programska-s ... anice.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rtcg.me/program/programska-s ... anice.html" onclick="window.open(this.href);return false;
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.